D
3,3K
Jutro nie ma ścigania.
Skończyli wcześniej bodajże o 16.50 dojechaliWbiłem do domu o 17.00 i włączyłem Eurosport, żeby zobaczyć finisz etapu i tu mam pytanie do oglądających czy wyłączyli relację przed końcem etapu ze względu na ten wypadek czy szybko dziś skończyli.
:--
-(
Mi się wydaje że jechali normalnie. Tylko na koniec zrobili rundę honorową wszyscy razem. A eurosport puścił jego zdjęcia w trakcie i na tym skończyli. Nie wiem co mówili bo urywkami oglądałem. Szkoda chłopaka :-|Skończyli wcześniej bodajże o 16.50 dojechali
Przepraszam za typ na Richiego Porte.
Podoba mi się typ na Lovkvista w parze z Jarkiem. Tempo w końcówce powinno być mocne i liderzy swoich drużyn powinni się trzymać w czołówce. Popovych pewnie powalczy o zwycięstwo etapowe, ale raczej nie w czwartek.Thomas Lovkvist - Yaroslav Popovych | 1 - 1,75 (Sportingbet)
Popowicz 133, Lovkvist 60kto lepszy z pary Lokvist-Popowicz ... ?
I o to chodzi długoterminówka coraz bliżej zaksięgowania :razz:Wśród faworytów status quo. Kolejny lider.
Luz każdy ma swój rozum i wie z ile i co grać. Nie ma co się przejmować typemPrzepraszam za typ na Richiego Porte.Australijczyk kompletnie zawiódł.