>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Klucz do zdobycia hajsu:)

Status
Zamknięty.
K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
oj alves swieta prawda swieta ;).Kasyna tak latwo nie da sie oszukac bo pewnie nie ty jeden wpadles na ten pomysl zeby takich glupot sie domyslec.

Ps. Nie dziwcie sie ludzie jak w bonusach napisane jest ze nie sa one przeznaczone dla polakow. Tu mamy przyklad 1 człowieka ktory za darmo by chcial zdobyc kokosy i dlatego nasz narod jest postrzegany tak jak jest ????

B 0

bartek9628

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i o to chodzi zeby tą siatke złamać... jeżeli chodzi o post nero9: twoje podpowiedzi mało dały... kiedy probuje sie ponownie zarejestrowac na pewnym kasynie - rzeczywiscie nie pojawia mi sie od razu moj login i brak przycisku rejestracji, ale kiedy włączam play for money, włącza sie rejestracja a kilka sekund pozniej napis &quot;illegal operation&quot; ???? ma ktos sposob jak te zabezpieczenia obejść??

Ja mam . Najlepiej kupić sobie kilka komputerów, kilka mieszkań i co tydzień zmieniać nazwisko :jezora: . Wtedy będziecie mogli korzystać tak wiele razy ile tych czynności wykonacie.

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po jakiego grzyba ta cała zabawa jak w kasynie i tak nie da sie niczego wygrać. A nawet jak zrobisz juz prawie wymagany obrót to potem pujdzie Ci czarna seria i :jezora:
A nawet jak by sie jakim cudem udało to i tak te wszystkie kasyna sa niewyplacalne, no chyba ze w bukach jak expekt itp.

K 0

kob22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rzuc chocby jedna promocje no-deposit to powiem ci co masz zrobic ???? wrzuc to ci podpowiemy ???? jeżeli nie to bye

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozna w kasynie wygrac co wy mowicie ze nie ? Spytajcie Bodiego, nie jest to duzo ale zawsze cos wpadnie.

A typek co zalozyl ten temat powinien dostac bana.

S 0

sebuninho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kob22... tak jak chciałeś rzucam promocją... bedzie ona w zakładce promocje bonusy. KOB22 trzymam za słowo że pomozesz, a jak nie ty to ktos inny

A 0

ar3ck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ehh. Bardzo prosto to zrobic, ale niestety z premedytacja Ci nie powiem. Poza tym jakbys wykazal sie choc troche sprytem i inteligencja, to po przeczytaniu niektorych podpowiedzi w tym watku dawno bys wiedzial jak to zrobic...

Po drugie - racja przedmowcow - dlaczego nie zapytasz tych mastachow zwiazanych z tymi kasynami?

Po trzecie - mam dla Ciebie lepsza opcje - zrob skok na bank lub na jakis konwoj przewozacy pieniadze. Proste, nie trzeba sie rejestrowac, nie ma problemu z moneybookers i mozesz to robic setki razy. Duzo wieksze pieniadze. Na szczescie z Twoja glupota wpadniesz od razu i to bedzie najlepszy pomysl na takich jak Ty...

Po czwarte - lepiej rusz dupe sprzed monitora, przestan kombinowac i zacznij myslec nad soba, zrob cos konstruktywnego, znajdz prace, idz sie pouczyc czy cokolwiek innego pozytecznego...

Nie wiem skad Was biora. Wchodze na to forum ostatnio zeby obserwowac i k***a nie moge na to patrzec - wszedzie oszusci, wiekszosc pewnie niepelnotenia. Nie potrafia zdania sformulowac, blad na bledzie ortograficznym, angielskiego ni w zab nikt prawie nie zna. I Wy sie potem dziwicie, ze taki kraj?? Co drugi to oszust, idiota, skonczony kretyn lub niewyksztalcony narzekacz i naciagacz...

Zastanow sie, i tak samo &quot;wieksza mniejszosc&quot; tego forum...

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po trzecie - mam dla Ciebie lepsza opcje - zrob skok na bank lub na jakis konwoj (...) nie ma problemu z Moneybookers
a trzeba zrobić depozyt?? &lt;lol&gt;

A 0

ar3ck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po trzecie - mam dla Ciebie lepsza opcje - zrob skok na bank lub na jakis konwoj (...) nie ma problemu z Moneybookers
a trzeba zrobić depozyt?? &lt;lol&gt;

Hehe. Nie trzeba depozytu, zadnego obrotu tez nie. Po prostu wyplacasz od razu do rak, a np. razem w kumplem wiecej wyciagniesz...

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam dla ciebie jeszcze lepszą propozycję. Jeśli masz drukarkę to drukuj sobie pieniązki, popracuj w paincie i kupuj co chcesz. Jak nie masz drukarki to sobie kup. :mrgreen: :jezora: A jak nie masz zaco sobie kupic drukarki to skocz z mostu.

S 0

sebuninho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobra dzieki barany za podpowiedzi... jezeli chodzi moje wykształcenie to napewno jest wyższe niż wyż :mrgreen: juz wszystko wiem co chcialem wiedziec...

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobra dzieki barany za podpowiedzi... jezeli chodzi moje wykształcenie to napewno jest wyższe niż wyż :mrgreen: juz wszystko wiem co chcialem wiedziec...
Wyż jaki? Wyż baryczy, Wyż Azorski? :mrgreen:

I 0

imek744

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyż jaki? Wyż baryczy, Wyż Azorski? :mrgreen:
dziecko za dużo pogody się naogladało :mrgreen: :mrgreen:

S 0

sebuninho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mam wykształcenia wyzszego niż wyż, niskie mam jak nisza... szkoda na was słooofff jestescie tak tępi że nie potraficie rozwikłać prostej ironii... nie mam czasu na odpisywanie takim &quot;Dziadkom&quot; jak wy... ps coś czuję że kolega Imek744 albo ma duży kompleks związany z wiekiem, albo jest tak stary że już powoli sie do grobu szykuje i stara sie być na tym forum czymś w rodzaju &quot;guru&quot;... lecz sie człowieku

I 0

imek744

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mam wykształcenia wyzszego niż wyż, niskie mam jak nisza... szkoda na was słooofff jestescie tak tępi że nie potraficie rozwikłać prostej ironii... nie mam czasu na odpisywanie takim &quot;Dziadkom&quot; jak wy... ps coś czuję że kolega Imek744 albo ma duży kompleks związany z wiekiem, albo jest tak stary że już powoli sie do grobu szykuje i stara sie być na tym forum czymś w rodzaju &quot;guru&quot;... lecz sie człowieku
Widac że dziecko kopma sie czepiło. Dziecko do szkoły uczyc sie bo u ciebie z ortografią kiepsko! ,,słoofff&#39;&#39; hahah rozbawiłes mnie...... człowieku czep się roboty dziadu jeden!!!

A 0

ar3ck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Na pewno pisze sie oddzielnie... baranie.

Status
Zamknięty.