>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Klubowe Mistrzostwa Świata 2017

Status
Zamknięty.
pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kazań ma na pewno kompleks Sady, bo przegrywali z nimi wszystkie najważniejsze mecze. Generalnie w Sadzie w porównaniu z zeszłym rokiem to na pewno widać bardzo brak Wiliama. Uriarte to nie ta klasa. Natomiast trzeba mieć na uwadze to że Zenit nie ma kompletnie zmiany. Druga szóstka w tym sezonie o kilka klas niżej od tych z wcześniejszych lat. Jak Butko grał słabo, a zdarzało mu się to wchodził Kobzar i grali lepiej. Teraz takiej zmiany nie ma. Też środkowi Zenita to nie jest jakaś wielka półka, zwłaszcza Gutsaliuk. Sada z meczu na mecz wygląda lepiej, mecz o duża stawkę i nie sądzę żeby Kazań to wygrał łatwo o ile w ogóle wygra.
Ja stawiam Sada +1,5seta @2,00

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie wiem co Wy macie z tym Uriartem, dobry rozgrywający zawsze się obroni. Szybkie przerzuty &quot;robią robotę&quot; druga linia grana na dużej dynamice. Bardziej słabego punktu bym upatrywał w Filipe (na bazie meczu z Zaksą), jak Zenit go wymęczy w przyjęciu to rzeczywiście Brazylijczycy mogą mieć problem, a do tego jeśli zatrzymają kogoś z dwójki Leal/Evandro to nie wiem, czy Filipe będzie w stanie to zrównoważyć. Tak czy inaczej jest value duże i wszystkie typy w stronę Sady warte gry.

M 220

mm25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja myśle iść na Belchatów +1.5 seta 2.65
co myslicie?? A Co do Zenita myśle ze wygrają, ale nie 3-0 , czuje 3-1 lbu 3-2

portowiecmks 481

portowiecmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Ja rozumiem że patriotycznie każdy chce isć w Skrę i szuka powodów dla którego to Lube ma przegrać, no ale bez przesady. Lube wygrało z najlepsza Polską ekipą i to unas w Polsce. A w tym meczu przecież narobili mnóstwo błedów własnych. Skra gładko popłyneła z Zenitem, powalczyli tylko w 1 secie. Gdyby Skra była w grupie na miejscu Zaksy nie wiem czy by zdobyła chodz 1 punkt, bo Irańczycy tez pokazli, że potrafią grać w siatkę. Sokolov czy Stanković zagrają.. Nagle cała trójka z Sanderem by nie mogła zagrać bo coś tam ? Nie wierze w to..

portowiecmks 481

portowiecmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Po tym co dzisiaj widziałem..Lube to zlepek gwiazd, który nie gra nic wielkiego. Dziwiłem się, czemu tak meczą się w swojej lidze, wygrywając ledwo sety, jak dzisiaj.. ta drużyna jest nijaka.. maja przewage ..zaraz ją traca. Zagrywka dzisiaj.. 90 % flotów.. oczywiscie asy ze Skry i z tym miały problemy, przegrywając wygranego 1 seta. Naprawdę jesli Lube wygra z Zenitem to tylko dlatego, że beda mieć dzień konia, mnóstwo farta, Zenit mnóstwo błedów własnych... Ja tutaj nie widzę szans na Lube.. dzisiaj grali przeciętnie. Zreszta jak cały sezon.. Zenit -1,5 hc po 1.75 .

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Przypomina mi sie analogiczna sytuacja, kiedy w finale ME idacy jak burza i demolujacy po drodze wszystkich Rosjanie mieli latwo ograc Niemcow, a ledwo uciagneli w taju.
Oczywiscie nic to nie znaczy, ale na tym poziomie Zenit bez straty seta w turnieju wyglada jak wielka mina, ja sam widze tutaj mocny poczatek Wlochow i gralbym plusowe handi wlasnie w pierwszym secie na live i pierwszy set dla LUBE pre

Z 16

zapato

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zenit -1,5 seta @1,86 efortuna
Sada -1,5 seta @1,50 efortuna
bardzo fajne kursy, moim zdaniem Zenit poza zasięgiem, Lube dzisiaj bardzo dużo błędów, Skra na własne życzenie przegrała dzisiaj pierwszego seta, do tego w drugim i trzecim secie łatwo trwonili przewagi, dla bezpieczeństwa -1,5, bo jednak to finał mogą się bardziej spiąć niż na słabiutką Skrę, co do Sady to myślę że powinno być 3:0 jednak -1,5 bezpieczniej, dzisiaj słabym punktem brazylijskiej drużyny był niewątpliwie były gracz Bełchatowa czyli Uriarte, jednak na pewno będzie chciał się pokazać z dobrej strony w meczu ze starymi znajomymi i wraz z doświadczonymi kubańskimi zawodnikami ze swojej drużyny łatwo rozprawią się ze słabo spisującą się ostatnimi czasy Skrą

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wroblos +8 Punkty
andvari1x2 +8 Punkty (gut)
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Zenit - Lube Banca Marche Macerata
Zenit @1.44
Wchodzę mocno w ten finał w mistrzów Rosji bo kurs jest dla mnie zaskoczeniem (spodziewałem się max 1.2). Tak prawdę mówiąc to Zenit te zawody &quot;wygrał&quot; juz wczoraj z Sade Cruzeiro które mimo ze zagrali bardzo dobry mecz to dostali 0-3.
Żadne zaskoczenie ten kurs. Przecież mamy finał. Skoro z Sadą było ok 1.4 to nic dziwnego że z lepszą drużyną jest wyższy. Chyba gładziutkie 3:0 Lube z Sadą wszystko mówi na ten temat.

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Siatkówka - Klubowe Mistrzostwa Świata
Spotkanie: Lube Civitanova - Zenit Kazań
Godzina: 20:30
Typ: 2 i powyżej 183,5
Kurs: 3,20
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Przed nami Wielki finał Klubowych Mistrzostw Świata i mecz pomiędzy chyba najlepszymi drużynami na świecie na tą chwilę. Nie było żadnego przypadku, że któraś z drużyn awansowała do finału.
Faworytem finału jest zespół Rosyjski i właśnie na nich stawiam.
Wczorajszy mecz z Sadą pokazało piekielną moc Zenitu a raczej trójki Leon, Anderson i Mikhajlov. Civitanova jednak nie ma takich armat i to może być jedną z przyczyn porażki Civitanovej. Kolejnym argumentem jest jednak brak Sandersa, który doznał kontuzji.
Zenit póki co nie stracił jeszcze nawet seta, Civitanova straciła 2 sety w meczu z ZAKSą.
Na 3 setach nie powinno się zakończyć z racji tego, że ekipa Włoska jednak także jest piekielnie mocna... Stawiam podwójny zakład na to, że Zenit Kazań wygra spotkanie a mecz zakończy się minimum w 4 setach.
Powodzenia

S 1,2K

sobolekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z lube to jest taka sytuacja, ze personalnie moim zdaniem są nawet lepsi od Sady albo conajmniej na poziomie Sady ale oni kompletnie tego potencjalu nie wykorzystuja.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
No dla Ciebie nie robi wrażenia bo nie oglądałeś Lube z Sada Cruzeiro które w tym spotkaniu zagrali na 30-40 swoich możliwości (prawdopodobnie problem z aklimatyzacja). Dla mnie Sada na tym turnieju grała o poziom wyżej niż Lube.
Ale ta różnicę zobaczysz o 20.30 skoro nie oglądałeś ich gry wcześniej.
Nie oglądałem bo wszystkiego nie da się oglądać. Aklimatyzacja? Nie wiem o czym mówisz. Siatka to sport rozgrywany w hali więc różnica w pogodzie nie ma znaczenia. Strefy czasowe tym bardziej gdyż sportowcy są przyzwyczajeni do tego. Sam latałem do USA i jeżeli było czuć jakiekolwiek zmęczenie czy różnicę w czasie to mijało to po jednej, maksymalnie dwóch dobach
Zaznaczam że Twojego typu nie neguje bo sam widzę zwycięstwo Zenita ale odpuszczę ten mecz bo uważam że w tej chwili Lube to jedyna drużyna która może utrzeć im nosa

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Juz kursy leca, a do meczu pewnie zejda do 1.25
Ogladalem oba polfinaly, jak i z reszta wczesniejsze mecze Lube i sam na nich gralem, jak to mam w zwyczaju kiedy przegrywali lapalem handi punktowe i mimo, ze pokrywali, to jednak zdarza im sie zastac. Zenit nie ma tego problemu, a dochodzi jeszcze aspekt Leona, ktory juz niedlugo zadebiutuje w polskiej kadrze, wiec pewnie bedzie bardzo chcial sie pokazac kibicom, a poza tym Perugia chce zaoferowac mu kontrakt zycia po sezonie, wiec jest sie po co pokazywac ;)
Pisze glownie o nim, bo to spory detal na korzysc, a z takim przyjeciem jakie ma Anderson, to nic tylko wbijac gwozdzie
Pogralem po 1.44, ale doloze tez cos na -1,5s

M 15

maciek9988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co myślicie o SKRA - SADA ?
SADA gładko czy południowcy jak to poludniowcy mogą to trochę odpuścić skoro to nie finał ?

snj 61

snj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Siatkówka - Klubowe Mistrzostwa Świata
Spotkanie: Skra Bełchatów - Sada Cruseiro
Godzina: 17:30
Typ: 1
Kurs: 3,6
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
W dzisiejszym spotkaniu o 3 miejsce klubowych mistrzostw świata idę w stronę Bełchatowa. Myślę, że podstawowym argumentem tego typu jest to, że Sade interesował tylko wielki finał i zwycięstwo w turnieju (jak w poprzednich dwóch latach). Zespół Sady przeszedł spore zmiany personalne w porównaniu z poprzednim rokiem, na lepsze? Nie sądzę. Jak można było zobaczyć w meczu Sady z Zenitem, mocna zagrywka może przechylić szale zwycięstwa, przyjęcie Sady pozostawia sporo do życzenia. Mocna zagrywka nie pozwoli Uriarte rogrywać tak jakby chciał i może wyłączyć z gry najmocniejszą armate Sady, Simona.Co do Bełchatowa, moim zdaniem dobry mecz półfinałowy z Lube gdzie zabrakło naprawdę nie wiele (pomimio wyniku 0;3). Wlazły i Lisinac ofensywnie będą w stanie sporo ugrać przy optymalnej dyspozycji, jedyną przewagą Sady jest mocniejsza siła ataku lewego skrzydła za tu nas lepiej to wygląda w przyjęciu. Myślę, że Skra zupełnie inaczej podejdzie do tego spotkania i właśnie w &quot;głowach&quot; zawodników widzę największy handicap w stronę Bełchatowian i oczywiście nasi kibice.

wawo 1,8K

wawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miercurea Sibiului
Leal jest najwieksza armata Sady a nie srodkowy Simon. Simon przede wszystkim odpowiada za blok i ewentualne krotkie i serwis. Leal i evrando maja jechac z bombami ze skrzydel. Takze Sada ma kim strzaszyc a Skra, Wlazly okej mocny jak ma dobry mecz a tak duzo mu juz brakuje do najlepszych Leala Juantoreny Zajceva Leona Mihajlova Andersona czy chocby Grozera. To nie ten kaliber co w 2014. Lisinac potrafi zagrac mega zawody ale potrafi wybuchnac jak wczoraj gdy glupio stracili punkt. Kiepsko widze Skre w tym straciu, moze seta ugraja ale nie liczylbym ze Sada przejdzie obok meczu bo chcieli wina. Oni tu graja o kase przede wszystkim takze gadki typi zwyciestwo w turnieju albo olewka to mozna sobie wrozyc na turnieju gimbazjalnym w ciechocinku. No chyba ze Papke razem z Drzyzga i Swendrowskim cos posmarowali wraz z kasa Solorza to moze bedzie fix. Czysto sportowo Skra nie ma szans, pokazal to juz mecz w LM z Chaumont. No ale przeciez francuzi to liga wyzej niz Sada:)
Polecam grubo z handi -1,5 na Sade a dla odwaznych 3-0.

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Na samych ruchach kursow zarobilem juz 30£, a mecz Zenita jeszcze sie nie zaczal :V
Aktualny kurs z Calorocznego to 1.25
Ma ktos dane ile kasy poszlo juz w Zenit?

bejrut 668

bejrut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Witam. Po tym co obejrzałem do tej pory to kurs na Zenit nie warty uwagi. Lube mam wrażenie że nie zagrali jeszcze na max swoich możliwości. Dzisiaj finał i jak dla mnie może się zdarzyć wszystko. Lube wcale aż tak bardzo nie odbiega od Zenitu i może być nawet piąty set dzisiaj w finale. Finał to finał i w trzy sety tutaj nie wierzę a jak Lube wyjdzie na 1:1 w setach to może się zdarzyć wszystko. Ja osobiście gram +1,5 seta na Lube po, 2,28 w Fortunie.. Według mnie nie grali jeszcze na maxa w tym turnieju.

M 220

mm25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zenit dziś 3-2 wygra, myśle ze moze być zacięty mecz, bo to Finał, nikt nie odpuści, a Lube jak wejdzie w mecz to moze być ciezko, na Zenit jeszcze kursy lecą, no nie zdziwie się jak będzie tajbrek, a tam to różnie moze być.. Ja bym nie grał jak ten pan co pochwalil sie screenami po 5tys zl... jeszcze az 4 single te same, dla mnie uczciwie było by min 1.55 -1.6 na Zenit..

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Na samych ruchach kursow zarobilem juz 30£, a mecz Zenita jeszcze sie nie zaczal :V
Aktualny kurs z Calorocznego to 1.25
Ma ktos dane ile kasy poszlo juz w Zenit?
A zastanów się niby skąd kto ma mieć takie dane ?

wawo 1,8K

wawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miercurea Sibiului
Skra nawet nie powachala 20 pkt. Drzyzga i swendrowski przed meczem tylko sie osmieszalk swoimi szansami dla Skry, a pozniej juz tylko ciszs w trakcie lomotu.
To pokazuje obraz polskiej ligi i siatkowki.
Jak bednorz i janusz graja hehe, przyjdzie Leon za rok i nie bedzie mial z kim grac w kadrze. Swiat nam ucieka i to szybko.
W finale Zenit bierze 3-0,nie oszukujmy sie Juantorena i Sokolov niepewny to za malo.

Status
Zamknięty.