>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kilka pytań :)

A 0

adhdex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam mam trzy pytanka. Czy wie ktoś ile może trwać zaksięgowanie ? Możliwe jest stawianie na więcej niż jeden mecz ? I ostatnie pytanie jeśli ja podbije kurs np na 5.0 i nikt się ze mną nie założy to co wtedy przegrywam kasę ? Czy zakład się anuluje ? Z góry dzięki pozdrawiam ????

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zaksięgowanie ale czego??? Pieniędzy???
Możesz postawić na więcej niż jeden mecz ale wtedy masz do wyboru tylko ofertę multizakładów. Jak nikt nie przyjmie twojego kursu to zakład zostaje odrzucony, czyli nawet nie ma go w historii.

A 0

adhdex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Tak pieniędzy ???? Ale już się doczytałem ile to trwa. Mam jeszcze jedno pytanie nie bardzo rozumiem na czym polega opcja &quot; wygra - nie wygra &quot; ??

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To polecam lekturę forum (wielokrotnie już to było wyjaśniane), albo przyjaciela google ;)

A 0

adhdex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam :p Postawiłem na Górnik Zabrze 10 euro ale z konta zabrali 20 euro ... O co chodzi ? Z góry dzięki Pozdrawiam

klammer 0

klammer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musiales postawic nie na Gornika tylko na to ze Gornik nie wygra po kursie 3 dlatego ci odjeli sume ktora wygra ktos kto postawil na to ze Gornik wygra.

C 0

crejzy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odgrzewam, by nie zakładać nowego tematu.
Mianowicie orientuje się ktoś co oznacza przy wyścigach konnych place lub miejsce umieszczone w nawiasie?

coocoocachoo 0

coocoocachoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam takie pytanie: Gdzie można sprawdzic ile pieniędzy włożono w dany mecz i na kogo?

R 2

robsonikk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam takie pytanie: Gdzie można sprawdzic ile pieniędzy włożono w dany mecz i na kogo?
Przed rozpoczęciem i w trakcie meczu masz przy każdej drużynie ikonę z wykresem, tam są wszystkie dane jaka suma przy jakim kursie.

Po meczu to już tylko http://data.betfair.com/ jest co tydzień robione zestawienie. Trzeba mieć minimum sto pkt. na betfair aby ściągnąć plik zapisany jako *.csv.

L 0

lesiu1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podstawy się kłaniają kolego, myślę, że musisz zajrzec do stron dla początkujących. Anulowane sa zakłady, a na gieldzie na kazdym rynku grasz osobno..