>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kilka pytań początkującego

C 0

czarny20014

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam kilka pytań pierwsze to takie czy jeżeli wpłacę 200 zł na jakiegokolwiek bukmachera to będę mógł z powrotem wypłacić moje 200 zł z depozytu? (nie mylić, że z bonusu bo wiem ze z tego nie mozna) i następne pytanie to takie czy jeżeli przelewam pieniądze na zagranicznego bukmachera to jest pobierana za to prowizja? Z góry dzięki za pomoc;)

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac na rum
Witam mam kilka pytań pierwsze to takie czy jeżeli wpłacę 200 zł na jakiegokolwiek bukmachera to będę mógł z powrotem wypłacić moje 200 zł z depozytu? (nie mylić, że z bonusu bo wiem ze z tego nie mozna)
niektórzy bukmacherzy internetowi wymagają jednokrotnego obrotu zanim będzie można wypłacić i najczęściej weryfikacji konta skan dowodu etc ale każdy inaczej wiec musisz napisać jaki buk
i następne pytanie to takie czy jeżeli przelewam pieniądze na zagranicznego bukmachera to jest pobierana za to prowizja? Z góry dzięki za pomoc;)
to też zależy jakim sposobem czy przelewem czy skrill czy jeszcze inaczej, zazwyczaj pisze jak klikniesz wypłać i wybierzesz sposób

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do pierwszego pytania, to na pewno na takie coś pozwalają Unibet i Betsafe/Betsson. Możliwe że sportingbet, ale tego pewny nie jestem. U reszty raczej 1x obrót

C 0

czarny20014

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo chodzi o to że chce zacząć grać sure bety i chciałbym mieć przynajmniej po te 200 zł na dużej ilości buków. Potem jakby mi się skończyły pieniądze na danym buku to chciałbym swobodnie przelewać pieniądze bez żadnych kosztów między bukami.