T
2,5K
cytat z dnia 12 października 2019 12:21 przez rasijskijJa na dzisiaj wybrałem dwa spotkania, ale na razie opiszę jedno, bo mam do dyspozycji tylko telefon. Chodzi o mecz w Czerepowcu. Gospodarze radzą sobie całkiem przyzwoicie jeśli porównać ich poczynania z poprzedniego sezonu do tego co pokazują obecnie. Ostatnie cztery mecze domowe rozstrzygnięte na ich korzyść. Pokonani rywale to między innymi Ufa, czy Spartak. Jestem zdania, że Metallurg jest również w ich zasięgu. Co można powiedzieć na temat przyjezdnych? Z pewnością poniżej oczekiwań o których krążyły słuchy przed rozpoczęciem sezonu. Cztery zwycięstwa w szesnastu spotkaniach. Kto by pomyślał. Do tej pory trener tłumaczył niepowodzenia słabym przygotowaniem fizycznym. Wczoraj czytałem kawałek wywiadu ze szkoleniowcem Magnitki, który twierdził, że zawodnicy borykają się z problemem natury psychologicznej. Mianowicie tak boją się stracić punkty, że nie skupiają się na grze. Nie wiem ile w tym prawdy. Nie wiem również dlaczego bukmacherzy tak faworyzują gości - chyba tylko z tego względu, że to Metallurg. Dzisiaj inwestuję w Severstal.
Severstal ML @2,48 Unibet
Severstal strzeli pierwszego gola @2,20 Unibet
Witam,ja od siebie dodam tylko że widzę tu remis i tak też gram.Powodzenia