Gdzie mogę znaleźć jakieś warunki tej promocji?? Szukam informacji o obrocie na stronie,ale nie widzę nigdzie ani słowa o takiej promocji...
Edit: Dzięki Mark,zacząłem kręcić na South Park,zostało mi chyba z 50zł,nagle komunikat "Brak środków na koncie" i stan konta 0,00złyyyyy...Kręciłem na najniższej stawce,nie mam pojęcia co się stało,w sumie to dziękuję im za takie promocje jak mają robić takie jaja....
Podobno obrot x 10 tylko na South Park
Pytam z ciekawości. Naciąłem się raz czy dwa na niewypłacalne firmy i jestem ciekaw czy istnieją też takie o które pytam. Dzięki za odpowiedźCzasami sie takie trafiaja ,ale nikt Ci tu ich nie bedzie wymienial.Jesli to jest dla Ciebie najwazniejsze w kasynach i pokerze to dasz rade i sam sobie je znajdziesz przegladajac tematy
Cytat:
Napisał BrooklynBounce ->
Gdzie mogę znaleźć jakieś warunki tej promocji?? Szukam informacji o obrocie na stronie,ale nie widzę nigdzie ani słowa o takiej promocji...
Edit: Dzięki Mark,zacząłem kręcić na South Park,zostało mi chyba z 50zł,nagle komunikat "Brak środków na koncie" i stan konta 0,00zł yyyyy...Kręciłem na najniższej stawce,nie mam pojęcia co się stało,w sumie to dziękuję im za takie promocje jak mają robić takie jaja....
Podobno obrot x 10 tylko na South Park
He He , też nagle 0,00 na koncie...
Ja również tak miałem wygrałem kilkadziesiąt PLN aż tu nagle 0.00 poszedł oczywiście meil do supportu ale czy to pomoże wątpie...
w PlayHippo 10fs na magic portals dla depozytorów, maila nie dostałem lecz spiny były