ja zagrałem 40 rund po 2zł. na Starbust sypnęło, prawie zawsze tam wygrywammoże ktoś się podzielić swoim sposobem na wykorzystanie tych 80zł na sportigbet? chcę wpłacić po raz pierwszy i nie wiem jak najlepiej wykorzystać te 80zł ewentualnego zwrotu wiem że trzeba zagrać min. 20 rund czyli najlepiej jest zagrać 20 rund po 4zł ? na jakiej grze gracie ? pytam z ciekawości![]()
Witam ????
Mam pytanko odnośnie wypłaty z kasyna RTG locopanda. Otóż chciałbym wypłacić sobie kasę na konto bankowe (wire transfer) i zostałem poproszony o wypełnienie danych bankowych w formularzu faxback. I tak się zastanawiam co wpisać w polu: "Bank Adress"? Tu mam podać adres oddziału banku gdzie zakładałem konto czy jak? ???? Orientuje się ktoś moze?
Edit:
I które z tych pól mam jeszcze wypełnić:
- Routing No
- Swift / BIC
- IBAN Num.
??
moze dla niektorych glupie pytanie, ale i tak przyda sie feedback: mam do wyboru 40 darmowych rund na Gonzo lub MegaFortune. Ktory slot wybrac?
Ostatnio miałem dzień później o godzinie 13-14.Tak a propos zwrotu...Kiedy przyznają zwroty?
Jeśli liczysz na dużą wygraną, potrzebujesz dużo szczęścia. I wtedy polecam Ci Gonzo, jeśli liczysz na większą regularność to wybierz Mega Fortune, takie moje doświadczenia z tymi slotami.Gonzo lub MegaFortune. Ktory slot wybrać
Na expekt mobilnym także 10 spinow na twinspin
Jak wpłacasz przez P24 to buk nie widzi z jakiego konta idzie kasa tylko ma konto pośrednika czyli P24Słuchajcie mogę w sportingbet wpłacić przez przelewy24 z mBanku, a ewentualnie wypłacić na alior sync? Wcześniej zawsze wypłacałem na mBank. Teraz chcę na sync wypłacić, ale na przelew do buka mam w nim za mało kasy. Więc wpłata z mBank. Tak więc przejdzie coś takiego?