ja nie rozumiem, że niby ja się nie wypowiadam, śmieszne to jest, przecież ja prawie w każdym temacie się wypowiadam, co ty porównujesz np. temat z
kasyna, do tematu o np. piłce nożnej, przecież to jest zupełnie inny świat, a kartki się daje jako ostrzeżenia, tak jak na innych forach + i -, te kartki żółte służą jako ostrzeżenia, że ktoś coś źle robi, a czerwone że łamie regulamin, lub spamuj czy obraża innych, ja jestem tylko ciekaw czemu Admin nie ma zastrzeżeń, tylko jakiś Bodi ze słabą psychą wyskoczył i mnie obraża, a to że nie pomagam na PW to już w ogólnie mnie rozbawiło, gdyż tylko w jednym momencie nie pomogłem, gdyż ktoś pytał o
kasyna MG z bonusem dzięki któremu można wypłacić depo i grać bez własnej kasy, to wtedy odsyłałem do odpowiedniego tematu, a tak to zawsze pomagam ! a jak już pisałem, używam czerwonego koloru aby to się rzucało w oczy, bo to także do tego służy, lecz nie wszyscy wiedzą do czego służą poszczególne rzeczy na forum, i są po prostu w kręgu zaledwie kilku buziek, Bodi mi wymawia PRL na naszym forum, jak jesteś taki mądry, to zapraszam chociażby na
http://www.forumpc.pl czy inne dobre fora, tam panuje rygor, i wypowiedzi są trafne, a nie jeden nabiera drugiego bo tak mu się podoba, i ja chcę aby na naszym tak też to funkcjonowało, jak to się mówi, po to się zmienia np. prezydenta, aby funkcje Państwa były inne !