>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kasyna sieci RIVAL => bonusy bez depozytu

Status
Zamknięty.
endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A ja popieram bodiego. Od dawna śledzę tematy i promocje dotyczące no deposit i to co ty endriu wyprawiasz jest po prostu żenujące. Dostosowałeś się do poziomu wielu userów, którym sam zarzucasz pisanie nie na temat i robienie z forum śmietnika. Żadnej merytorycznej dyskusji z tobą przeprowadzić się nie da, wszystko kończy się twoim postem na czerwono i śmiesznymi kartkami ???? Zajrzyj może do innych działów, zobacz jak sobie potrafią radzić jako moderatorzy Vader czy SimonS i bierz z nich przykład. A najlepiej by było, gdybyś przekazał funkcję moderatora komuś innemu, bo tak jak napisał bodi- nic dobrego do forum wniosłeś i śmiem twierdzić jesteś powodem wielu kłótni w tematach związanych z bonusami.
Bez odbioru.
ja nie rozumiem, że niby ja się nie wypowiadam, śmieszne to jest, przecież ja prawie w każdym temacie się wypowiadam, co ty porównujesz np. temat z kasyna, do tematu o np. piłce nożnej, przecież to jest zupełnie inny świat, a kartki się daje jako ostrzeżenia, tak jak na innych forach + i -, te kartki żółte służą jako ostrzeżenia, że ktoś coś źle robi, a czerwone że łamie regulamin, lub spamuj czy obraża innych, ja jestem tylko ciekaw czemu Admin nie ma zastrzeżeń, tylko jakiś Bodi ze słabą psychą wyskoczył i mnie obraża, a to że nie pomagam na PW to już w ogólnie mnie rozbawiło, gdyż tylko w jednym momencie nie pomogłem, gdyż ktoś pytał o kasyna MG z bonusem dzięki któremu można wypłacić depo i grać bez własnej kasy, to wtedy odsyłałem do odpowiedniego tematu, a tak to zawsze pomagam ! a jak już pisałem, używam czerwonego koloru aby to się rzucało w oczy, bo to także do tego służy, lecz nie wszyscy wiedzą do czego służą poszczególne rzeczy na forum, i są po prostu w kręgu zaledwie kilku buziek, Bodi mi wymawia PRL na naszym forum, jak jesteś taki mądry, to zapraszam chociażby na http://www.forumpc.pl czy inne dobre fora, tam panuje rygor, i wypowiedzi są trafne, a nie jeden nabiera drugiego bo tak mu się podoba, i ja chcę aby na naszym tak też to funkcjonowało, jak to się mówi, po to się zmienia np. prezydenta, aby funkcje Państwa były inne !

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
taa popieram.Endriu sie wczuł niczym strażnik texsasu. możliwe że zadużo frerroli zagrał w texas holdem i dlatego.... bo jak inaczej wytłumaczyć takie zachowanie?!

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja nie rozumiem, że niby ja się nie wypowiadam, śmieszne to jest, przecież ja prawie w każdym temacie się wypowiadam, co ty porównujesz np. temat z kasyna, do tematu o np. piłce nożnej, przecież to jest zupełnie inny świat, a kartki się daje jako ostrzeżenia, tak jak na innych forach + i -, te kartki żółte służą jako ostrzeżenia, że ktoś coś źle robi, a czerwone że łamie regulamin, lub spamuj czy obraża innych, ja jestem tylko ciekaw czemu Admin nie ma zastrzeżeń, tylko jakiś Bodi ze słabą psychą wyskoczył i mnie obraża, a to że nie pomagam na PW to już w ogólnie mnie rozbawiło, gdyż tylko w jednym momencie nie pomogłem, gdyż ktoś pytał o kasyna MG z bonusem dzięki któremu można wypłacić depo i grać bez własnej kasy, to wtedy odsyłałem do odpowiedniego tematu, a tak to zawsze pomagam ! a jak już pisałem, używam czerwonego koloru aby to się rzucało w oczy, bo to także do tego służy, lecz nie wszyscy wiedzą do czego służą poszczególne rzeczy na forum, i są po prostu w kręgu zaledwie kilku buziek, Bodi mi wymawia PRL na naszym forum, jak jesteś taki mądry, to zapraszam chociażby na http://www.forumpc.pl czy inne dobre fora, tam panuje rygor, i wypowiedzi są trafne, a nie jeden nabiera drugiego bo tak mu się podoba, i ja chcę aby na naszym tak też to funkcjonowało, jak to się mówi, po to się zmienia np. prezydenta, aby funkcje Państwa były inne !
Ty to robisz sobie prywate tylko na tym Forum, jak ktos zapyta o dana rzecz np.po raz drugi , bo nie doczytal sie tego na Forum to od razu otrzymuje ???? czlowieczku to Ty masz slaba psyche i od razu userom dajesz???? lub :zoltakartka: Ty jestes od tego zeby ludziom wszystko wytlumaczyc nawet po raz 5 czy 10-ty, a jak nie to co Ty tu robisz? kartki to maie i tacie daj ....a tu ludziom pomoz!

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
słuchajcie, ja was tylko proszę o to abyście nie śmiecili tematu, bo i tak ma wiele stron, jeśli chcecie to piszcie do Marcina i mnie zdejmie, jeśli będzie uważał za konieczne, przecież tak powinniście zrobić, bo to że tutaj sobie piszecie to raczej nic wam nie da, gdyż możliwe że nikt z władzy tego nie zobaczy, także radzę działać u władz wyższych, jeśli tak bardzo wam się nie podobam jako MOD !

B 0

bati_919

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bodi mi wymawia PRL na naszym forum, jak jesteś taki mądry, to zapraszam chociażby na http://www.forumpc.pl czy inne dobre fora, tam panuje rygor, i wypowiedzi są trafne, a nie jeden nabiera drugiego bo tak mu się podoba, i ja chcę aby na naszym tak też to funkcjonowało, jak to się mówi, po to się zmienia np. prezydenta, aby funkcje Państwa były inne !

Hahahahaha funkcje panstwa inne przy zmianie prezydenta? Funkcje sa niezmienne, zapisane w Konstytucji. Ja nie wiem, kogo tutaj endriu probujesz zgrywac, ale wychodzisz na kompletnego #%#%#@ w oczach innych uzytkownikow. Nie nauczyli Cie w szkole ortografii i interpunkcji (na twoje: kropki, przecinki i tak dalej)? Widac, ze z wyrazaniem swoich mysli takze masz problemy. Moderator powinien dawac wzor swoja postawa, zarowno jako szeryf (brak spamu) oraz polonista, ktory przed wyslaniem swojej odpowiedzi sprawdza je pod wzgledem ortografii i poprawnosci gramatycznej.

Ze swiatecznymi pozdrowieniami ????

pietras-pl 269

pietras-pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa

Funkcje państwa mówisz, a to ciekawe, bo ja myślałem, że funkcje państwa są zawsze takie same niezależnie kto rządzi, a ten prezydent ma tylko pilnować, aby te funkcje nie zostały w jakiś sposób zachwiane. No ale do rzeczy.

temat o bonusach a temat o piłce nożnej to zupełnie inny świat powiadasz? I tu i tu można zrobić niezły burdel, kwestia tylko tego, aby ktoś potrafił nad tym zapanować, a nie rozdawał na pokaz kartki, tylko dlatego, że ktoś zapytał o coś co było już powiedziane w temacie. Bawi mnie natomiast twoja argumentacja dotycząca czerwonego koloru ???? Mod mający jakikolwiek autorytet nie musi używać takich środków, aby się pokazać. Moim zdaniem po prostu sobie nie radzisz i tyle, pisze to bez żadnej napinki i wyzywania na Ciebie, wyrażam tylko swoją opinię. Co do admina- podejrzewam, że ma ciekawsze rzeczy do roboty niż śledzenie tego działu i dogłębne analizowanie twojej działalności i z tego co wiem jest człowiekiem dość zapracowanym, aby tym się zajmować. Ale chętnie poproszę go na PM, aby przyjrzał się temu wszystkiemu, w końcu jako użytkownik mam chyba prawo do wyrażania swoich wątpliwości.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hahahahaha funkcje panstwa inne przy zmianie prezydenta? Funkcje sa niezmienne, zapisane w Konstytucji. Ja nie wiem, kogo tutaj endriu probujesz zgrywac, ale wychodzisz na kompletnego #%#%#@ w oczach innych uzytkownikow. Nie nauczyli Cie w szkole ortografii i interpunkcji (na twoje: kropki, przecinki i tak dalej)? Widac, ze z wyrazaniem swoich mysli takze masz problemy. Moderator powinien dawac wzor swoja postawa, zarowno jako szeryf (brak spamu) oraz polonista, ktory przed wyslaniem swojej odpowiedzi sprawdza je pod wzgledem ortografii i poprawnosci gramatycznej.

Ze swiatecznymi pozdrowieniami ????

Gosc sie pomylil z funkcja, a Admini wybieraja sobie na tym Forum najbardziej osoby ktore sie podporzadkuja.

Sory ze nie uzywam Polskich znakow , ale nie mam ich na klawiaturze zagraniczej.
W zasadzie endriu jest do odstrzalu jako MODER, bo nic dla tego forum nie zrobil oprocz dawania kartek!

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Prawda jest taka że i bodi i endriu mają rację. ;) endriu jako moderator daje te kartki co wg regulaminu robi słusznie a bodi ma rację bo nic oprócz tych kartek nie robisz endriu nic dla forum i sądzę, że sam o tym doskonale wiesz. Nie ma co się dziwić że ludziom nie chcę się czytać całego tematu bo nie jeden ma gdzieś głęboko te karki, tak samo jak czytanie owego tematu, zależy tej osobie jedynie na odpowiedzi na postawione przez siebie pytanie. Śledzę forum na bieżąco ale prawdę mówiąc też nie chciałbym czytać 24 stron gdzie zaledwie 5 z nich jest na temat... Piszę to bez żadnej napinki do użytkowników forum których wymieniłem dlatego też informuję aby zaraz nie było niepotrzebnych odpowiedzi ????

WESOŁYCH WSZYSTKIM ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
o funkcje państwa chodziło mi w przenośni, czyli jak on w ogóle działa, gdzie jeździ itd. ale trudno skoro się czepiacie to ja nie mam zamiaru dalej spamować, ja muszę na razie spadać z kompa, niech ktoś z MODTEAMu wyczyści ten temat, gdyż ja tego nie zrobię, bo już pisałem dlaczego, a co do mojego pisma to staram się pisać jak najlepiej, a to że źle stawiam przecinki czy kropki to niestety nie zawsze mi wychodzi jak najlepiej, ale się staram, ja nie mam zamiaru się bronić, jeśli ADMIN poprosi to mogę coś zmienić, tylko powie co mam zrobić aby coś poprawić, także piszcie do niego, wysłucham, a jeśli mnie zdejmie z funkcji MODa to także przyjmę, gdyż on ma takie prawo, także wiecie co robić, jak to się mówi razem zdziałacie więcej, niż każdy z was osobno, to tyle na razie, pozdrawiam

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawda jest taka że i bodi i endriu mają rację. ;) endriu jako moderator daje te kartki co wg regulaminu robi słusznie a bodi ma rację bo nic oprócz tych kartek nie robisz endriu nic dla forum i sądzę, że sam o tym doskonale wiesz. Nie ma co się dziwić że ludziom nie chcę się czytać całego tematu bo nie jeden ma gdzieś głęboko te karki, tak samo jak czytanie owego tematu, zależy tej osobie jedynie na odpowiedzi na postawione przez siebie pytanie. Śledzę forum na bieżąco ale prawdę mówiąc też nie chciałbym czytać 24 stron gdzie zaledwie 5 z nich jest na temat... Piszę to bez żadnej napinki do użytkowników forum których wymieniłem dlatego też informuję aby zaraz nie było niepotrzebnych odpowiedzi ????

WESOŁYCH WSZYSTKIM ????
Ale ja sie nie chce napinac...jesli nic sie nie robi dla danego tematu przez dluzszy czas (oprocz kartek) to powinien gosc byc wymieniony...nie ma ludzi nie zastapionych , no wybacz endriu , ale co wiecej oprocz kartek zrobiles? jak ktos cos zapyta to od razu Twoj smieszny post na CZERWONO(co zaden Mod nie praktyjuje) plus kartka!

M 0

mokasyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hmmm... nie to zebym sie czepial? ale co w takim temacie moderator moze jeszcze robic oprocz utrzymywania porzadku? Wymyslac nowe emotikony?

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odpowiadac nowym (szegolnie userom) na pytania ...wszystkie! bez wyjatku a nie dawac kartke :zoltakartka: lub ???? i odsywlac do 10 czy 25 stron tematu! na tym polega rola MOda;)
Owszem po zdjeciu Moda do zamkniecia!
Niech nowy avatar wymysli, moze sie zrefletuje co robi!

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przecież to nie temat ,tylko gorzkie żale. ????
To jest temat Moda tego ...moze ktos to zauwazy , a jak nie to niech Forum spada dalej na psy...

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
skonczcie / skonczmy już tą niepotrzebną dyskusję która i tak do niczego nie doprowadzi, bo taka jest prawda. Ewentualnie niech przeniosą temat do hyde park i porozmawiamy jutro czy karp smakował ewentualnie czy makowiec nie był za suchy ;)

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Jeśli jest dużo osób chętnych do zmiany moderatora, to rzeczywiście, zgłoście to głównemu administratorowi, jak zostało napisane, zróbcie sobie listę osób, kto chętny za zmianą i tyle. Nie ma się co więcej rozpisywać. Przyznaję wam rację, lecz czasami rzeczywiście denerwują pytania typu &quot; gdzie sprawdzić obrót &quot;, kiedy było to wałkowane 100 razy. Mało tego, można to zrozumieć, jeśli jest to nowy użytkownik, ale gdy taki osobnik jest już stosunkowo długo, to można się do niego przyczepić. Z mojej strony to tyle ????

K 0

kosa001111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Endriu ma też troche racji! Jest specjalnie utowrzony temat zbiorczy o kasynach. Na razie jest temat tylko o Rivalu. Jest wszystko wyjaśnione jak na tacy. Jeśli czegoś brakuje to jest od tego Live Chat kasyna! A jeśli ktoś nie umie angielskiego to na kurs albo jeszcze raz do szkoły, a nie siedzieć w czymś na temat czego nie ma się zielonego pojęcia! Są inne fora zajmujące się tematyką samych kasyn (nie bede reklamował) i rzeczywiście jest tam skład i ład, a nie jak tu burdel! Wciąż te same pytania! Co wejde na FB i klikne temat &quot;Promocje w kasynach&quot; i tam widzę, pogrubioną czcionke to myśle: &quot; o chyba kolejne ND daje Rival&quot; ale nie to jest kolejne powtarzające się pytanie i to samo i to samo. Temat powinien wyglądać tak: jaki bonus, warunki bonusu i temat zakmnięty. Wydaję mi się, że powinien być jeszcze jeden dział gdzie był by temat samych kasyn lecz nie związane z ND, ND było by tu tak jak pisałem &quot;jaki bonus, warunki bonusu i temat zakmnięty&quot;. Każde oddzielnie i tam powinno się zadawać pytania odnośnie kasyna z którym mamy problem, ale to już leży w kwesti Moda, żeby takie coś wymyślić. Pozdrawiam!

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
Ludzie dajcie mu spokoj ???? moze rzeczywiscie troche przesadza ale ktos wymyslil przeciez regulamin i zasady w jaki sposob ma ten dzial funkcjonowac ???? Wy panowie sie opanujcie i nie spamujcie w temacie, nie piszcie po x razy tego samego a Ty endriu troche sie ogarnij i nie miej pretensji do ludzi ktorzy maja 2 posty ze nie czytaja 25 stron ???? moze Ci ludzie sa nowi dopiero sie ucza, a nie kazdy urodzil sie z umiejetnoscia obslugi fb ;) ze swiatecznym pozdrowieniem;)

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale są też nowi użytkownicy i niedzielni gracze, nie każdy musi być zorientowany

osobiście jestem za zmianą moda, jak nie był modem to sie zachowywał normlanie , a od samego poczatku jak tylko został modem cos mu zaczeło odbijać........ co się nasila coraz bardziej z tego co widze

Status
Zamknięty.