>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kasyna sieci RIVAL => bonusy bez depozytu

Status
Zamknięty.
K 0

karamba131

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już korzystałem chyba z 10ciu promocji tego kasyna i nigdy nic nie potrafiłem obrócić zawsze schodziłem do zera i dziekuje. Widzę, że część osób już wypłaciło z 2 może 3 razy. Doradźcie co. Pozdrawiam

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już korzystałem chyba z 10ciu promocji tego kasyna i nigdy nic nie potrafiłem obrócić zawsze schodziłem do zera i dziekuje. Widzę, że część osób już wypłaciło z 2 może 3 razy. Doradźcie co. Pozdrawiam
Za co ta kartka? :/

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciał poprostu uzyskać pomoc. Popatrz na inne posty, głowa boli jak sie niektóre czyta.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Dzisiaj po raz drugi się udało obrócić ich bonus.
Te 7€ poszło na czerwone-czarne-czerwone i jak miałem wtedy 56€ to grałem na czarne i czerwone po 25€, zielone mi nie wypadło. Kiedyś mnie zweryfikowali i kasa leci do wypłaty ????

chwo 12

chwo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie jesli chce kase wyplacic to depozyt wplacam i od razu moge kase wyplacic czy jakis obrot dodatkowy?&gt;

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
W Da Vinci&#39;s Gold w Cashierze owszem, mam 14$ Free, ale gdy chcę użyć tej promocji, to mi pisze : &quot;Promotion could not be claimed Error 30. (jakiś numer)&quot;. Na koncie mam 0,00, więc na pewno nie chodzi o to, że mam jakieś środki z poprzedniej promocji.

nales 2

nales

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
W Da Vinci&#39;s Gold w Cashierze owszem, mam 14$ Free, ale gdy chcę użyć tej promocji, to mi pisze : &quot;Promotion could not be claimed Error 30. (jakiś numer)&quot;. Na koncie mam 0,00, więc na pewno nie chodzi o to, że mam jakieś środki z poprzedniej promocji.
mam ten sam problem, zna ktoś rozwiązanie?

Status
Zamknięty.