>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Sieciowa - Problem

travism 190

travism

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Witam.

Dzis stalem sie posiadaczem internetu, ktory niestety jest podlaczany za pomoca kabla Ethernet, ale do tego potrzebna jest karta sieciowa, której mi nie wykrywa. I tu rodzi sie pytanie, jak sprawdzic jaka mam karte sieciowa i jak ja potem zainstalowac.

Dochodze do wniosku iz taka karte posiadam bo mam komputer kupiony 2 lata temu i jest w jednostce wejsci do kabla ethernet. POMOCY !

atlantian 0

atlantian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.

Dzis stalem sie posiadaczem internetu, ktory niestety jest podlaczany za pomoca kabla Ethernet, ale do tego potrzebna jest karta sieciowa, której mi nie wykrywa. I tu rodzi sie pytanie, jak sprawdzic jaka mam karte sieciowa i jak ja potem zainstalowac.

Dochodze do wniosku iz taka karte posiadam bo mam komputer kupiony 2 lata temu i jest w jednostce wejsci do kabla ethernet. POMOCY !
Ściągnij Everest (jest darmowy) i poszukaj sobie w środku, potem stery i wio!

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Witam.

niestety? połaczenie przez ethernet to podstawa... nie wiem co w tym złego.Karte masz pewnie zintegrowaną.Może masz wyłaczoną poprostu wtedy zrób tak: Panel Sterowania, Sieć i Internet, Centrum sieci i udostępniania, Zarządzaj połączeniami sieciowymi potem prawym na karta sieciowa i włacz jesli oczywiście jest wyłaczona.A jak nie może znalezc to tylko stery od płyty i instalacja.