>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Neteller

M 0

misiek1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie przepraszam za być może głupie pytanie ale nie mogłem sie tego doczytać i teraz sam nie wiem..
Zamówiłem wczoraj kartę Prepaid bo dzwonili do mnie z Netellera.
Oferowali też Virtual Card(opłaca się to?) ja nie wziąłem.
I teraz tak..czy karta Prepaid jest powiązana z MOIM kontem bankowym ? Czy jest to osobny rachunek ? Sam już nie wiem i trochę zgłupiałem.
A dwa..
Wygrywam coś u buka,wpłacam na konto Neteller i mam kasę na koncie Neteller(na karcie mastercard) i mogę nią przelać na swoje konto bankowe(PKO,WBK) lub iść do bankomatu i wypłacić albo na zakupy ?
Sorry ale to mnie trochę ciekawi a zgłupiałem już trochę.

Odpowiadając na pytanie pierwsze to Karta nie jest powiązana z twoim kontem bankowym np: w WBK to jest osobny rachunek.
Możesz płacić w sklepie i wypłacać z bankomatów,żeby móc to robić musisz z buka przelać kasę tam i później jeszcze już na swoim koncie Neteller przelać kasę na kartę tam jest taka opcja ;)

Możesz przelać na inny rachunek

babyboy 0

babyboy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Misiek1212 dzięki wielkie za pomoc ????
Już wszystko rozumiem.W takim razie czekam tylko na kartę.
Jeszcze dowiem się czegoś o tej karcie Virtual Card.

Z 10

zbiniu30

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
dzis wszedlem w konto netellera i chyba maja oni juz wlasne karty , nie trzeba przez globewallet wyplacac kaski
Czy teraz juz mozna bezposrednio wypłacac kase z nettelera bez rejestracji na globewalet???(od dwóch dni mam karte ale jeszcze niedotarł pin wiec nie moge sprawdzic )

H 0

hayreddin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam kilka pytan co do kart oferowanych przez NETELLER&#39;a
Net+ Virtual Prepaid MasterCard
Czy ta karta mozna wyplacac pieniadze z bankomatów?

Net+ Prepaid MasterCard
Czy można nią placic w internecie?
Wplacac pieniadze do buka, tak jak to sie robi karta np VISA z mbanku czy inteligo?
Czy w razie wyplaty od bukmachera mozna ją dokonac bezposrednio na ta karte omijajac standardowy przekaz na portfel NETELLER?
Chodzi o zaladowanie karty a nie konta na serwisie

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam kilka pytan co do kart oferowanych przez NETELLER&#39;a

Net+ Virtual Prepaid MasterCard
Czy ta karta mozna wyplacac pieniadze z bankomatów?

Net+ Prepaid MasterCard
Czy można nią placic w internecie?
Wplacac pieniadze do buka, tak jak to sie robi karta np VISA z mbanku czy inteligo?
Czy w razie wyplaty od bukmachera mozna ją dokonac bezposrednio na ta karte omijajac standardowy przekaz na portfel NETELLER?
Chodzi o zaladowanie karty a nie konta na serwisie

Net+ Virtual Prepaid MasterCard jak sama nazwa wzkasuje jest wirtualna i można nią płacicć jedynie w internecie, bo jak nie majać w fizycvzny sposób karty wypłacic z bankimatu.
Net+ Prepaid MasterCard można nią płacic w internecie(sam płaciłem za możliwość oglądania NBA). Net+ Prepaid MasterCard jest powiązana z kontem Neteller, można ją tylko mieć w tedy gdy masz konto neteller-tak jak w banku konto + dostajesz kartę debetową( w tym wypadku tą mastercarda)

visor 28

visor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
mam pytanie właśnie założyłem konto neteller . Gdzie mogę zamówić kartę ? Będą pobierane jakieś opłaty za jej posiadanie ?

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie właśnie założyłem konto neteller . Gdzie mogę zamówić kartę ? Będą pobierane jakieś opłaty za jej posiadanie ?
musisz mieć całkowicie z weryfikowane konto neteller, a potem na tym koncie masz zakładkę Netcard i tam sobie klikasz ze chcesz taką kartę i tyle. Karta jest darmowa, jeśli jej używasz jeśli nie jest raz podajże na 3 miesiące pobierana jakaś znikoma opłata, ale nie powiem ci jaka bo nie mam pojęcia
właśnie sprawdziłem swoją kartę bo dawno jej nie używałem i ostatnia transakcja wykonana nią 13 marca i opłat do tej pory zero, ale to może dlatego że wcześniej obrót na niej sięgał kilku tysięcy dolarów

visor 28

visor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
mam jeszcze jedno pytanie czy tą kartą mogę wypłacać pieniądze w bankomacie ? Ile trwa wysłanie pieniędzy z konta neteller na karte ?

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam jeszcze jedno pytanie czy tą kartą mogę wypłacać pieniądze w bankomacie ? Ile trwa wysłanie pieniędzy z konta neteller na karte ?

pieniądze na karcie masz powiazane od razu z kartą(tak jak na koncie w banku), czyli pieniędzy nie musisz nigdziej wysyłać. Ta karta jest głównie po to aby wypłacać kasę z bankomatów, ale pobierana jest przy tym opłata 3 dolary za każdą wypłatę

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na czacie poproś o polskiego tłumacza powinni zadzwonić w przeciągu 3 godzin, bądź umówić się na następny dzień.I tak jak kolega ,,premi&quot; pisał prowizja to 6$ a nie jak pisałem wcześniej 3$, dawno nie wypłacałem kartą, i po prostu mi się pomyliło

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do mnie dzwoniła po ang, chodź pisałem, że wole po polsku ;/
no ale jakoś się dogadałem, chodź ciężko było ..
a ja mam inne pytanie
można np zrobić przelew na poczcie do konta neteller ?
powiedzmy ide np 100 zł ?
i
powiedzmy, że sprzedaje coś na allegro.. to jak mu podam nr konta neteller to on może mi przelać pieniądze ze swojego konta za towar np ?
dzięki

B 202

-bp-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Dostałem dzis karte w sumie czekałem mniej niz tydzien po jakim czasie dojdzie PIN ? Aktywowałem ją już na stronie Netellera musiałem wpisac numer + numer CVC2 co mam na tyle karty czy musze ja aktywowac jeszcze na stronie First Pay jak otrzymam PIN ?

spike761 37

spike761

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Mam pytanie jaka sume najwieksza mozna wyplacic jednorazowo z bankomatu.Sa tam jakies limity do ustalania. Np. mam 1000 E czy moge to wyplacic odrazy aby tylko pobrana zostala mi oplata 6$

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wbij na czat i spytaj tam ja tak zrobilem i z tego co pamietam nie jest to duzo chyba cos kolo 2000 pln na tydzien ale pewny nie jestem

A 294

art300

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
750€ na tydzien.
750 EUR dziennie
2250 EUR w ciągu 4 dni
dla VIP 3000 EUR w ciągu 4 dni
max ilości wypłat z bankomatów:
2 dziennie
6 w ciągu 4 dni

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chas: The Net+ Virtual Card can make a maximum of 10 individual purchases over a 24 hour rolling period, with a maximum value of up to £3500. Over a 4 day rolling period, you can make a maximum of 30 purchases, up to a maximum value of £7000.
Using the Net+ Physical Card, you can make an additional 10 purchases (at a point of sale) over the same 24 hour period, up to a maximum value of £1500. Over a 4 day rolling period, you can make up to 30 individual purchases, up to a maximum value of £4500.
You may also use your Net+ Physical Card to withdraw cash from an ATM in addition to the purchase limits. You can make a maximum of 2 ATM withdrawals over a 24 hour rolling period, up to a maximum value of £500. Over a 4 day rolling period, you can make a maximum of 6 ATM withdrawals, up to a maximum value of £1500.