>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Moneybookers - Skrill

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak najlepiej wypłacać obecnie ze Skrilla? Karta bierze 1.75% od wartości wypłacanej kwoty z bankomatu (ostatnio wypłacane ponad 2k i 38zł prowizja), 23,63zł jest prowizją gdy wypłacasz na konto bankowe. Alternatywy?

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy macie w dniu dzisiejszym (16.11.18) jakies problemy z platnoscia karta skrill ? Niestety nie moge ani z bankomatu wyplacic srodkow ani w sklepach placic karta mimo ze oczywiscie pieniadze sa na koncie skrill. Co ciekawe konto skrill dziala bez zarzutu i wszelkie operacje dostepne. Natomiast podczas proby placenia karta komunikat ``odmowa i prosba o kontakt z bankiem`` , czy ktos mial juz taki problem ?

joj 12

joj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy ktos ma tez taki problem, ze nie moze zasilic konta skrill od paru dnia za pomocą karty wirtualnej ecopayz albo entropay?

T 9

theart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Silesia
Mówicie żeby być SILVER ale jak wy to chcecie osiągnąć, jakoś nie wierze że ktokolwiek na tym forum wypłaca 60 tys. euro rocznie XD

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Mówicie żeby być SILVER ale jak wy to chcecie osiągnąć, jakoś nie wierze że ktokolwiek na tym forum wypłaca 60 tys. euro rocznie XD
Nie jeden użytkownik taki posiada :]
Bo nie chodzi tutaj o same wypłaty np z Beta, są inne sposoby aby to zrobić i wykonać potrzebny obrót.

T 9

theart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Silesia
Powiedz jakie
Macie może jakiś sposób aby zasilić Skrilla ale bez udziału banku, jednym słowem anonimowo, jak dotąd zasilałem go PSC ale chciałbym jeszcze trochę dopłacić więc może są inne metody

byku1705 35

byku1705

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Róznie
Będę miał możliwość wypłaty kartą Skrill z niemieckich bankomatów przez 2 dni bo będę na granicy i teraz takie pytanie, chcę 2 razy wypłacić maksa, z jakich bankomatów najlepiej korzystać żeby wyszło &quot;oszczędnie&quot; ? Nie mam konta VIP.

B 580

benoit_paire

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

jakie są obecnie limity płatności kartą, wypłat, dziennych przelewów bez vipa? za cholerę nie mogę tego znaleźć, jacy są obecnie partnerzy skrilla?

P 0

przemek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jaka jest oplata z karty , mam ten najslabszy pakiet ten podtsawowy

jaki limit przy jednorazowej wyplacie z bankomatu ?

konto w pln i wyplata w pln

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
cytat z dnia 16 maja 2019 12:14 przez przemek78
jaka jest oplata z karty , mam ten najslabszy pakiet ten podtsawowy

jaki limit przy jednorazowej wyplacie z bankomatu ?

konto w pln i wyplata w pln

Wypłacisz chyba jakieś 3760zł jak dobrze pamiętam jeśli chodzi o ten podstawowy.

P 0

przemek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
koszty 1,75% od kwoty wypłaty  ??

to jedyna oplata ??

i moge taka kwote wyplaic jednorazowo ??

kiedys mozna bylo 100 euro