>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Moneybookers - Skrill

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Witam, jestem początkującym użytkownikiem Skrill ( w zasadzie dzisiaj dopiero przyszła mi karta) na koncie skrill mam w tym momencie 5000 zł. Nie orientuję się zbytnio w tych wszystkich prowizjach itd. Czy byłby ktoś na tyle miły i przedstawił mi najbardziej opłacalny sposób na wypłatę tych pieniędzy? Bankomat czy przelew? a może jeszcze jakoś inaczej?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Witam, jestem początkującym użytkownikiem Skrill ( w zasadzie dzisiaj dopiero przyszła mi karta) na koncie skrill mam w tym momencie 5000 zł. Nie orientuję się zbytnio w tych wszystkich prowizjach itd. Czy byłby ktoś na tyle miły i przedstawił mi najbardziej opłacalny sposób na wypłatę tych pieniędzy? Bankomat czy przelew? a może jeszcze jakoś inaczej?

najlepiej wypłacaj poprzez kartę w bankomacie będzie mniejsza prowizja niż przelew na konto bankowe.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
No tak, z tym że jeśli dobrze wyczytałem to jest limit 1000 zł dziennie?
Da się jakoś zwiększyć te limity? Czy muszę mieć vipa, ewentualnie iść 5 dni z rzędu wypłacać??

paczek303 133

paczek303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Da się jakoś zwiększyć te limity? Czy muszę mieć vipa, ewentualnie iść 5 dni z rzędu wypłacać??

Zwiększyć limit można tylko przez Vipa czyli określony obrót w ciągu 3msc, inaczej zostaje wypłacanie po 1000 w 5 dni ;)

@ ewentualnie możesz za coś zapłacić przez internet bo limity są na to większe

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przeglądałem na szybko partnerów wykluczonych i co ciekawe znalazły się tam takie firmy jak: Bet365,

I co ciekawe Na Skrill w zakladce &quot;wiecej wyjatkowych promocji&quot; od zawsze promuja... B365.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cytat:
Napisał Analyst -&gt;

Wypłacaliście teraz kasę z bankomatu ? Wypłaciłem 50 zł i pobrało tylko 87 groszy więcej a nie prawie 8 złotych jak zawsze
od 17 maja zmienili opłaty za wypłaty kartą z bankomatu
teraz to 1,75% od wypłacanej kwoty
jeśli ktoś wypłaca niewielkie kwoty to dla niego lepiej, jak większe to drastyczna podwyżka

To teraz gdy ktoś gra za drobne i wyplaca drobne to lepiej tego Vipa Bronze nie posiadac. Mi napisali pod koniec maja, ze mam male obroty i zabiora Vipa, ale jak dotad jest.

paczek303 133

paczek303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
To teraz gdy ktoś gra za drobne i wyplaca drobne to lepiej tego Vipa Bronze nie posiadac. Mi napisali pod koniec maja, ze mam male obroty i zabiora Vipa, ale jak dotad jest.

Mi nigdy nic nie pisali tylko logowałem się na konto i nagle był Vip bronze/silver, a jak nie robiłem obrotów to zabierali bez powiadamiania ????

K 102

kristo45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta

Możesz też zapłacić za czyjeś zakupy kartą i dostaniesz od niego gotówkę.
Nie ma wtedy żadnej prowizji a i limit wyższy bo 1000 EURO.

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacał ktoś dzisiaj kartą z bankomatu ? U mnie cały dzień odmowa w różnych bankomatach :/

L 147

luminat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie tak samo - wypłata z bankomatu lub płatność kartą - brak autoryzacji. Zalogować się na konto Skrill i dokonywać płatności oraz odbierać mogę bez problemu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
shingper +9 Punkty (dzięki za info)
L 147

luminat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pewnie nikomu, bo problem jest po stronie Skrill. W któryś weekendów w maju lub kwietniu też był problem z kartami Skrill. Może mają awarie albo przerwę techniczną. Trzeba czekać.

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak ktoś by coś wiedział konkretniej, albo jakby komuś się udało zapłacić kartą to niech da znać w temacie.

R 16

radziooh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki chłopaki, już miałem takie myśli, że coś nie tak z moją kartą.

E 293

emarco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Również potwierdzam dla pewności, śmiało pchajcie się po weekendowo zarobione pieniążki, mości Panowie :jupisdfgdfg:

L 147

luminat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Katalończyk - niektóre sklepy nie autoryzują zakupów kartami Skrill i nie ma to nic wspólnego z wczorajszą awarią.

katalonczyk 480

katalonczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciągle robiłem w tym sklepie zakupy karta skrill i było dobrze, wszędzie nie działa, mają awarię techniczna z tego co wiem, ale wyplacac z bankomatu mogę

P 0

poppe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Internet
A ja dzis w bankomacie pierwszy raz spotkalem sie z jakimkolwiek problemem skriloowym. Chcialem wyplacic tysiaczka, to wywalilo ze nie moge tyle, ze proponuja 800zl, no ok, zatwierdzilem, po chwili komunikat w bankomacie ze Z powodu problemow technicznych nie mozna bylo zrealizowac wyplaty. Jeszcze wieczorem podjade do innego bankomatu, choc w tym co wyplacalem to zawsze szlo elegancko. Na koncie skrill oczywiscie mialem kase do wyplaty.