>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Moneybookers - Skrill

gromaders 5

gromaders

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mieszkam w Polsce i tutaj chce wypłacać kartą Skrill, po prostu nie wiem czy oni nie rozliczają transakcji np w euro? konto mam w pln i chce wypłacić w bankomacie np 1000 zł to zostanie pobrana tylko opłata 1,8e? w przypadku płatności w sklepie tylko zostanie zdjęta z konta wartość z paragonu?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Masz konto w pln więc transakcje są w pln.Koszt wyplaty z bankomatu to równowartość 1,8 euro po kursie dnia.Nie ma żadnych haczykow.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gromaders +9 Punkty
gromaders 5

gromaders

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam dokładnie takie samo pytanie jak ziom, bo kartę już dostałem dawno a pinu nie widać

P 0

poloziom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gromaders, pin przyszedl do mnie po 4 dniach roboczych poczta (nie polecony) sprawdz skrzynke i awizo. Ja z kolei mam nastepne pytanie mam na koncie skrill przykladowo 100zl czy wyplace to we wplatomacie czy musi byc wiecej o te 1,8 ojro prowizji? Czy zaliczy mi to na minus zwyczajnie? i potem jak wplace sciagnie.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy wyplace to we wplatomacie
nie wypłacisz bo się nie da zarówno dlatego że to wpłatomat i dlatego że na koncie musisz mieć wypłatę plus prowizję.

P 0

poloziom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiscie tam blad w pisowni mialo byc bankomacie;) Ale mam odpowiedz na swoje pytanie, dzieki bardzo!
W normalnym bankomacie wyplacam tylko musze miec kasa np. 100zl + 1.8 ojro?

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
W normalnym bankomacie wyplacam tylko musze miec kasa np. 100zl + 1.8 ojro?

Dokładnie tak, aby wypłacić 100 zł musisz mieć na saldzie około 107.50 zależnie od kursu € danego dnia.

hooltay 32

hooltay

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli masz już w pełni zweryfikowane konto to dalej limity podniesiesz już tylko na kolejnych poziomach VIP.

B 0

bladek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
mam zwykla karte skrill i chcialem wyplacic dosc bezpiecznie pieniadze z konta ;d
podpowie ktos jak to zrobic? tzn jaki bankomat itp ;d
z gory dzieki

kedzio89r 27

kedzio89r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie biora piniondze?
Ja dzisiaj swoją użyłem pierwszy raz, a leżała u mnie ponad miesiąc. Podszedłem do ściany wklepałem pin i cmyk-odliczony papier wyskoczył ze schronu. Bankomat PKO BP ????

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Witam
mam zwykla karte skrill i chcialem wyplacic dosc bezpiecznie pieniadze z konta ;d
podpowie ktos jak to zrobic? tzn jaki bankomat itp ;d
z gory dzieki

Rozboje wszędzie się zdarzają, staraj się unikać bankomatów ukrytych gdzieś w zaułkach między ulicami, nie wypłacaj pieniędzy po zmroku, najlepiej poszukaj jakiegoś dobrze widocznego bankomatu, nie zapomnij też zakryć pinu. To powinno zwiększyć bezpieczeństwo, ale różne sytuacje mogą się zdarzyć.
????

B 0

bladek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
haha dobre :) akurat nie o to mi chodzilo :)
bardziej boje sie skarbowki niz jakis zlodzieji :p