>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Moneybookers - Skrill

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Zmieniał ktoś PIN na karcie? Jaka jest procedura? Z tego co wiem trzeba pisać do obsługi klienta, w bankomacie się nie da...

Q 4

qw85qw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W obsludze MB odpisza Ci ze mozna to zrobic w bankomacie ktory ma mozliwosc zmiany PIN, tylko no wlasnie jakie to bankomaty?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Próbował ktoś płacić tą kartą w sklepie?
Jeśli tak czy został obciążony jakimiś kosztami?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Próbował ktoś płacić tą kartą w sklepie?
Jeśli tak czy został obciążony jakimiś kosztami?
Nie ma żadnych kosztów. Płacisz 50.05zł za benzynę i tyle Ci pobierają z karty.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Nie ma żadnych kosztów. Płacisz 50.05zł za benzynę i tyle Ci pobierają z karty.
OK. Dzięki. Bo gdzieś czytałem jak ktoś płacił w Żabce i miał jakieś dziwne problemy. Ale nie chce nawet pisać żeby nie wprowadzać paniki na forum ;)

P 0

polpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam taki problem - od tygodnia mam Limit na wydatki w punkcie sprzedaży: PLN 0.00 i nie mam pojęcia dlaczego ? pisałem do obsługi ale milczą - miał tak ktoś, co może być przyczyną ?

A 0

adi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Chcę sobie zamowic ta karte mb jak dobrze rozumiem to muszę im wysłać dokument oraz miec na koncie 40zl tak i to wszystko? I ile sie czeka potem na ta kartę tak około?
Dziekuje za odpowiedz

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Witam
Chcę sobie zamowic ta karte mb jak dobrze rozumiem to muszę im wysłać dokument oraz miec na koncie 40zl tak i to wszystko? I ile sie czeka potem na ta kartę tak około?
Dziekuje za odpowiedz
Czeka się około 7-14dni (w przypadku pozytywnego rozpatrzenia twojego zamówienia)
Jeżeli masz konto zweryfikowane to nie musisz żadnych dokumentów wysłać. Składasz tylko wniosek o wydanie kary (jest tam taki link i do 14 dni przychodzi odp czy Ci wydadzą). Ja nic na koncie nie miałem i mi kartę wydali, więc nie wiem kiedy oni pobierają owe 40zł.

P 0

polpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nawet jak się ma konto zweryfikowane to trzeba wysłać skan, w moim przypadku pobrali 10e po rozpatrzeniu wniosku, więc nie wiem jak to jest

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nawet jak się ma konto zweryfikowane to trzeba wysłać skan, w moim przypadku pobrali 10e po rozpatrzeniu wniosku, więc nie wiem jak to jest
A mi się wydaję, że jeżeli jesteś już od kilku lat ich klientem, masz duży, miesięczny obrót to nie trzeba nic weryfikować...

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Opłata za rozpatrzenie wniosku o wydanie karty - 10 euro, roczna karta członkowska - 10 euro. Są jeszcze jakieś fajne opłaty poza tymi związanymi z użytkowaniem tej karty?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak jak pisze na stronie, opłaty sa tylko za:

Wymiania waluty 1.99%
Wypłata pieniędzy 1.80 EUR
Roczna karta członkowska 10.00 EUR
Karta zastępcza 10.00 EUR

matiq 1

matiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sorki nieaktualne, była już odpowiedź w innym dziale.
Post do skasowania.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jesli mam kartę mastercard moneybookers, żeby wypłacić pieniądze z konta moneybookers musze posiadac konto bankowe czy wystarczy sama karta (za pomoća tej karty moge wyplacac z bankomatu) Nie musze posiadać konta w banku??

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Karta MasterCard od Moneybookers służy Ci jako karta płatnicza. Płacisz ją jak normalną kartą z banku.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ale czy mogę wypłacać za pomocą jej pieniądze z moneybookers nie posiadając konta w banku??

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
No ale czy mogę wypłacać za pomocą jej pieniądze z moneybookers nie posiadając konta w banku??
Nie wiem jak Ty chcesz funkcjonować mając MB a nie mając konta bankowego. Ja rozumiem, że jeszcze jak premierem był Jarosław Kaczyński to było na porządku dziennym nie mieć konta. Ale może jednak nie warto brać przykładu z tego człowieka i założyć sobie konto?
Konto Moneybookers musisz zweryfikować aby dostać kartę MasterCard.

D 0

dasiezarabiac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy komus udalo sie za pomoca tej karty wplacic kase do buka ale jako nie MB - tylko jako MasterCard ?

bo u mnie na BetClicu odrzuca i mowi zebym wybral inna forma platnosci :zoltakartka: