>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Moneybookers - Skrill

D 4

dehunter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Posiadam konto w skrill w walucie dollar amerykański oraz kartę do konta w złotówkach. Czy jak będę wypłacal pieniądze z bankomatu to zabiorą mi 3.99% za przewalutowanie oraz około 1.85% za wypłatę z bankomatu??
Z którego bankomatu najbardziej opłaca się wypłacić ?? PKO BP? ? Euronet?? BZ WBK? ? Czy inny? ?

Czy jednak bardziej opłaca się przesłać kasę na konto w pln?? Tylko wtedy i tak chyba zapłacę te 3.99% za przewalutowanie i okolo 1.85% za wypłatę ??

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaka jest teraz opłata za kartę ? Możliwe że 42,3 zł ? Bo wypłacałem z bankomatu, dobrze mi wypłaciło jednak stan konta się o tyle więcej właśnie zmniejszył.... Jednak w historii tego póki co nie mam

A 531

albuquerque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Utah
Czy kartą skrilla można płacić w hotelach przy meldowaniu się (ten konkretny hotel ma wpisane, że obsługuje MasterCard).

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam taki problem. 11 września chciałem wypłacić 200 zł z bankomatu jednak bankomat nie wypłacił a z salda ujęło oczywiście. Miałem już takie 2 sytuacje w przeszłości jednak zawsze po tych regulaminowych 15 dniach pieniądze wracały na konto Skrill. Dzisiaj również minęło 15 dni jednak zamiast pieniędzy na saldzie to w transakcjach widnieje ta wypłata 200 zł ale co najlepsze to z dzisiejszą datą, że niby wypłata z bankomatu. Jednak ja oczywiście nic nie wypłacałem tylko czekałem na zwrot a tutaj taka nie miła niespodzianka. Są jakieś szanse na odzyskanie tego od tych złodziei ? To jest skandal jakie są problemy z tą kartą. 3 taka sytuacja w przeciągu roku.

K 0

kiwajakotako

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
skadinad
@jak to jest z wypłatami z bankomatów? Bank na pewno monitoruje wypłaty ze skrilla i może udostępniać instytucjom rządowym takie informacje. Chyba lepiej płacić kartą na terminal.

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skrill twierdzi ze mają potwierdzenie udanej transakcji a to nie prawda bo gdyby tak było to od razu było by to w transakcjach a nie czekanie 15 dni.

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Skrill twierdzi ze mają potwierdzenie udanej transakcji a to nie prawda bo gdyby tak było to od razu było by to w transakcjach a nie czekanie 15 dni.
Potwierdzenie tej nieudanej transakcji masz? Bo jeśli nie, to nikt Ci nie pomoże jeśli nie oni sami.
Na głównym koncie nigdy nie miałem problemów ale czasami komuś zdarzy się przykra sytuacja dodając nawet dwa zera do Twojej straty.

V 0

vipthe7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Czy to normalne ze przy wyplacie okolo 3000zl z bankomatu pobralo mi ponad 50zl ze skrilla za to ze wyplacilem karta skrill? Czy to zalezy od rodzaju bankomatu z ktorego sie korzysta?

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W skrócie jak nie masz Silver VIP to nie opłaca się wypłacać z bankomatu hajsu, wtedy warto tylko płacić kartą w sklepie, za to prowizji nie płaci się o ile używasz polskiej waluty.

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co to znaczy nie opłaca się ? Zależy dla kogo więc takie stwierdzenie jest trochę na wyrost.

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ktos dzis placil karta albo probowal wyplacic z bankomatu?
Bylem wlasnie i odmowa wszedzie i wyplacic srodkow tez nie moge
Zalogowac na skrilla moge sie normalnie.