jak już tak podkreślamy KAŻDA, to muszę Cię z błędu wyprowadzić. NIE wszystkie wypłaty są płatne, a dokładniej nie każdy płaci za wypłatyJeśli pytasz serio to napisz dlaczego miałaby nie kosztować wypłata skoro KAŻDA wypłata z bankomatu dzięki karcie Skrill jest płatna ?
jak już tak podkreślamy KAŻDA, to muszę Cię z błędu wyprowadzić. NIE wszystkie wypłaty są płatne, a dokładniej nie każdy płaci za wypłaty
Czyli uważasz, że ktos mając Skrill VIPa zadałby tak durne pytanie ? Bo ja nawet nie pomyślałem, zeby wziąć taką opcję pod uwagę, że ktos ma vip Skrilla i nie zna zasad Skrilla.jak już tak podkreślamy KAŻDA, to muszę Cię z błędu wyprowadzić. NIE wszystkie wypłaty są płatne, a dokładniej nie każdy płaci za wypłaty
O takich jak Ty to się mówi dzieci specjalnej troski.Napisałem Ci kilka postów wyżej wejdź na Skrill i poczytaj to mnie zwyzywałeś.Naprawdę nie jest Ci wstyd zadawać takie pytania?To dajcie linka gdzie mogę poczytać o opłatach albo powiedzcie ile kosztuje wypłata z bankomatu?
Gdybyś go ignorował to byś nie widział co pisze :]Rozumiesz, że Ciebie ignoruję więc proszę nie udzielaj się.
Aaaa ok rozumiem.Chodziło mi o ignorowanie w sensie życiowym
Nie, możesz jej używać do końca miesiaca do którego masz ważną. W tym czasie przyjdzie nowa i dopiero jak aktywujesz nową możesz jej używać. Nowa będzie dokładnie taka sama tylko z inną datą ważności i kodem CVV2. Numer karty będzie taki sam.Expires end 04/14. Będę mógł w kwietniu robić wypłaty? Czy mam w poniedziałek ostatnia szansę na wypłatę? No i jak wygląda sprawa z wysłaniem nowej? Muszę się gdzieś zgłosić?
Sam sobie odpowiedziałeśTo co na koncie, to na karcie