>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Moneybookers - Skrill

Q 4

qw85qw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i elegancko ???? super sprawa z tymi kartami money ????

B 28

badabum89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ile dni czekaliscie na kartę i PIN?

Na karte czekalem 5 dni od kiedy maila dostalem, ze zostala wyslana. Dostalem ja dokladnie tydzien temu, a PIN jeszcze nie dotarl wiec pewnie w tygodniu gdzies dojdzie.

Q 4

qw85qw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie a karta idzie jako polecony czy zwykla przesylka? Bo przyszlo mi jakies awizo i nie wiem czy to od karty czy to cos innego ?

matiks2 0

matiks2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Laczna/Kielce
Witajcie, czy ta karta umożliwia płatności w internecie? ( chodzi mi o wpłaty do buków)

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Umożliwia, tak samo jak możesz płacić nią za zakupy na allegro, jeżeli jest tylko opcja &quot;Płacę z Allegro&quot; i do tego 0 prowizji. Jak dla mnie rewelacja.

Q 4

qw85qw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie a karta idzie jako polecony czy zwykla przesylka? Bo przyszlo mi jakies awizo i nie wiem czy to od karty czy to cos innego ?

Ponawiam pytanie do ludzi którzy karte juz otrzymali ?

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, dziś otrzymałem karte i aktywowałem. Jednak mam pewne pytanie, jka moge dokonac płatności online tą kartą np. do jakiegoś bukmachera jeśli jest to karta &quot;przedpłatowa&quot;, a mozna wpłacać tylko kartami kredytowymi lub debetowymi?

Q 4

qw85qw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po 1 ! Karta jest wypukła czy nie ? Chodzi o numer karty ? Karta kredytowa to karta z wypukłymi cyframi, wtedy możesz nią płacić poprzez jej numer. Sam czekam na karte MB nie wiem czy ma wypukły numer czy nie, ale wydaje mi się że ona nie działa jak karta kredytowa :/ Możesz ktoś kto bardziej w temacie sie wypowie...

E 4

etiene8912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam kartę Inteligo i mogę nią płacić w internecie, mam również Bzwbk nie jest wypukła, też mogę płacić ????

Q 4

qw85qw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podajac jej numer i 3 ostatnie cyfry kodu na odwrocie ?

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam 3 karty wliczajac tą mb. 1 jest wypulka a druga nie i i jedna i druga moge placic u buka a karta mb nie jest wypukla.

Q 4

qw85qw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
roY a na koncu na odwrocie karty masz 3 cyfry kodu CVkarty tej z MB ?

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli doszedł wam już pin i możecie normalnie używać karty?

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
widzę, że MB zyskało w oczach klientów, ale jeszcze pamiętam jak swoimi weryfikacjami, niezgodnością w saldzie i w ogóle dziwnymi przekrętami była ostra nagonka na MB ... ja poczekam z tym hurraoptymizmem i może też się skuszę na kartkę, choć nie jest ona niezbędna.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nigdy, prze nigdy nie mialem problemow z mb. Odrazu po zalozeniu tam konta zrobilem wszystkie weryfikacje konta zeby nie bylo niedomowien i tyle.