>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Moneybookers - Skrill

E 0

element11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Transakcja niekompletna, do chwili obecnej nie otrzymaliśmy potwierdzenia poprawnej wpłaty.
Opis błędu: Zapytanie autoryzacyjne niekompletne lub niepoprawne ! (err04)
czy to cos wam mowi ?

M 2

michup

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mam pytanie odnośnie wyrobienia karty mb. Wyprowadziłem się z adresu który mam wpisany w danych konta mb. Chciałbym wyrobić kartę ale żeby przyszła ona pod mój aktualny adres. Da się tak?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Witam. Mam pytanie odnośnie wyrobienia karty mb. Wyprowadziłem się z adresu który mam wpisany w danych konta mb. Chciałbym wyrobić kartę ale żeby przyszła ona pod mój aktualny adres. Da się tak?
To zmień dane adresowe na aktualne. Przecież to można spokojnie zmienić (klikasz profil i edytuj adres) i wtedy przyjdzie Tobie na adres wpisany na koncie.

Q 4

qw85qw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To zmień dane adresowe na aktualne. Przecież to można spokojnie zmienić (klikasz profil i edytuj adres) i wtedy przyjdzie Tobie na adres wpisany na koncie.
rzeczywiscie racja da sie bez problemu ???? Aha i pamietaj:
&quot;Może Pan/Pani zmienić swoje dane osobowe tylko raz na 3 miesiące. Ostatnio zmienił/a Pan/Pani swój adres 28 Nov 12 18:17.&quot;

M 2

michup

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, dzięki, ale nie porównują oni tych danych z danymi z dowodu?

M 44

merdok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poniatowa
Mam pytanie kończy mi się ważność karty czy przyślą mi nową czy muszę złożyć wniosek?

Q 4

qw85qw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zaloguj sie na Skrilla i wejdz w dzial Moja karta mastercard. Nastepnie masz opcje zgloszenia wydania nowej karty ! Nie przejmuj sie obecna ktora posiadasz nie zablokuja Ci ! Dopoki nie przysla tej nowej i jej nie aktywujesz ! PIN bedziesz mnial ten sam co do obecnej ! No i przy zamowieniu nowej musisz posiadac na koncie 41 zl (oplata roczna za wydanie karty)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
merdok +4 Punkty (dzięki)
aduss 5

aduss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeżeli kartę mb mam od 01/10 do 01/13 to znaczy, ze dzis traci waznosc i w styczniu bedzie nieaktywna? Przysylaja sami kolejna, czy trzeba samodzielnie zamawiać?

aduss 5

aduss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cztery posty wyżej nie ma odpowiedzi na moje pytanie 2 posty wyżej- Bedzie dzialala w styczniu jesli jest do 01/13? ale dzięki za pomoc Josef

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dwa dni po otrzymaniu karty ( 2x tak miałem,ostanio w listopadzie&#39;12)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
majestro +1 Punkty (Thanks:) Ja już 3 dni czekam, dlatego pytałem)
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ktos wie jak wycofac wniosek o karte MB? zlozylem wniosek, ale nie chce jednak tej karty i przechodzenia przez weryfikacje, no ale kase mi pobralo za karte... mozna to jakos anulowac i odzyskac kase? nigdzie nie widze mozliwosci anulowania, no a to troche nie fair mi sie wydaje...

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Raczej nie można.Ale czemu nie fair?Zamówiłeś usługę,pobrali opłatę więc się wszystko zgadza.