>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Moneybookers - Skrill

visor 28

visor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
raczej nie wypłacisz pokaże Ci się wiadomość ze za mało środków na koncie. Wypłać 590 i po problemie ????

xxx777xxx 1

xxx777xxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za wypłatę z bankomatu pobierana jest prowizja 2 euro. Czy jeśli doładuje telefon komórkowy w bankomacie kartą MB to prowizja 2 euro również zostanie pobrana?

S 0

sh1ttaxes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wydaje mi sie ,ze nie , jednak nie mam pewnosci . MB pobiera prowizje tylko od wyplaty karta , jezeli chcemy gotowke do reki . Kupowac karta mozemy bez prowizji

T 321

theluk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Za wypłatę z bankomatu pobierana jest prowizja 2 euro. Czy jeśli doładuje telefon komórkowy w bankomacie kartą MB to prowizja 2 euro również zostanie pobrana?

Próbowałem raz doładować telefon kartą MB w sieci Euronet ,niestety wyskoczył jakiś błąd, widocznie MB niestety nie ma podpisanej umowy z operatorami komórkowymi.
Potem w tym samym bankomacie udało się doładować kartą mBanku, czyli na 99% MB niestety nie oferuje doładowań telefonu z bankomatów.

W 0

wiesior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich, mam pytanie czy jest możliwość, a może ktoś już to sprawdził czy można płacić w sklepach i wypłacać pieniądze w bankomatach kartą MB zagranicą

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Za granica nie sprawdzalem, ale nie powinno byc zadnego problemu, wystarczy ze bankomat czy tam terminal obsluguja ten rodzaj card (MasterCard czy VISA teraz nie pamietam).

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wiesior +1 Punkty
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ta kartą możesz płacić i wybierać kasę na całym świecie ;)

wiesior +1 Punkty
V 1

venzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no jasne wystarczy ze dana instytucja/bankomat realizuje platności w systemie (mastercard)

wiesior +1 Punkty
S 0

szerlocke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
221B Baker Street
Jak długo czekaliście na weryfikację od momentu przesłania na serwer skanów dowodu/prawa jady czy czego tam?
Może ktoś pamięta, z góry dziękuję.
EDIT
OK, dogrzebałem się do odpowiedzi.
Sorry za zamieszanie.

S 0

szerlocke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
221B Baker Street
To przy okazji jeszcze jedno pytanie. Kilka godzin po dodaniu skanów mojego dowodu, pliki &quot;zniknęły&quot; spod przycisku &quot;PRZEŚLIJ&quot; (wiecie, o co chodzi? Po załadowaniu na serwer pojawiły się tam nazwy plików dowodosobisty.jpg). Rozumiem, że zostały już zassane przez kogo trzeba i to, że &quot;zniknęły&quot;, nie znaczy, że muszę je dodawać jeszcze raz?

D 2

dav6id

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam pytanie odnośnie opłaty rocznej za kartę. W kwietniu minął rok odkąd ją posiadam. Nie miałem wtedy środków na koncie więc teoretycznie nie miało z czego ściągnąć. Jednak zrobiłem wpłatę kilka dni temu, a mimo wszystko nie pobrało mi opłaty rocznej za kartę. Czy to oznacza, że jest ona już nieaktywna? Ktoś miał podobną sytuację?

dariusz1969 +2 Punkty
dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Zobacz w profilu konta Moja Karta Mastercard.Tam będziesz miał jak na dłoni czy jest aktywna.
Z tymi opłatami to różnie bywa.Mnie już mija 15-sty miesiąc i nic nie pobrali,pomimo ciągłego używania jej.Mojemu znajomemu pobrali po 14 miesiącach.Czyli nie ma reguły.Zależy jak tam system wymusi te opłatę.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kilka nieudanych wyplat juz mialem, ale zawsze kaska na drugi dzien wracala na MB, raz sie zdarzylo, ze musialem pisac do supportu
teraz bankomat nie wyplacil a support MB napisal zebym przeslal wyciag z bankomatu z tej transakcji tylko tyle , ze bankomat nie wydrukowal

M 33

mariobross111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Płacił ktoś dzisiaj kartą ? Cały czas odmowa ! Ale kaska z konta pobrana!

Co prawda już wróciła z powrotem na konto.Ale to jest żenada....co wyprawia moneybookers!

B 0

barjed

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypłata
wypłacałem z bankomatu, kasa z konta zniknęła a pieniędzy nie mam

B 0

barjed

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Płacił ktoś dzisiaj kartą ? Cały czas odmowa ! Ale kaska z konta pobrana!

Co prawda już wróciła z powrotem na konto.Ale to jest żenada....co wyprawia moneybookers!
po jakim czasie wróciła?

A 2

alb.kowalski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Ta sama sytauacja u mnie. Chciałem zapłacić za zakupy w sklepie i brak autoryzacji karty.. Później przy próbie wypłaty z bankomatu to samo.. Ale najważniejsze że kasa z konta pobrana.. :? Pisać do supportu? Mi również bankomat nie wydrukował potwierdzenia &quot;wypłaty&quot; gotówki..