>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kalendarze świąteczne 2012

Status
Zamknięty.
A 13

augusthwdp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wwa
Unibet sobie złej reklamy zrobił przez ten kalendarz adwentowy. Nie polecam tego buka.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
x_design +2 Punkty
rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Piszcie do nich reklamacje na maila, teraz trafiłem innego konsultanta, który mi powiedział to samo co poprzedni, ale proponował złożyć reklamację do działu marketingu, bo tylko oni mogą sprawdzić czy się zapisałem czy nie. A jak to fajnie ujęła konsultantka, idzie wszystko tak wolno bo mają kilkaset maili i 4 ręce ????

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzis 2 godne polecenia promocje 25% do 200zl na uni obrot 2k po kursie 1,25 min i 20zl zaklad bez ryzyka na angielska lige jak zagrasz podwojny zaklad...Mozna grac jutrzejsze mecze wiec bez obaw...Promocja godna polecenia

jakerrrr +1 Punkty
unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Obserwator- dzięki!

Maciej- piszę z telefonu i mam dostęp tylko do strony mobilnej, a tam nie ma info.

lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
eastside
Jak zużyć te darmowe bonusowe spiny w unibecie? Bo denerwuję mnie to jak tak zalega i nic się z tym nie da zrobić. Co zagram w kasynie lub zakładach to mi pobiera z tego głównego salda a nie z tych bonusowych...

M 1

matkus1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak zużyć te darmowe bonusowe spiny w unibecie? Bo denerwuję mnie to jak tak zalega i nic się z tym nie da zrobić. Co zagram w kasynie lub zakładach to mi pobiera z tego głównego salda a nie z tych bonusowych...

zapisz się na turnieje w pokera, aby zabezpieczyć główne saldo, a później jak zabawisz się za środki bonusowe wypisz się z turniejów pokerowych.

bsk +1 Punkty (Dzięki :))
D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś jeszcze nie dostał tego zwrotu z 4 w unibecie?
to są jakieś jaja, support nawet nie raczy odpisać a na livechacie nikogo nie ma ????
Myślałem, że to powazny buk

pupinho 37

pupinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja otrzymalem za lige europejska zwrot 20zl a warunki spelnilem potrzebne do zwrotu 80zl... podobno mam to zostac wyrownane ale czekam juz kilka dni

rwwp 0

rwwp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska

Dokładnie przeczytaj regulamin a potem sie wypowiadaj !

&quot;5. Przejdź do sekcji „Dostępne bonusy” w prawym górnym rogu i odbierz bonus (Wykonaj powyższe działania po godz. 16.00 w dniu 10 grudnia).&quot;

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;5. Przejdź do sekcji „Dostępne bonusy” w prawym górnym rogu i odbierz bonus (Wykonaj powyższe działania po godz. 16.00 w dniu 10 grudnia).&quot;
ale o co Tobie lotto? ????
Jeden pyta gdzie zakład bez ryzyka, ten mu odpowiada że na Betsafe(zwany Betsyfem) , a ty się spinasz ;)

mehow 57

mehow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Koledze się chyba coś pomieszało, przynajmniej tak wnioskuje z jego wypowiedzi :grin:

adizg 6

adizg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
Swoja droga, ja nie mam nic w &quot;Dostępne Bonusy&quot;... mimo ze zagralem kupon za 25zl z dwoma zdarzeniami z PL...

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Na Tobet to w sumie już się nie opłaca zaglądać, miałem nadzieję na jakieś zakłady bez ryzyka a tu do końca kalendarza promocje związane głównie z kasynami ????

Status
Zamknięty.