>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kalendarze świąteczne 2012

Status
Zamknięty.
S 55

stacho27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostał ktoś spiny za wczorajszą wpłatę w unibecie?
Ten unibet leci sobie w kulki najpierw wałki z tą promocją ze zwrotem stawki za zakład a teraz nie dają spinów ja a także mój kumpel mamy ten sam problem także nie polecam...

act 327

act

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie biora dzieci?
Dostał ktoś spiny za wczorajszą wpłatę w unibecie?
Ten unibet leci sobie w kulki najpierw wałki z tą promocją ze zwrotem stawki za zakład a teraz nie dają spinów ja a także mój kumpel mamy ten sam problem także nie polecam...
odpisali mi, że mają problemy techniczne i spiny zostaną dopisane najpóźniej do 19 w piątek

M 44

mazitbg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odpisali mi, że mają problemy techniczne i spiny zostaną dopisane najpóźniej do 19 w piątek
Mi to samo odpisali odnośnie zwrotu za zakład mobilny... zobaczymy ;)
edit: można już odebrać bonus, czyli jednak sobie poradzili z problemami technicznymi...

adrain12315 0

adrain12315

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak zwrócą mi kasę 20 zl w Unibecie za te wtorkowe mecze LM to musze jeszcze te 20 zł zrobic obrot czy fajrant ? :p

G 0

gruszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@mazitbg
Ten zwrot dostałeś do dostępnych bonusów?
Bo u mnie nadal susza, nie wiem czy lecą aż tak w kulki, czy trzeba do nich z mordą, żeby zwrócili... Parodie odstawiają.

Y 23

yapa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
*
@mazitbg
Bo u mnie nadal susza, nie wiem czy lecą aż tak w kulki, czy trzeba do nich z mordą, żeby zwrócili... Parodie odstawiają.
mi tez nie zwrocili

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi zwrócili i za wczoraj na uefa przy 1 błędzie i ten zaległy przez komórkę

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Nie otrzymałem zwrotu, więc kontaktuję się z live chatem gdzie dowiaduję się, że nie spełniłem wymagań, po skopiowaniu ich konsultantowi do chatu i pytanie oto, czego nie spełniłem informacji już nie uzyskuję, jestem tylko zbywany, że pana konto zostało już poprawnie sprawdzone i tak w koło.. na koniec jeszcze mi proponuje pisać skargę do ich licencjodawcy

G 0

gruszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam tak samo jak rpg. Nigdy więcej nie zagram na tym bukmacherze, po co robić promocje z których potem sie nie wywiązuje. Czarna rozpacz i dno - wszystkim bede to o Unibecie przekazywał. Szkoda, że tak traktują swojego klienta.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Nie wiem czy już było pisane, czy nie, ale informatycy Tobetu zrobili ten sam błąd, co rok temu i zmieniając sobie datę w systemie na 31 grudnia widzimy wszystkie promocje

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pupinho +2 Punkty
S 55

stacho27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie spinów na unibecie nie ma. Zawiodłem się bardzo na tym bukmacherze i więcej tam pieniędzy nie wpłace. Powinni dawać jakieś rekompensaty za ten cały bałagan

mareq_7 134

mareq_7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
xxx777xxx, chodzi o promocję ze środy
Piątego dnia naszego Świątecznego Kalendarza czas na zabawę w Kasynie! Dziś, tylko przez jeden dzień, możesz wykorzystać 3 free spiny na Disco Spins! Dodatkowo, jeśli złożysz depozyt dzisiaj- dosatniesz kolejnych 15 spinów!

Codziennie, aż do Wigilii, mamy nową niespodziankę. Nie zapomnij zajrzeć do Kalendarza jutro!

Jak to działa:
Wystarczy, że zalogujesz się na swoje konto Unibet, wejdziesz do lobby Kasyna, otworzysz ‘Disco Spins’ i możesz zaczynać darmowe rundy! Złóż depozyt dzisiaj, a dostaniesz 15 dodatkowych spinów.

Wygrane z darmowych spinów to środki bonusowe, dla których obowiązują zasady Unibet.

Y 23

yapa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy możecie wejść na czat unibetu? Bo ja wpisuje swoje dane, klikam wejdź i okienko po prostu znika.
Dziękuję za kontakt z Unibet w sprawie bonusu. Uprzejmie informuję , że niestety nie znalazłem Pana na liście uprawnionych do bonusu co wskazuje na to, iż nie spełnił Pan któregoś z warunków promocji. Bardzo mi przykro
no to tyle :&gt;

M 109

musampha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba wszystko zależy od tego na kogo się na tym chacie w Unibecie trafi. Ja kontakowałem się w jednej sprawie też odnośnie kalendarza z jakąś babką i mimo, że nie potrafiła wyjaśnić od razu, to za jakąś godzine otrzymałem telefon z Unibetu i wszystko się wyjaśniło.

M 44

mazitbg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@mazitbg

Tak dostałem do ręcznej aktywacji w sekcji &quot;oferty bonusowe&quot;. Trzeba się czasami z nimi dogadać na live chacie albo przez maila, tylko tak normalnie, powiedzmy &quot;grzecznie&quot; to wtedy idzie dojśc do porozumienia ;)

A 13

augusthwdp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wwa
Dostał ktoś zwrot z Ligi Europejskiej, mówię o osobach obstawiających mecz Sportingu. Mi na czacie napisali, że zwrot mi nie przysługuję i że to nie ich wina, że przełożyli mecz... edit: Chodzi i promo z Unibetu ????

x_design 450

x_design

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś jeszcze nie otrzymał zwrotu 20 PLN za zakład mobile na wtorkowe mecze LM?
Rzekomo nie mają mnie na liście, jednak doskonale sprawdziłem, że zarejestrowałem się nań...
Parodia. ⛔

Status
Zamknięty.