>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kalendarze świąteczne 2012

Status
Zamknięty.
J 0

jalalewale

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niestety nic mi się nie wyświetla tylko czarny ekran, nie wiem o co biega ale betsafe strasznie zamuloną ma stronę

Dzięki

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
niestety nic mi się nie wyświetla tylko czarny ekran, nie wiem o co biega ale Betsafe strasznie zamuloną ma stronę
sprawdzaj na innej przeglądarce. mi na firefoxie też czerń wyskakuje, na explorerze ok

damian99 67

damian99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie dostałem. Jak je odebrać? Po wejsciu na gre nie ma ich...

T 13

txc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macie dostępny w Unibecie zakład bez ryzyka przez komórkę? Zapisuje się niby na ten bonus, ale po wejsciu w moje konto mam dostępne tylko jakieś 400zl w Kasynie...
e: Dziś należy zapisać się do promocji, jutro będą dostępne ewentualne zwroty. Pani powiedziała, że może być to AKO, ale tylko ze spotkań Ligi Mistrzów.

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dodam, że zakład ważny tylko na dzisiejsze mecze Ligi Mistrzów.
&quot;Bezpieczny Zakład jest ważny na zakładach na Ligę Mistrzów, zawartych i rozstrzygniętych 4 grudnia, w godzinach pomiędzy 00:01-23:59 CET.&quot;

D 0

drzewkooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macie dostępny w Unibecie zakład bez ryzyka przez komórkę? Zapisuje się niby na ten bonus, ale po wejsciu w moje konto mam dostępne tylko jakieś 400zl w Kasynie...
e: Dziś należy zapisać się do promocji, jutro będą dostępne ewentualne zwroty. Pani powiedziała, że może być to AKO, ale tylko ze spotkań Ligi Mistrzów.
W razie porażki obrót 20 zl 3 razy na zakładach.

M 109

musampha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Narzekałem w południe już. Przepraszali, mieli pracować nad naprawieniem, ale jak widać nic im z tego nie wyszło.

adrain12315 0

adrain12315

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli jak przegram , to jutro zwroca mi 20 zł tak ? i musze od jutra te 20 zł obrócić trzy razy ? czyli postawie raz 20 zl , wygram i znowu postawic to co wygralem i jeszcze raz ?

xxx777xxx 1

xxx777xxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ten zwrot 20zł w unibecie to trzeba było jakoś specjalnie aktywować?
Ja zrobiłem tak jak pisali w tym kalendarzu

&#39;&#39;Aby wziąć udział w promocji, należy się do niej zapisać. Możesz to zrobić wpisując poniżej swoją Nazwę użytkownika Unibet i klikając Save”

a tera czytam warunki promocji i tam tak pisze
&#39;&#39;by uaktywnić bonus, idź do Moje Konto&gt; Moje Bonusy i włącz bonus&#39;&#39;

Czyli jak to jest? Trzeba najpierw się było zapisać na ten bonus a potem go jeszcze aktywować (przez moje konto&gt; moje bonusy) czy wystarczyło się tylko zapisać po przez wpisanie loginu i kliknięciu save?

bsk 184

bsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Generalnie ten kalendarz w Unibecie to żenada, dno i zajebista antypromocja tego w miarę przyzwoitego bukmachera. Z każdą promocją problemy, awantury na czacie. Mam serdecznie dosyć tych ich promocji.

Status
Zamknięty.