>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kłopoty z serwisem.

charon 0

charon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zaglebie Dabrowskie
Witam.

Z góry przepraszam za założenie tematu, po odpowiedzi temat do kasacji.

Co się dzieje z serwisem? Od pewnego czasu chodzi sporadycznie. Np. dzisiaj już ponad 3 godziny strona w ogóle nie wchodzi (nie wiem jak wcześniej). Od kiedy występują te problemy? Czy ktoś wie coś na ten temat?

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legionowo
Ja nie mogę wejść na stronę od wczoraj ???? Chyba skończę przygodę z tym bukmacherem, bo coraz mniej mi się podoba :-?

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Kurcze... Niepokojace to sie robi. Dalej nie mozna wejsc na strone. W BAH jestem od roku i wczesniej taka sytuacja sie nie zdarzala. Czasami byly problemy z ladowaniem sie strony, ale szybko wszystko wracalo do normy. Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe problemy, z ktorymi obsluga BAH szybko sie upora :grin:

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Mi się udało wejśc wzoraj poznym wieczorem, ale już dzis niestety nie wchodzi;]

R 0

rada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dopiero co zalozylem sobie tam konto a tu od 3 dni takie problemy i nie moge grac. jednym slowem chyba trzeba szybko zmienic buka bo to szlag moze trafic.

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Dzisiaj wysłałem meila z zapytaniem do nich jak długo jeszcze nie będzie stronki. Jak odpiszą to wam napiszę tutaj. ????

C 0

cleaner

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie przesadzaj jeden z drugim ???? czasami moga byc problemy a to z serwerem lub zwyklym sprzataniem.

Bet-at-home dziala juz od ponad dwóch godzin, poniewaz o godzinie 8 zlozylem zaklad ???? nie wiem jak bylo przed godizna osma ????

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie przesadzaj jeden z drugim czasami moga byc problemy a to z serwerem lub zwyklym sprzataniem.

No dokladnie. Moze wprowadzali jakies poprawki albo cos z software robili. Przeciez byl komunikat ze przepraszaja, tzn wszystko pod ich kontrola :p relax :mrgreen:
Na szczescie dzisiaj juz jest wszystko elegancko.