>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kącik Filmowy - opinie, recencje, przemyslenia...

Status
Zamknięty.
bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do Paranormal polecam obejrzec bo chałowy film to nie jest.
Niestety jeden z aktorow bardzo mnie swoim zachowaniem w stosunku do sytuacji denerwowal . Aktorki bym si nie czepial. Sa sceny psychozy co działają na psychike, to film , który jakoś zadziała gdy bedzie go osoba oglądała sama w pokoju przy zgaszonym świetle ,- kino to nie miejsce na takie filmy ????
Chociaz w odpowiedzi na zarzuty luckyandgrind odpowiadam , że są i tacy ludzie co sie zachowuje podobnie do tego co CIe denerwowalo, ale sa w mniejszosci. Zauwaz , że aktor co grał Micah wcielil sie postac , która tak jakby nie brała na poważnie sytuacji, a potem wszystko chciała zrobic po swojemu i w pojedynke, tacy ludzie takze są &#39; po co nam specjalista&#39; . Zeby wiecej nie zdradzac zachecam do obejrzenia.
Ciekawostka : Film nakrecono nakladem 11 tys dolców , a zarobił juz okolo 70-80mln ????
Do nas wchodzi dopiero 20-listopada .

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nastepny film , który ostatnio obejrzalem to Taking of Pelham 123 jak zwykle fantastycznie przetłumaczony / zmieniony tytuł na &quot; Metro Strachu&quot;.
W filmie wystepują m. in Travolta i Washington. Ogladałem naprawde wiele filmow z ich udziałem szczegolnie z Washingtonem i nie grywa on w produkcjach słabych.
Jednak zachwytow nad tym filmem nie podzielam, odgrzano produkt , który już wielokrotnie był grany - napad na samolot,metro,autobus itp itd.
Gra Denzela oczywiscie swój poziom zachowuje i tu nie ma nic do zarzucenia.
Gorzej z fabułą niechce pisac za wiele aby dac obejrzec tym co jeszcze tego nie zrobili.
Aczkolwiek film różni sie tym od podobnych motywem , że w tym napadzie chodzi o &#39; cos wiecej &#39; niz zwykle. Mimo wszystko jako nowa produkcja można przełknąc ????

luckyandgrind 22

luckyandgrind

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
Co do Paranormal polecam obejrzec bo chałowy film to nie jest.
Niestety jeden z aktorow bardzo mnie swoim zachowaniem w stosunku do sytuacji denerwowal . Aktorki bym si nie czepial. Sa sceny psychozy co działają na psychike, to film , który jakoś zadziała gdy bedzie go osoba oglądała sama w pokoju przy zgaszonym świetle ,- kino to nie miejsce na takie filmy ????
Chociaz w odpowiedzi na zarzuty luckyandgrind odpowiadam , że są i tacy ludzie co sie zachowuje podobnie do tego co CIe denerwowalo, ale sa w mniejszosci. Zauwaz , że aktor co grał Micah wcielil sie postac , która tak jakby nie brała na poważnie sytuacji, a potem wszystko chciała zrobic po swojemu i w pojedynke, tacy ludzie takze są &#39; po co nam specjalista&#39; . Zeby wiecej nie zdradzac zachecam do obejrzenia.
Ciekawostka : Film nakrecono nakladem 11 tys dolców , a zarobił juz okolo 70-80mln ????
Do nas wchodzi dopiero 20-listopada .

Doskonale Cie rozumie ....(Film oglądałem miedzy 2 a 4 w nocy sam w mieszkaniu i naprawdę działa na psychikę to przyznam w 100 % ;)....).. Uwierz mi ze zrozumiałem ten film ale musisz przyznać ze jak widzisz odciski na podłodze albo jak coś twoja dziewczynę wyciągnęłoby za nogę z łóżka to nie wróciłbyś i nie zasnąłbyś zaraz w tym samym łóżku tylko szukałbyś pomocy ...(i to mnie najbardziej bolało)... Dzisiaj skusze się na film polecany przez Ciebie .... Mam nadzieje ze warto....

anarky 0

anarky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Doskonale Cie rozumie ....(Film oglądałem miedzy 2 a 4 w nocy sam w mieszkaniu i naprawdę działa na psychikę to przyznam w 100 % ;)....).. Uwierz mi ze zrozumiałem ten film ale musisz przyznać ze jak widzisz odciski na podłodze albo jak coś twoja dziewczynę wyciągnęłoby za nogę z łóżka to nie wróciłbyś i nie zasnąłbyś zaraz w tym samym łóżku tylko szukałbyś pomocy ...(i to mnie najbardziej bolało)... Dzisiaj skusze się na film polecany przez Ciebie .... Mam nadzieje ze warto....

prawda...bo ogolnie mowiac w dzien ogladajac taki film...traci to urok.

Z tego co zrozumiałem to fakt faktem, że to coś nie było w domu...a chodziło za tą kobietą wiec zmiana mieszkania by nie pomogła. NO ale dziw bierze...tyle czasu życ w strachu. :-? NO ale cóż film swoje zarobił

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nikt nie mówi , że jest słaby , ale ogladajac wiele filmow z WAshingtonem jak np. &quot; Człowiek w ogniu&#39; ; &#39; Deja vu &#39; ; czy ostatnio &quot; American Ganster&#39; spodziewałem sie czegoś więcej , ale napewno obejrzec mozna.
Niezla pozycja bedzie film &quot; Wrogowie Publiczni&quot; z Deepem oraz szczerze polecam TAKEN z Neesonem ????

M 0

mayclek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lomza
&#39;Bękarty wojny&#39; - pozytywne zaskoczenie.
&#39;Odlot&#39; - film animowany, familijny. Polecam oglądać razem z rodziną. Bajka ale opowiada o miłości, przyjaźni i rodzinie.

escabar 24

escabar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Zabić sędziego&quot;

Przed chwilą skończyłem oglądać, świetny film, a Webbowi należy zwrócić szacunek.

Polecam film w 100%.

olbi86 0

olbi86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
efekt motyla pedarda ???? ale 2 i 3 to kibel..
Ja polecam z klasyki :John Q, Donnie Brasco , Blow, Zostawić Las vegas
Z nowszych: W pogoni za szczęściem, 7 dusz, Goodbay Solo

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
\przyznać ze jak widzisz odciski na podłodze

tylko te odciski wygladaly jakby po domu chodzil przerosniety kurczak. film dno, nim zaczelo sie cos dziac bylo mozna z 3 raz usnac, zachowanie kolesia irytujace i absolutnie bezsensowne i nie sadze ze znalazlby sie choc jeden idiota ktory w takiej sytuacji pierwsze co robi to lapie za kamere i biegnie &quot;na zywiol&quot;.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
A tam. Faktycznie, pierwsze pół godziny to zmuła jest. Potem jednak zaczyna się robić ciekawie, a końcówka to majstersztyk ???? Co do różnych zarzutów to BukmacherTSW ładnie to opisał na poprzedniej stronie.
Ja polecam film Paranormal Activity w 100%. Wraz ze znajomymi naprawdę nie żałowaliśmy, że wybraliśmy akurat ten film na spontanie.

luckyandgrind 22

luckyandgrind

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
tylko te odciski wygladaly jakby po domu chodzil przerosniety kurczak. film dno, nim zaczelo sie cos dziac bylo mozna z 3 raz usnac, zachowanie kolesia irytujace i absolutnie bezsensowne i nie sadze ze znalazlby sie choc jeden idiota ktory w takiej sytuacji pierwsze co robi to lapie za kamere i biegnie &quot;na zywiol&quot;.

Jakbym słyszał dziennikarza ..... Wycina kontekst i dobiera ideologie(nie mówię że zła w tym wypadku)..... Nie pracujesz w prasie .... ;)

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
&quot;Przebacz&quot; - dramat obyczajowy polskiej produkcji, nieznani aktorzy (oprocz Kownackiej), ponura, brutalna i brzydka rzeczywistosc blokowisk. Calkiem ciekawa historia choc film nieco schematyczny ale moim zdaniem warto obejrzec.

&quot;Anioly i demony&quot; - jesli komus przypad do gustu &#39;Kod Da Vinci&quot; to ten film musi obejrzec.

&quot;Jaskinia&quot; - podobnie jak wyzej, jesli ktos ogladal &#39;Zejscie&#39; i byl zachwycony to powinnien obejrzec, nie tak dobry ale daje rade.

&quot;Zabojczy szept&quot; - cos dla milosnikow horroru w ktorym krew nie leje sie strumieniami, czerpie duzo z klasyki (Omen) ale poziom jak dla mnie sredni z plusem.

&quot;Plan doskonaly&quot; - scenariusz napadu na bank juz sie chyba kompletnie wyczerpal i trudno wymyslec cos nowego jednak dobrze sie to oglada, ciekawe zakonczenie i naprawde niezly plan napadu.

princeas 11

princeas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Piła VI - generalnie kolejna część jak zabić człowieka ???? zaskakujące wątki i co istotne - to jeszcze nie koniec ???? polecam fanom tej sagi ;)

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja wczoraj obejrzałem &quot;Kac Vegas&quot;.Każdy a swój gust ale film kozacki.Sceny i teksty polewka;) Mało która komedia mnie rozbawia ale ta mnie rozwaliła;) POLECAM

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Wczoraj miałem przyjemnośc obejrzec [Rec]2. I co mogę powiedziec o tym filmie? Chyba tylko jedno: Gorąco polecam (oczywiscie im późniejszy seans tym lepiej :]) Oczywiście najlepiej wcześniej obejrzec pierwszą częśc.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obejrzałem te &quot; Prawo Zemsty&quot; i... nie zachwycił mnie film. W każdej &quot;pdoobno&quot; dobrej produkcji staram sie doszukiwac drugie dno tu także. Przy tekście gdy morderca mówił &quot; Rozniosę (wymorduję) ten cały skorumpowany światek&quot; skojarzyło mi sie z naszym PZPNem ???? . Ale do rzeczy: obsada aktorska jak najbardziej na plus . Ale jakoś nie powalił mnie realizm akcji , chociaż w sumie mamy 21 wiek i wszystko przed nami (chociaż oby nie ). Chwała, dla twórców , że chcieli zrobic cos świeżego a nie odgrzewac stare tematy, lecz jak wymieniłem wyżej co za dużo to nie zdrowo do , któregoś momentu wierzyłem w to , że takie coś czemu nie może sie zdarzyc. Nawet spodobało mi sie jak spotkali sie w tunelu z tym gościem co znał morderce. Celowo nie sypie nazwiskami czy imionami żeby nie psuc zabawy. Ale wmiarę upływu czasu zdałem sobie sprawe, że film owszem z pomysłem i niezły ale do rangi bardzo dobre w moim odczuciu napewno sie nie zmieści.

G 0

gangster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Ja z mojej strony to mogę polecić film &quot;Narzeczony mimo woli&quot; Widziałem go już kilka krotnie a nadal rozbawia mnie ten film.
Gorąco polecam do oglądania tym którzy go jeszcze nie oglądali.
Ocena 10/10

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Oglądał ktos ten film? Warty obejrzenia?

Status
Zamknięty.