>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

jozef traiduje

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
witam ponownie. nowy sezon nowe motywacje ???? od dzisiaj bede gral pre play i troche in play. moj bank poczatkowy 22e. jaki cel? oczywiscie zachowac rozsadek i nie grac na pale. jesli zbankrutuje robie przerwe jakies 3,4 miesiace poniewaz jestem uzalezniony.

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw

to moje postepy wczoraj. Bylo zbyt ryzykownie wiec nie do konca zadowolony. greenowalem in tak szybko jak sie da. green under i padla brama . green win i remis wiec szczescia mialem. choc nie we wszystkim

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
wczoraj mala czarna seria ???? postawilem na Lyon majac nadzieje ze pierwsi strzela gola i dupa 5e poszlo. Na wigan tez 5 e poszlo. no ale nie ma zlego co by na dobre nie wyszlo dzisiaj zagram przeciwko legii i zgreenuje po golu gospodarzy.(oczywiscie jak strzela pierwsi) ???? ) czaje sie na barce ale wiadomo puchary,, zobaczymy. dzisiaj troszke konie zagralem pre play i poszlo na +

stan konta 18.91

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
stan konta 29.70

wczoraj najlepiej wyszlem na koniach poszlo na + na pilce. screeny jutro zalacze bo w pracy jestem.
weeken sie zbliza wiec powinno teoretycznie byc na + a zobaczymy w praktyce.

osom 36

osom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Daj większe te screeny bo nic nie widać na nich.

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
bankruta zaliczylem. zle rozegralem i nie akceptowalem reda. to mnie zgubilo. szkoda bo fajnie szlo. na koniach pre play fajnie i gdyby wiedza byla jeszcze wieksza to idzie regularnie byc na plus. wroce pewnie w nowym roku bo nie chce sie odegrac wtedy moral by byl wiekszy. musze isc na silke odreagowac.. screeny wrzuce wieksze