>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jetbull

deyjey 0

deyjey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile dni czekałeś na kasę? bo ja dziś zleciłem wypłatę po tym jak mi zweryfikowali wszystkie dokumenty.

czerniak 19

czerniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czekałem 3 lub 4 dni, a zleciłem wypłatę na moneybookers.

deyjey 0

deyjey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spoko, dzięki ;) mnie już wypłacili czekałem nie całe 2 dni robocze. ???? Co prawda sumka nie mega duża (450zl) ale myślę że problemów już nie robią.

P 0

piotr85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chce odswierzyc temat czy bac sie tam wplacac kaske czy nie bo szukam bonusu 100% do 200 zl expekt bah betat BetClick Bet365
Betsson Sportingbet jak z wyplatami????

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Po przejściowym czasie gdzie każdego podejrzewali o multikonto teraz uspokoili się.
Głośno w sieci zrobiło się i jakoś dali sobie spokój.
Teraz póki co nie ma problemów.
Chyba można zaryzykować ;)

P 0

piotr85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po przejściowym czasie gdzie każdego podejrzewali o multikonto teraz uspokoili się.
Głośno w sieci zrobiło się i jakoś dali sobie spokój.
Teraz póki co nie ma problemów.
Chyba można zaryzykować ;)
dzieki za info a mam takie pytanie czy szybko blokują jak sie gra single ????

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
dzieki za info a mam takie pytanie czy szybko blokują jak sie gra single ????
Blokują? Blokują konta za rzekome naruszenie regulaminu bukmachera.
Jeśli masz na myśli limity to limitują konta jeśli za dobrze sobie radzisz to nie zagrasz za więcej niż za 10 złotych...

D 16

djorkaef

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chcę tam wpłacic 400 zł i obrocic w celu otrzymania bonusu,
piszcie czy warto,przeczytałem cały temat i nie jest najlepiej, czy coś się zmieniło?

R 0

rafi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podobno trochę się ogarnęli - wpłaciłem nawet trochę kaski przez MB na próbę w sobotę.... W sobotę kasy brak - problemy techniczne. W niedzielę to samo. W poniedziałek po południu jest ... ale 1/10 wpłaty ! Sam oceń czy warto.

Edit: około 16 kasa dotarła więc może nie jest z nimi tak źle.

G 0

gosc1970

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
20 dni temu założyłem konto na jetbull. Wpłaciłem pieniądze niestety przekazem pocztowym, do tej pory nie mam ich na koncie po mimo weryfikacji za pomocą danych adresowych. Co robić ??

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie o jetbbull.com
czy jetbull ma obsluge w jezyku polskim bo napisalem do nich i nikt sie nie odezwal sa oni wyplacalni?????

K 0

krzysztof76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak maja obsluge w jezyku polskim i napewno sa w 100% wyplacalni,mam u nich kilka kont i ze wszystkich jak do dzis kaske wyplacilem,polecam tego buka w 100%

N 0

neokhatarsis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pomorskie
Czesc,
po pierwsze - mozesz wyplacic minimun 160 zl, uprzednio jednak wplaczajac ok 80 . Obsluge online maja tylko w jezyku angielskim.
Kolego, przeczysz sam sobie, mowiac, ze masz tam kilka kont,skoro mozna miec jedno.
Jetbull nie polecam, sprobuj lepiej z bet-at-home czy gamebookers.
Pozdrawiam

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pytanie
napisalem do nich e-maila po polsku a odpisali po angielsku czy nie maja obslugi po polsku mozna o wiecej szczegolow a w gamebookers juz gralem....

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Być może coś się zmieniło. Ale mają tam pracowników Polaków. Na czacie można było porozmawiać po polsku z panią. Co prawda trudno było zastać ich na czacie... ale udawało się czasami. Tak było jeszcze gdzieś 2-3 miesiące temu. Od tej pory nie miałem styczności z supportem.

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Ugrałem w Jetbull 70zł, (nigdy nie wpłacałem ani grosza, hh) i teraz chciałbym to wypłacić. Więc muszę im przelać 82zł, tylko czy potem będę musiał wykonać jakiś obrót nawet po minimalnym kursie czy od razu będę mógł wypłacać ? Z tego co czytam trzeba odczekać tylko 24h.

czerniak 19

czerniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jak napisałeś, nie trzeba obracać, a wyłącznie odczekać 24h.

U 2

ufo21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Udało się komuś na dniach wypłacić kasę? Ja wcześniej nie wpłacałem kasy, wysłałem dowód i czekam na weryfikacje. Zauważyłem również czeski błąd w mojej dacie urodzenia i ciekawy jestem czy to ma jakieś znaczenie, chociaż wątpię żebym się pomylił przy zakładaniu konta. Z tego co tu czytam to aż strach wpłacać te 20 euro
jak takie historie odchodzą :/

U 2

ufo21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A wiec zmieniłem swoją datę urodzenia jak to juz ktoś wcześniej pisał trwało to chyba ok 2h. Weryfikacja w ten sam dzień co wysłanie skanu. Wpłaciłem te 20euro i kasa na MB na następny dzień... ciec wszystko poszło prawidłowo kasa jest

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +2 Punkty