tackles
Użytkownik
mam pytanie, jest jakis ustalony minimalnu kurs do obrotu przy hh? bo juz zrobilem na tym 600 pln, i czy jak wplace te 76 pln to od razu moge wszystko wyplacic bez zadnych obrotow itp?
Poczytaj temat było już wiele razy pisane o tym...a jesli ugram 40E w tego Hapy Houers to bez niczego moge wypłacic??????
A tak na marginesie ostatnio coś mają jakiś zator z wypłatami. Długo trzeba czekać...u mnie nie bylo problemuw 3 dni z darmowych 4 zl zrobilem ponad 400, wplacilem 76 zl i zlecilem wyplate w poiedzialek a w piatek doszo na mb
![]()
Każdy mówi co innego... Chodzi mi o HH i te 4 złote z tego. Ile musze ugrac aby móc wypłacic i czy musze zrobic jakiś depozyt przed wypłatą?
I drugie pytanie: Czy jeśli np. dzisiaj dostałem HH i dostane jutro to ten jutrzejszy HH także trzeba obracac na tych samych zasadach czy sumuje się on z pierwszym?
No właśnie... czytałem, że ludzie sporo czekali na wypłaty. Teraz się okazuje, że chyba powoli się zwijają. A jeszcze jakiś czas temu na forum było kilku pracowników in cognito tej firmy na forum...A tak na marginesie ostatnio coś mają jakiś zator z wypłatami. Długo trzeba czekać...
no to ja dzisiaj (w sumie wczoraj) otrzymałem taki mail, powiem tylko ze konto mam wyłącznie jedno, wsumie raz tylko tam wpłacałem, a kilka razy wypłacałem, teraz na koncie mam 50 euro, napisze do nich maila zobaczymy co odpiszą, pisze ten post dlatego ze to prawie taka sama sytuacja jak wyżej tylko kwota mniejsza i to duzo, dziwne to trochę...
Może i jednak wcale nie tak sporadyczne niestety......tego typu akcje z wypłatami to są wciąż sporadyczne przypadki...