>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jetbull

angelripper 0

angelripper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeszcze w celu weryfikacji nalezy wyslac skan dowodu, reszta tak jak Creative napisal
ja wyplacilem bez problemu

A 0

agna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie, jak długo się czeka na kase od Jetbull.Poprosiłam o wypłate 4 dni temu,musze czekac te 10 dni czy dostane wczesniej. Dzieki

angelripper 0

angelripper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
poprosilas o wyplate w sensie - zlecilas ja? ja po zleceniu wyplaty na mb czekalem 5 dni

R 0

remior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, gdzie mogę znaleźć u nich ofertę np. piłki nożnej na dzisiaj?

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Nie mozesz chyba wybrac zdarzen tylko na dzisiaj tylko wszystko musisz sam szukac recznie. Ale juz nie pamietam, bo gralem tam troche temu ale jak 2 razy wszedlem na HH i mi 2 razy nic nie dali to przestalem.

angelripper 0

angelripper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak, niestety trzeba szukac recznie, a z hh mozna skorzystac tylko raz w tygodniu wiec nie wiem czemu sie dziwisz ze nie dostales ;]

laner 92

laner

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam. Zeby nie zakladac nowego tematu napisze tutaj; czy mozna na Jetbull zalozyc 2 konto? chodzi mi o to czy 2 bracia, ktorzy mieszkaja pod tym samym adresem moga miec osobne konta? czy nie bedzie problemow z wyplata?

A 0

agna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cześć jestem nowa i nie bardzo znam się na zakładach i kursach . Słyszałam ze jetbull ma dobre kursy, warto tam grać. Dzieki :)

M 0

marek_kochas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanko. Otóż moja zabawa z Jetbull zaczeła sie od zdrapki. Na dzień dzisiejszy mam już 70 zł. Czy wpłacając 90 zł na moje konto będe mógł wypłacić całość? Czy ktoś już tak zrobił ?

M 0

marcys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jak wpłacę z moneybookers te 20 Euro to znaczy, ze Tylko tam mogę je wypłacić?
Czy potem znowu musze je jakoś obracać czy nie?
pozdrawiam
Kto już wypłącił z tego buka pieniądze bez żadnych problemów.

sidney 4

sidney

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa :))
Jetbull - problem
Mam problem, zarejestrowałem się u nich, dostałem link do zdrapki, ale nie mogę nic wygrać. Jak zrobić żeby wygrać coś w tej zdrapce? Na stronie normalnie pisze że promo dalej aktualne. Wie ktos?? :-?

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem, zarejestrowałem się u nich, dostałem link do zdrapki, ale nie mogę nic wygrać. Jak zrobić żeby wygrać coś w tej zdrapce? Na stronie normalnie pisze że promo dalej aktualne. Wie ktos?? :-?
Może przez to, że połowa polskich psów i 1/3 kotów mają tam konto zablokowali promocję dla Polaków ?

szu__ 0

szu__

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sosnowiec
Wczoraj sobie obstawiłem Francja włochy w hokeja dałem na francje , nigdzie niemogłem znalesc wyniku rano patrze na moje konto na jetbull i kupon przegrany dobra szukam wyniku i co sie okazuje Francja wygrał 3-2 a ja mam kupon przegrany hehe
nie poleca tego buka złodzizeje

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja już z tamtąd wypłaciłem żadnych problemów nie było.Wpłaciłem 20 euro poczekałem 2 tygodnie i wypłaciłem całość czyli 110 euro ????

A 0

agna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , musze się pochwalić wygrałam w zdrapce wejściowej 250 zł:-D , super jest ten Jetbull rozdaje pieniądze.Teraz musze jakoś je rozmnożyć:spokodfhgfh:pozdrawiam

sidney 4

sidney

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa :))
Problem rozwiązany. Napisałem do suportu i wszystko pięknie 2 Ojro na koncie. Temat do zamknięcia.