>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jetbull - 5 euro ND

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
www.Jetbull .com
5 euro ND, zakład można postawić tylko na polską ligę, informacja ze strony głównej bukmachera.
Termsy :
# 1. Free Bet bonus może zostać postawiony tylko raz – całość kwoty. Nie można go wykorzystać w zakładzie systemowym.

# 2. Do konta zakładów może zostać doliczona wyłącznie czysta wygrana, stanowiąca różnicę między wygraną całkowitą i kwotą bonusu.

# 3. O ile wyjątkowo dojdzie do unieważnienia zakładu, w którym zostanie wykorzystany bonus Free bet, zakład ten zostanie wyceniony s kursem 1 a bonus Free bet nie będzie do konta doliczony ponownie.

# 4. Oferta obowiązuje wyłącznie na jedną rejestrację w ramach jednego gospodarstwa domowego, 1 adresu IP i 1 osoby (1 numer konta bankowego lub konta Neteller / konta Moneybookers, 1 numer karty kredytowej).

KLIKNIJ i zarejestruj się na www.Jetbull.com
http://www.jetbull.com

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
zarejestrowałem się, niestety freebet brak.
rozmawiałem na live czat, jest to promo bonus.
mają jakieś problemy techniczne i nie ma automatik.
Na czacie proszono mnie o podanie maila, na który wyśla link aktywacyjny czy coś.
jest to promo &quot;akcja na zakłady na polską ligę&quot;

jak obadam z tym linkiem to powiem czy dybie.

OCZYWIŚCIE DLA NOWYCH !!

M 0

mate1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zarejestrowalem sie,i 5euro zostało mi przyznane odrazu.Wszystko ok.Dla tych co nie dostali,aby dostać należy się zarejstrować przez ten link: [URL='https://affiliate.jetbull.com/click.do?ba=0&amp;bo=3000519&amp;p=760&amp;s=0&amp;sb=0&amp;l=0&amp;ps=1&amp;at=10684&amp;code=fa4c8e3637aa822c5afc044e61a0c96c']KLIKNIJ i zarejestruj się na www.Jetbull.com
[/URL] Kasa odrazu na koncie.
Ale,po rejestracji wyskoczyło mi takie okno:
Dołożyliśmy Ci na konto 5 EURO, które możesz wykorzystać na sportowe zakłady na Jetbu ll.com .
Poczuj smak podniecenia i zabawy poprzez udział w zakładach sportowych, podaj zakład na swój ulubiony rodzaj sportu i wygraj dużo pieniędzy.
Warunki niniejszej oferty:
1. Oferta przeznaczona jest wyłącznie dla klientów, którzy rejestrują się po raz pierwszy.
2. Kwota bonusu musi być wykorzystana tylko na zakłady sportowe.
3. Kwotą bonusu należy obrócić przynajmniej 15 razy w dowolnej ilości zakładów, które obejmują minimalnie trzy wydarzenia sportowe.. Minimalny kurs każdego wydarzenia musi wynosić 1,5 albo więcej.
4. Oferta bonusowa jest ważna do 23.8.2009.
5. Niniejsza oferta nie odnosi się do aktualnych właścicieli kont lub osób, które w przeszłości miały u nas konto i jest aktualna wyłącznie dla jednej rejestracji, jednego miejsca zamieszkania, 1 IP adresu IP oraz 1 osoby (1 numeru konta bankowego albo Neteller / Moneybookers rachunku, 1 numeru karty kredytowej).
6. Niniejsza oferta nie obejmuje obywateli Rumunii i mieszkających w Rumunii.
7. Oprócz powyższych warunków ofertę tę uzupełniają nasze Ogólne Zasady i Warunki.
Na to wygląda ze nie jest obowiązkowe postawienie kwoty bonusu na Polska Ekstraklase ,mozna na co sie chce ????
Pozdr

P 0

pawel2277

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3. Kwotą bonusu należy obrócić przynajmniej 15 razy w dowolnej ilości zakładów, które obejmują minimalnie trzy wydarzenia sportowe.. Minimalny kurs każdego wydarzenia musi wynosić 1,5 albo więcej.

Te 5 Euro czyli 20 zł muszę obrócić 15 razy czyli na zakłady muszę wydać 300 zł? a jeżeli nie obrócę tego 15 razy o będę miał na kącie np 400 zł z moich zakładów to nic nie będę mógł wypłacić, czy będę mógł wypłacić 380 zł(bez tych 20 z bonusu) ?

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Te 5 Euro czyli 20 zł muszę obrócić 15 razy czyli na zakłady muszę wydać 300 zł? a jeżeli nie obrócę tego 15 razy o będę miał na kącie np 400 zł z moich zakładów to nic nie będę mógł wypłacić, czy będę mógł wypłacić 380 zł(bez tych 20 z bonusu) ?
Mozesz i &quot;tyionc&quot; wypłacic .

C 3

cinek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
15x 5E czyli ze musze postawic zakłady łącznie na 75E? Czyli mając postawione już za 45E i majac na koncie 300E wystarczy ze postawie jeszcze zakład za 30E i moge wypłacić już te 270E?

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
15x 5E czyli ze musze postawic zakłady łącznie na 75E? Czyli mając postawione już za 45E i majac na koncie 300E wystarczy ze postawie jeszcze zakład za 30E i moge wypłacić już te 270E?

tak ???? ???? ;....

M 0

mate1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

przed wyplata wymagany depozyt 20euro ????

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
skoro sa wyplacalni to depozyt jest najmniejszym problemem pytanie czy po otrzymaniu 5 euro otrzymam rowniez bonus od pierwszej wplaty

M 0

mate1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
skoro sa wyplacalni to depozyt jest najmniejszym problemem pytanie czy po otrzymaniu 5 euro otrzymam rowniez bonus od pierwszej wplaty

Z tego co ja sie zorientowalem to promocji nie mozna laczyc ????

Pozdr.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
za przelozone mecze anuluja kurs czy trzeba czekac do 3 dni?

M 12

m@estro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
tam chyba coś pisało w termsach że jak mecz przełożony, to freebet anulowany

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
juz uregulowali..postawilem na 3 mecze Łódzkich przelozyli policzyli jak za 2 mecze ..

T 0

tomaszbytom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
1. Czyli jak to jest trzeba tylko stawiać polską ligę czy można też na inne?
2. Muszę stawiać za te 20 złotych czy mogę postawić za 5?
3. Z tego co zrozumiałem to na kuponie muszą być przynajmniej 3 mecze po kursie 1,5 czyli np:
A wygra z B kurs 1,5
F wygra z G kurs 1,78
J wygra z L kurs 1,55
Dobrze zrozumiałem?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
1. Czyli jak to jest trzeba tylko stawiać polską ligę czy można też na inne?
2. Muszę stawiać za te 20 złotych czy mogę postawić za 5?
3. Z tego co zrozumiałem to na kuponie muszą być przynajmniej 3 mecze po kursie 1,5 czyli np:
A wygra z B kurs 1,5
F wygra z G kurs 1,78
J wygra z L kurs 1,55
Dobrze zrozumiałem?
no wynika ze tak trzeba grac by liczylo sie do obrotu..jak zagrasz np 2 mecze czy po mniejszych kursach to nic sie nie stanie jedynie obrot bedzie stal w miejscju..
Ja raczej sprobuje grac po swojemy gdy uda sie ugrac powiedzmy 50 euro wtedy zajme sie obrotem..

T 0

tomaszbytom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Hmm no ale jak już ugrasz te na przykład 50 euro to wtedy będziesz tą całą kwotę musiał obrócić czy obracasz zaczynając od 5 euro ? ;)

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
15x 5 caly czas chyba ze w miedzyczasie zagrasz kupon kwalifikujacy to bedzie sie juz liczyl (jeden obrot to zaklad za 5 euro na 3 mecze kursem min 1.5 np zagrasz taki kupon za 10 euro to masz zrobione juz 2 obroty za 20 cztery itp)
możesz zagrać za 75 euro taki kupon i obrot zrobiony 5x15 =75...mozna tez grac 75 kuponow za 1 euro...grac mozna na wszystko ja dzis zagralem under Wisly1.75+Debrecen 1.35 i LKS ktory przelozyli a kupon rozliczyli na dubla i mam cos kolo 12 euro...ilez to musielibysmy grac tygodni by zrobic obrot 15x na polskiej pilce ????

T 0

tomaszbytom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
To dobrze pierw będę próbował zrobić trochę pieniędzy a dopiero potem jak już o ile się uda i zarobie ponad 75 euro to wtedy zajmę się tym prawidłowym obrotem. Wielkie dzięki za odpowiedź ????