>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jan Zaveck (29-1, 17KO) - Rafał Jackiewicz (36-8, 18KO) 4.09.2010 r.

Status
Zamknięty.
Pudzianxx 8,5K

Pudzianxx

Znawca - MMA
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa - Ursynów
Od kilku tygodni pięściarz z Mińska Mazowieckiego nosił się z zamiarem postawienia na siebie 20 tysięcy złotych, ale jak zdradził w rozmowie z telewizją Polsat, ostatecznie suma jaka została przeznaczona na zakład była trochę mniejsza ( BRAWO PANIE JACKIEWICZ ZA OSZUKANIE KIBICÓW)

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
brawo za optymizm :| takich kibiców właśnie Polskim bokserom potrzeba ????
Wiem ze po walce ale moja uwaga nie tyczy sie pojedynku tylko Twoich slow.
TO NIE JEST FORUM POLSKICH KIBICOW!!
Wbijcie sobie w koncu do glowy ze to forum bukmacherkie. A co do wypowiedzi Jackiewicza po walce o tych zakladach to wcale mnie to nie dziwi, jak ktos dluzej sledzi jego kariere medialna to doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze to idiota.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Wiem ze po walce ale moja uwaga nie tyczy sie pojedynku tylko Twoich slow.
TO NIE JEST FORUM POLSKICH KIBICOW!!
Wbijcie sobie w koncu do glowy ze to forum bukmacherkie. A co do wypowiedzi Jackiewicza po walce o tych zakladach to wcale mnie to nie dziwi, jak ktos dluzej sledzi jego kariere medialna to doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze to idiota.
tak się składa , że jest to akurat Polskie forum. 99.9% userów na tym forum to właśnie Polacy.
nie chodzi mi o to , że napisał , że Jackiewicz przegra. Spoko. Ja szanuję zdania każdego. Ale nie formę w jakiej to napisał. najechał zaraz na wszystkich tych co wyraźnie pisali , że mają nadzieję że Jackiewicz wygra choć będzie ciężko. można było to napisać normalnie i kulturalnie a nie zaraz sadzić się itp. a później jeszcze jakie cyrki na pw robił.
Dobra koniec tematu. Można zamknąć chyba bo dojdzie do głupich wymian.

Status
Zamknięty.