E
0
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Tak jak w temacie ????
zakładanie konta na FB i umieszczenie głupiego postu..
Też mnie to zdziwilo. Przecież z samych bonusów dla Polaków, można ugrać jakieś 2000zł chyba, jak nie więcej.Nie rozumiem dlaczego zabawe bonusami traktujesz jako blad ? Darmowe pieniadze zawsze fajnie dostac.
Różnice kursowe i warunki obrotu narzucony czas na obrót - regulamin. Dochodzą kumulujace się marże. Wszystko spoko jak wszystko wejdzie.Nie rozumiem dlaczego zabawe bonusami traktujesz jako blad ? Darmowe pieniadze zawsze fajnie dostac.
Masz tutaj całkowitą rację i to też mnie póki co wstrzymuje przed skorzystaniem z niektórych bonusów, bo przy wygrywaniu z rzędu tam, gdzie tego nie chcemy (buk z bonusem), trzeba pompować coraz to więcej kasy na giełdę... no ale to na pewno nie jest już zagadnienie zaliczane do najczęstszego błędu początkującego, więc urwijmy ten wątek :razz:Myślałem, że chodzi o grę na bonusie początkującego. Zbiliście mnie z tropu...
Inna sprawa, gdy bet będzie jednak trzymal się konta bonusowego? Dobra, idzie do obrotu, operacyjnych na BF ubywa - pompowanie kolejnego zastrzyku... A gdy wreszcie ustąpi - 6,5% BF a potem przewalutowanie skrilla?Kokosy?