>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jakie piwo

M 176

michal93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
strefabiznesu.echodnia.eu/artykul/bydleca-zolc-zamiast…-chmielu-42454.html

nie wiem czy było ,ale dla mnie to jest robienie w ch... klientów.

bender7 91

bender7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Far Far Away
Ja bym ze swojej strony polecił piwa:

1. Amber niepasteryzowane
2. Brok
3. Remus (również z browaru Amber)

mako23 27

mako23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dzisiaj wybrałem się do Fresha i dorwałem nowe, bardzo dobre piwko z browaru Amber, naprawdę polecam, cena 3-4zł;)

dejf 98

dejf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
http://www.browar-witnica.pl/Produkty -&gt; SMAKOWE
Wiśniowe rewelacja! Polecam próbować ich produkty
a tak z bardziej tradycyjnych to.. WARKA.. radler ???? mega dobre żeby się napić
Wiadomo, każdy ma inny smak, jak ktoś lubi ciemne piwa to raczej mu wiśnia albo radler nie podejdą ;) ale o gustach się nie dyskutuje!

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To ja może zrobię małą reklamę browaru z mojego miasta,mianowicie polecam piwko Cornelius.Jest kilka rodzajów,ale mi najbardziej przypadł do gustu pszeniczny.
Dobry jest też Koźlak z browaru Amber,ale oni to mają chyba wszystkie dobre piwa na czele z Żywym.
Ostatnio piłem Twierdzowe i też ma potencjał.
A i przy okazji odradzam Peroni,cholerstwo smakuje jak jakieś siki.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
ja piłem Peroni Nastro Azzurro we Włoszech i bardzo dobre piwko ,na upały spoko orzeźwiające ,nie wiem może trafiłeś na jakieś importowane ,albo po prostu stare ,leżało na magazynie wieki he;)

P 0

polluks76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rzeszów
Teraz polskie piwa to jedno wielkie G. Ale co zrobic jak chce sie człowiek napić piwka. Nie ma wyjścia i musi pić te bezchmielowe siki ???? A tak to bym polecił i osobiście bardzo mi smakowały : Kronenberg 1664, Foster&#39;s, Stella Artois ???? ???? ????

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
xmarcinx Koźlak b.dobry ale koniecznie z kufla , nie wyobrażam sobie z butelki go pic :p
polluks76
Masz rację, co zrobić jak te prawdziwe niestety choć prawidłowo droższe. Perły były dobre póki nie zaczęto ich reklamować w tv i kupować na skale krajową, kasztelany to samo.
Kojarzycie jakieś prawdziwe dobre piwo w przystępnej cenie?

P 0

polluks76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rzeszów
Perły były dobre póki nie zaczęto ich reklamować w tv i kupować na skale krajową, kasztelany to samo.
Kojarzycie jakieś prawdziwe dobre piwo w przystępnej cenie?

Bo prawie wszystkie browary gdy zaczynają mieć dosyć spory zysk to jakość produktu schodzi na dalszy plan. Klient zauroczony reklamami i tak piwko kupi.
Teraz chyba najlepsze piwa to te robione w małych browarkach regionalnych. A i to już pewnie nie wszystkie.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Książęce złote pszeniczne - piłem pierwszy raz i jestem pozytywnie zaskoczony. Cena też w sumie dobra.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Książęce złote pszeniczne - piłem pierwszy raz i jestem pozytywnie zaskoczony. Cena też w sumie dobra.
Potwierdzam, takie, Lagery itd. to całkiem sympatyczne rzeczy. Pewnie któregoś dnia też po nie sięgnę, bo ile można żyć Królewskim i Kasztelanami

K 116

kopakos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Nie wiem jak w innych miastach, ale u mnie w Łodzi bardzo dobre jest piwko miodowe w lokalu Browar De Brasil. Nie jest za słodkie, czuć lekki posmak goryczy (nie to co w obecnych Ciechanie Miodowym, które jest za słodkie jak dla mnie). Ogólnie bardzo lubię piwa miodowe i mogę polecić Koreba Miodowego, jeżeli ktoś lubi lekko miodowe + dość intensywne w smaku goryczy. Oraz &#39;piwo na miodzie gryczanym&#39; w tym momencie jest to moje ulubione piwo miodowe. Idealna równowaga słodkości do goryczy. Jedyne czego nie lubię, to płacenia w sklepie z piwami regionalnymi :grin:. Kieszeń boli, ale za smak się płaci.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Żywe; a na co dzień, to chyba żadna niespodzianka, Kasztelanik ????
A tak to czasem do knajpki spróbować czegoś nowego ????

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Dziś skusiłem się na piwo Johannes. Browar Amber więc myślałem, że po ich kilku dobrych piwach to też będzie dobre. Przeliczyłem się. Cena coś ponad 3 zł więc to jest jakaś zaleta tego piwa. Coś mi jednak nie pasuje w smaku tego piwa. Niby chmielowe, ale tego chmielu praktycznie nie czuć. Z drugiej strony nie jest też lekkie - nie potrafię sprecyzować tego smaku. Trochę jakbym pił browar ze szklanki po wódce. Ogólnie słabe piwo i nie polecam. Czekam na opinię innych, bo może tylko ja jestem wybredny.