>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jakie piwo

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja teraz na codzień Perła chmielowa, wchodzi mi jak fix. Amber także dobre, Kasztelan niepasteryzowany czasem. Miałem okres kiedy piłem non stop Lecha i nic innego a teraz mam wstręt.
Wszyscy piszą tu jakie piwo polecają i piją a jakie są wasze odwrotne typy?
Dla mnie Warka. Nawet jakby dawali sześciopak za 6 ziko to bym nie wziął. Mega mi nie podchodzi.
A co do słodziaków to jednak Somersby no 1, Warka słodka w ogóle, Lech Shandy średnio.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Jacekk widzę, że w temacie piwa koncernowego to u ciebie słabo. Podpowiem. Wszystkie piwa z dużych koncernów są sztucznie nagazowane. Czyli wszystko od kompanii piwowarskiej, grupy żywiec, carlsberg polska, i jeszcze wiele tych trochę mniejszych browarów typu łomża i perła. Wszystko to to przemysłowe koncernówki. Piw prawdziwych i na prawdę dobrych jest mało :)

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Wszyscy piszą tu jakie piwo polecają i piją a jakie są wasze odwrotne typy?
Carlsberga nawet kraty bym nie przyjął za darmo. Szczyny nad szczynami. Następne w kolejce są Tyskie i Warka.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Jeśli o takie nie do picia, to dla mnie są nimi Tatra, Mocne Jabłoniowe ???? i właśnie wymieniana tu Warka

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
a ja na dobitkę lubię się doładować Tatrą Mocną ! lubię ten mocno goryczkowy posmak

dziś po raz kolejny to EB i całkiem całkiem

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tyskie klasyczne - fajnie, że puścili je w obieg, bo zwykłe już typowo ludziom się nudzi. Zresztą smak też chyba straciło...

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Viva Hel - bardzo fajne piwo jeżeli chodzi o pszeniczne, silny smak pszenicy, drożdże dodają takiego lekko kwaskowatego gazu, naprawdę fajna opcja

S 1

szwagier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tych co sa w kazdym sklepie to okocim zielone bije na glowe reszte , czasem wspomagam regionalny browar ale nie polecam bo niedobre :p

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
A może byś tak napisał jaki to jest lokalny browar, bo skąd mamy wiedzieć skąd jesteś?...
Mi ostatnio natomiast nawet posmakował Leżajsk ten w niebieskiej puszce.

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pił ktoś nowego Desperadosa? Smakuje? Aha, no i Warka Radler ponoć słaba?

B 0

bankierz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co powiecie na takie?

Świetne na szybki strzał przed snem. ????

jozefek 4

jozefek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tez lubie czasem zamiast normalnego piwa sobie walnac takie z cytrynka , ale ostatnio sie nacialem i wlasnie ta warka co pokazujesz kupilem
niby spoko ale na dnie jakby dziwny smak nalecial ,nie taki spirytusowy ciezko to okreslic pierwszy raz w zyciu tak mi sie z piwem stalo wiec stracilem ochote na piwo tej marki
sam polecam tyskie