>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jakie piwo

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Zazwyczaj piję w Sopocie. Tu marża na wszystko alkoholowe, jest narzucona taka, że głowa mała, więc przeważnie Żubr, albo Specjal. 4 Pilsnery potrafią w niektórych miejscach kosztować około 20 złotych...

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jak byłem młodszy uwielbiałem Warkę czerwoną, teraz pije głównie &quot;zimnego Leszka&quot; albo Łomże Export. Była moda na Perłę - pamiętam jak raz kupiliśmy dwie kryńki a z tych Perełek tak zalatywało bimberkiem i spirytem że głowa mała ???? ale pyszne było ????

U 4

ukasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przede wszystkim musie być schłodzone, a tak to ostatnio Ciechan wyborny (niepasteryzowane), Tyskie, czasami dla smaku jedno Ciechan miodowe ????

other 60

other

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co za różnica jakie, byle by się humor po nim poprawił ???? Żadne piwo nie jest złe...

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedyś Lech, póżniej Hainkene i Tyskie Gronje, obecnie Dębowe mocne ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
właśnie pije Żubra; kiedyś moja alternatywa dla Lecha Pilsa, ale teraz to się zmieniło. Żubra mam na no.1

K 0

krakk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bochnia
Ja wybieram żywca, obojętne czy lany, puszka czy butelka (choć wiadomo że butelka najlepsza). Jeśli lany to na rynku pod parasolkami. Jeżeli coś innego to może być Lech, wiadomo że wszystko można wypić ale te 2 najbardziej smakują.

other 60

other

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
???? Albo sie pije piwo albo siki weroniki wiec nie gadaj , że nie ma różnicy ????

Okk, niech będzie. No to lecimy Harnaś, Warka, Karpackie Super Mocne, Okocim, Ciechan, Perła, Łomża, Special, Żywiec, Żubr, Dębowe Mocne, Desperados, Kasztelan, Strong, Tatra. Niewykluczone, iż któreś pominąłem, lecz każde z nich uwielbiam;)

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Dziś popijałem Ciechany Mocne, są bardzo podobne smakowo do Kasztelanów, ale ogólnie są bardzo dobre ;) W takie noce jak dzisiaj, po robocie na fajrancie mmm :grin: Teraz tylko kobiet brak :grin::grin:

zloty-typer 0

zloty-typer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.::POMORZE::.
Lech, Specjal, Warka, Żubr, Żywiec, Dębowe Mocne, Carlsberg-ostatnio w Tesco zauważyłem promocję 8+4gratis za bodaj 18.99 albo 19.99 ???? Pewnie coś tam jeszcze by się znalazło. Z soczkiem gdzieś na miejscu czasem mile wskazane ;)

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Schiedam
Bosman Niepasteryzowany &amp; Corona Extra (od czasu do czasu) i holenderski Amstel = kombinacja wręcz doskonała :spokodfhgfh: