>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jakie piwo

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
w wiekszych ilosciach mieszcze tylko leszki zielone....tyskie cos sie zrypalo
żywiec dobry ale z beczki oczywiscie nie slabego gatunku jak to w wiekszosci knajp
dobry lolek na podklad musi byc ????

czapek 0

czapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kolobrzeg/Szczecin
Lech i Carlsberg preferuje :pP.
Ale często ze względu na otoczenie i upodobania znajomych to Żywiec i Czerwona Warka

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto lubi Łomże Export???

Od czasu do czasu sie wypije jak nie ma sie kasy, ale jednak wyborowa i mocne lepsze. Ja jednak polecam Corone(Meksykansa) nie Łomzyńską bo to odpady z Exporta, Wyborowej i Mocnego tak samo jak Zloty Kur. Potem Miller, Heineken i Leszek

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
jak bylem nad morzem lubialem tankowac Bossman,ki w Krk ich ie ma ????

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
zróbcie ankiete, założe się że Carlsberg wygra:spokodfhgfh:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅ Tyskie, Żywiec, Strong. Desperados, Freeq też lubię wypić mimo że &quot;babskie&quot; ????
⛔ warka czerwona, Pilsner, Heineken

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅ Tyskie, Żywiec, Strong. Desperados, Freeq też lubię wypić mimo że &quot;babskie&quot; ????
⛔ warka czerwona, Pilsner, Heineken

ja tam warke czerwoną lubię, a desperados to raczej dla bab, smakuje jak oranżada ????

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
1. Kasztelan
2. Kasztelan
3. Kasztelan
...
54679. Żywiec, Tyskie

Zagranicznych siuśków pokroju Heineken itp nie tykamy :spokodfhgfh:
Na ogół puszka.

Zresztą po paru(nastu) i tak nie ma różnicy ;]

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak bylem nad morzem lubialem tankowac Bossman,ki w Krk ich ie ma ????
W delikatesach &quot;Bomi&quot; znajdziesz albo w &quot;Piotrze i Pawle&quot; w którymś kupowałem.

----------------

Jak jeszcze nie dawno piłem Desperadosa i Carlsberga to teraz nawet tego nie tykam. Warka Strong (ciul że słodka mi smakuje :p) Piast Wrocławski no i ewentualnie Budweiser. Na minus Żubr. Jak ktoś lubi piwa z zagranicy to piwo Belgijskie 1664 lub Leffe, dwa różne gatunki ale oba dobre ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tam warke czerwoną lubię, a desperados to raczej dla bab, smakuje jak oranżada ????
Ta warka to najgorsze piwo jakie piłem chyba, strasznie mi nie smakuje ;)
Właśnie taka fajna oranżada z procentami ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Od czasu do czasu sie wypije jak nie ma sie kasy, ale jednak wyborowa i mocne lepsze. Ja jednak polecam Corone(Meksykansa) nie Łomzyńską bo to odpady z Exporta, Wyborowej i Mocnego tak samo jak Zloty Kur. Potem Miller, Heineken i Leszek
Corona, bardzo dobre piwo. Piłem je będąc w Anglii. Niestety w Polsce go jeszcze nie spotkałem.

amairgen 0

amairgen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NT

Jeśli chodzi o piwo to tylko PILS i tylko w Wielkopolsce :spokodfhgfh:

toxic 0

toxic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa Kabaty
Warka Strong, Okocim Strong i Tatra Strong ???? Generalnie wszystko co strong bo wolę wódkę i bimber ????
A tak btw to nawet nie wiedziałem, że Desperados to jest piwo ???? To z polski jest w ogóle?

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Kto lubi Łomże Export???
Ja dzis pilem, zobaczylem w sklepie i przypomnialem sobie ze na FB ma fame, dobre ale bez zadnych rewelacji.
Warka Strong, Okocim Strong i Tatra Strong ???? Generalnie wszystko co strong bo wolę wódkę i bimber ????
A tak btw to nawet nie wiedziałem, że Desperados to jest piwo ???? To z polski jest w ogóle?

Dla mnie jakikolwiek strong to nie piwo juz ale to pewnie przez to ze uwielbiam czeskie i slowackie (slabsze od naszych) piwa, albo pije piwo albo ide w wyzsze procenty, bez kompromisow, nigdy nie pije piwa po to by sie naj... (czasem sie zdarza mimowoli :razz ???? Jak juz mam mocne piwo pic to porter, ale rzadko.

toxic 0

toxic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa Kabaty
Zauważ, że nie wszędzie można kupić wyższe procenty ;) Stąd Strongi, bo dla mnie z kolei piwa typu Miller to nie piwo, 3% to dla mnie jak bezalkoholowe ????

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Kilka ludzi polecało Goolman&#39;y dzisiaj wszedłem do żabki i zapodałem sobie takie oto piwko :] Muszę powiedzieć że nic specjalnego :] Niby tanie, bo 2.35 jak się nie myle jednak to jest 0.33 więc i tak lipa ;p A w smaku bez rewelacji, na pewno więcej go nie kupie ;)