>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jakie piwo

W 6

wlasnieto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Lech/Warka/Tyskie
Piwo to piwo swój smak ma, piłem też takie za 50 centów (Berlin i mało kasy) i wcale najgorsze nie było. Ważne jest jedno, że ciepłego piwa to nikt nie ruszy, wyłącznie mocno schłodzone.... Guiness^^ polecam ale jedynie w Almie do zdobycia i za ładne siano.

B 0

bombaas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepsze wg. mnie są piwa &#39;niekoncernowe&#39; - szczerze polecam Perłę, Łomżę czy Kasztelana.

marcol 1

marcol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gryfino
Bosman czerwony albo pasteryzowany ???? Zielony jakoś nie bardzo podchodzi. Żubr też jest ok.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
Ja tam nie rozumiem jak można pić LECHA, dla mnie to nie piwo, nie da sie tego pic
????zbyt komeryjne jak to mówie;) Wyjątek zielonych butelek;) Podobnie Tyskie, ale kiedyś było sponsorem Wisły to się piło ????

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
????zbyt komeryjne jak to mówie;) Wyjątek zielonych butelek;) Podobnie Tyskie, ale kiedyś było sponsorem Wisły to się piło ????

Ja piłem przeważnie Lecha, ale od jakiegoś roku mi przestał smakować, trudno mi powiedzieć dlaczego, ale już nie tykam.

Od czasów zlotu piję Heinekena, tam jakoś zakosztowałem znaczniej i przypadł mi do gustu.

Nie przepadam za Tyskim, Dębowym Mocnym.

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dębowe mocne bardzo dobre, ale szybko po nich padam. ????

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Ja ze swojej strony też dorzucę Dębowe Mocne. Ostatnio dość często raczę się tym browarem i faktycznie &quot;coś w sobie ma&quot;

other 60

other

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok. Perła mocna, harnaś mocny, .... btw. wszystko co mocne... po co pić piwo 6%? dla smaku? ok... ale piwo mocne też swój smak ma! a więcej powera dodaje.