patryk0146
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
ale te ruskie to smoła przestań tego sie nie da palic wogule.Dla mnie te ruskie to jeden wielki shit.tyoń słabej jakości i smakują jak siano i szybko płonąwszystkie fajki sa bardzo podobne wiec ja pale North Star, Jin Ling i czasami Saint George Lights... w smaku tak jak te wszystkie L&M czy Marlboro a kosztuja jedynie 3.20-3.50 :jezora:
Juz ty nie badz taki francuski piesek... bo Jin Lingi faktycznie pala sie dosc szybko ale to zadna smola, Saint George Lights spokojnie moge porownac do takich Red & White czy Viceroy a North Stary to jedne z lepszych papierosow jakie palilem a uwiez, ze palilem naprawde wiele marek i tych ruskich i tych co mozesz se kupic w kiosku... wiec jesli w ten sposob komentuesz fajki wyzej prze zemnie wymienione to nie moge sie z Toba zgodzic...ale te ruskie to smoła przestań tego sie nie da palic wogule.Dla mnie te ruskie to jeden wielki shit.tyoń słabej jakości i smakują jak siano i szybko płoną
north star bleee dla mnie to coś okrutnego...kazdy ma swój gust ale do czegos takiego nie przywykłem a mentolowe 'gwiazdy' przyprawiają mnie o wymiotyJuz ty nie badz taki francuski piesek... bo Jin Lingi faktycznie pala sie dosc szybko ale to zadna smola, Saint George Lights spokojnie moge porownac do takich Red & White czy Viceroy a North Stary to jedne z lepszych papierosow jakie palilem a uwiez, ze palilem naprawde wiele marek i tych ruskich i tych co mozesz se kupic w kiosku... wiec jesli w ten sposob komentuesz fajki wyzej prze zemnie wymienione to nie moge sie z Toba zgodzic...
ja nie pale, ale czasem kusi mnie bardzo sprobowac jakiegos fajka z wyzszej polki, tak dla smaku i zobaczyc jak smakujeHeh specyficzny smaczek mowisz.....W Polsce nie dostepne ale jak bedziesz mial okazje zapal sobie "Sobranie", sa to ukrainskie fajki w przeliczeniu na nasze stoja ok 16zl za paczke 20 papierosow...wyjatkowych papiersow:-D
A dlaczego? no bo sa w takiej czarnej paczce przypominajaca paiersonice maja złoty filtr, a 10 papierosow z paczki bibułki maja kolorowe tzn masz fajke ziolona niebieska żółta czerwona kazda jast smakowa:spokodfhgfh: A pozostale 10 szlugow to zwykle papierosy smakiem przypominajace Lucky Strike tyle tylko ze maja złoty filtr czarne bibulk9i i sa lepiej zbite.
W Polsce pale Goldeny Niebieskie i czasem Vicki![]()
ja nie pale, ale czasem kusi mnie bardzo sprobowac jakiegos fajka z wyzszej polki, tak dla smaku i zobaczyc jak smakuje
zaintrygowales mnie ta opowiescia o papierosach Sobranie, poszukalem w necie i sie okazalo (nie wiem czy to prawda) ze za czasow zsrr te fajki byly dla dyplomatow! dla zwyklych smiertelnikow niedostepne, palili je tylko ludzie z najwyzszych sfer
obecnie dostepne sa tylko w rosji, na ukrainie i czasem w azji pld-wsch
co do cen, to mozna je kupic na e-bayu amerykanskim, sa drogie, nie powiem ale jak bede mial okazje to sprobuje, a prawdopodobnie bede mial okazje bo w kwietniu lub maju szykuje sie wypad na wekend do lwowa (oby wypalilo), wiec zakupie i sprobuje
ogolnie to palilem troszke, nie pale i dobrze mi z tym, a powod? przeszkadza mi to ze papierosami przechodza ubrania, wlosy, smierdza dlonie no i smak nieszczegolny, nie powiem ze mi nie smakuja, ale nie jest to cos wyjatkowego
pozdro
PS wspieram wszystkich rzucajacych, trzymajcie sie mocno!