>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jakie komedie warto obejrzeć?

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&#39;To co nas kręci, to co nas podnieca&#39; Woody&#39;ego Allena. Bardo ciekawy film, aczkolwiek nie każdemu się spodoba. Ponoć typowe kino WA, potwierdzić nie potwierdzę, gdyż jego filmów za wiele nie widziałem.. ;p aczkolwiek ma w sobie jakiś swój urok. będąc na nim z dziewczyną w kinie, ona uważała że film bardziej na minus, zaś ja na plus ;)

D 0

dkozer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kac Vegas 2, Żona Na Niby jak dla mnie w miare smieszne ;)

money 52

money

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
obejrzyjcie sobie wszyscy sexdrive/seks spedycja komedia kozak,szczegolnie dla mlodziezy

lacoka 0

lacoka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Moje ulubione to na pewno Clerks, Kick-Ass, Zombie SS (jeśli ktoś lubi rzeczy typu Evil Dead) Dzień świra, Ajlawju, Rejs, wszystko co spłodzili Pythonowie, Borat i reszta ;) W sumie nie wymieniłem niczego odkrywczego, dlatego jeśli ktoś lubi trochę zombie i polewkę na rzeczywistość to niech obada Shaun of the Dead, z takich klimatów dobrze ogląda się również Evil Aliens (Inwazję) czy Cottage. Pozdrawiam

lacoka 0

lacoka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Faktycznie, jedna z lepszych rzeczy które pochodzą ze Skandynawii. W sumie to swoisty miszmasz, wątek obyczajowy, czarna komedia, klimat dramatu. Ciekawy film, ale wydaje mi się że nie dla wszystkich ;)

M 0

misza09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Eurotrip, The A-team, Red,Yes man, Radio na fali, Przyjęty

K 0

kubaa538

Użytkownik
Reaction score