>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

jakie jest wasze zdanie co do Piłki ręcznej?

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
witam mam takie male pytanie do was no moze nie jedno pytanie ale kolka ????
1.Co myślicie o sporcie Piłka ręczna??
2.Inreresuje sie ktoś piłką ręczną?
3.Czy jest tu ktoś kto mieszka w miesicie gdzie jest team handbalu ?
4.Gra ktoś w handball??

moje odpowiedzi :wink:

1. Piłka ręczna bardzo fajny sport tylko bardzo ale to bardzo mało rozpowszechniony w Polsce :/ niestety ale od jakiegoś czasu widze poprawe co do zainteresowania tym sportem. Moje zdanie jest takie jeśli będą sukcesy związane z reprezentacja a wierze ze tak będzie bo obecny skład jest bardzo mocny to ten sport doścignie przynajmniej siatkówkę
2.Ja osobiście bardzo interesuje sie tym sportem można powiedzieć jest to moje zycie 8) &lt;hobby&gt;
3.Ja jestem z Piekar Śl. a w tym mieście jest team GKS Olimpia w którym gram
4.Tak jak pisałem wyżej gram w klubie GKS Olimpia od 8 lat

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
1.Pilka reczna to nawet fajny sport ???? Tylko ten sport jest mało rozpowszechniony w Polsce :|
2. Ja sie troszkę interesuje :twisted:
3. W moim pieknym miescie jest zespol Wisla Plock 4 krotny mistrz Polski 8) (zeby tak było w pilce noznej ???? )
4. Nie gram

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
nono Wisla porządny team :] w tym sezonie będzie miała ciężko żeby zdobyć mistrzostwo :]

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
nono Wisla porządny team :] w tym sezonie będzie miała ciężko żeby zdobyć mistrzostwo :]

heh zobaczymy :p
Dziś gray z Miedzią Legnica :!: o 15:30 miałem iść na mecz...ale wybrałem wisla plock- amica :p

pozdrawiam

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
z Miedza wygraja napewno:] ostatnio Olimpia z nimi wygrala wiec macie zwyciestwo w kieszeni :] Olimpia gra dzis z Slaskiem i mam nadzieje ze tez wygraja Slask w tym sezonie totalnie sie rozpadl

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
śląsk sie rozpadł a Olimpia przegrala ;/;/;/ ale 12 karnych dla slaska ;/ bez jaj :

fakt 12 karnych dla slaska :/ gdyby nie bylo przynajmniem 5 Olimpia by wygrala a tak to lipa. Z 2 strony Donosewicz obronil duzo wiec...

Status
Zamknięty.