>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

jaki bukmacher?? dużo tenisa

D 1

dawidryba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witam!
Rozglądam się za bukmacherem internetowym. Typuje głównie tenis, dlatego zależy mi na tym, żeby było go dużo ????
Za dużo nie mam zamiaru kasy wpłacać koło 30 zł. Pewnei za dużo też nie wypłace. Więc interesują mnie jak najmniejsze minimalne wpłaty/wypłaty.

konto mam w banku ale wpłacał będe innym kontem. Wypłaty na to samo.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Witam,

Dużo tenisa mówisz. Jak jest sezon to wszędzie masz tenis. Ale polecam Ci Gamebookers, tylko tutaj masz bodajże minimalną wpłate 10 euro, ale także Bet365 --&gt; 10zł minimalna wpłata. Zdecydowanie nie polecam Bwin, może mają dużo tenisa, ale kursy są totalnym przegięciem. Expekt może też by Ci się spodobał. Ogólnie sporo buków ma tenis, a i jeszcze odradzam BAH jeśli chodzi o tenis to mają słabą oferte.

pzDr

aduss 5

aduss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
siema,
Proponuje zaczac gre w bet-at-home, min wplata 10 pln, masz oferte nawet challengerow. Zazwyczaj masz 4 opcje dla jednego spotkania- kursy są dobre, lepsze niz bwin. mozesz zaczac grac rowniez w Betsson, tam mają juz wypasioną oferte nie tylko na tenis, min wplata rowniez 10 pln i kursy dobre. to sa dwie solidne firmy. odradzam Expekta, choc ma wysokie dosyc kursy, to ubogą oferte. Live najlepszy znajdziesz na bwinie i bah. Pozdro ;)

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
BAH do tenisa????
No panowie przesadzacie,przeciez tam nic nie ma poza zakladem na mecz i na pierwszy set.
Polecilbym Bet and Win tam jest bardzo duzo oferta na tenisa(handicapy,ilosc setow,gemow,dokladny wynik) tylko troche zanizaja kursy i lubia robic walki wiec odradzam.????
Czekam na oferte Bet365 mysle ze tam bedzie bardzo podobna oferta do BAW z ciut lepszymi kursami:spokodfhgfh:

D 1

dawidryba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Dzięki za odpowiedzi. To postawie na BAH, na początek myśle jest dobry. A min. wypłata to jaka. I jakieś bonusy teraz są??

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Bonus jest chyba nadal +100% pierwszego depozytu do kwoty 77 PLN.