>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jakiś bonus ?

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Po dłuższej przerwie wpłaciłem do GB 100zł (dzieki uprzejmości Klakson ???? ), ale do rzeczy.
Wpłaciłem przez MB i patrze na stan konta 176.66 PLN.
Czy w GB jestes jakaś promocja o której nie wiem ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jest, dla osób, które przez dłuższy czas nie grały w GB. Wówczas przychodzi na e-mail oferta bonusowa.

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wychodzi na to że dobrze, że wybrałem GB. Tylko chyba usunąłem tego meila i nie bardzo teraz wiem, czy wymagany jest jakiś obrót, jesli tak to ile razy i po jakim kursie, zebym mógł swobodnie wypłacić pieniądze. Orientuje się może ktoś ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
# Warunki promocji: Wartość bonusu od pierwszej wpłaty to 100% wysokości depozytu do kwoty EUR 20 .
# Przyznany bonus należy obrócić przynajmniej trzykrotnie po minimalnym kursie 1.60 przed jego wypłaceniem (liczba zakładów jest dowolna, należy jedynie sumę bonusu przynajmniej trzy razy obrócić w formie postawionych zakładów). Dopiero po spełnieniu wymaganego obrotu bonusem będziesz go mógł wypłacić ze swojego konta zakładów.
# Obowiązują wszystkie warunki promocji gamebookers.

D 6

daniel_2b

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli jesli wplacilem 20 euro,to musze zagrac 3 razy 20,czyli w sumie za 60euro?

czy 3 razy 40euro?czyli w sumie za 120 euro?

musze obrocic bonusem,czy bonusem wraz z depozytem?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wystarczy obrócić sam bonus

20euro x 3 = 60euro

60 euro musisz łącznie postawić. Możesz 6 razy po 10 euro stawiać, to jest obojętnie. Grunt, by 60 euro łącznie postawić.

H 0

hgcbilly

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Debica/Kraków
gram tez na gamebookers i nie mozna wyplacic depozytu, czy tam wygranej z depozytu, to liczy sie lacznie ???? chodzi o to aby suma obrotow wszystkim rownala sie 3xbonus, przynajmniej ja tak to widze bo probowalem wyplacic wygrana i narazie nie moge ????
--
a tak przy okazji czy tylko mi nie dziala gamebookers? bo juz dosc dlugo nie moge na to wejsc, i kumpel tez nie...podejrzane

policeman4 0

policeman4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
--
a tak przy okazji czy tylko mi nie dziala Gamebookers? bo juz dosc dlugo nie moge na to wejsc, i kumpel tez nie...podejrzane

Strona nie działa bo następują zmiany

D 6

daniel_2b

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze ktos mi na pm wyslac tego meila,jaki dostal od gamebookers.Ja dostalem tez od nich,ale po reinstalacji systemu go skasowalem,i teraz nie wiem czym sie podeprzec,poniewaz nie dostalem bonusu.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
&lt;html&gt;
&lt;head&gt;
&lt;title&gt;Re: Gamebookers dba o swoich stałych Klientów!&lt;/title&gt;
&lt;link rel=&quot;important stylesheet&quot; href=&quot;chrome://messenger/skin/messageBody.css&quot;&gt;
&lt;/head&gt;
&lt;body&gt;
&lt;table border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 width=&quot;100%&quot; class=&quot;header-part1&quot;&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;Temat: Re: Gamebookers dba o swoich stałych Klientów!&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;Nadawca: Marcin &lt;[email protected]&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;Data: Mon, 25 Jun 2007 20:32:22 +0200&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 width=&quot;100%&quot; class=&quot;header-part2&quot;&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;Adresat: Gamebookers Service &lt;[email protected]&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;

&lt;!DOCTYPE html PUBLIC &quot;-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN&quot;&gt;

&lt;html&gt;
&lt;head&gt;
&lt;meta content=&quot;text/html;charset=UTF-8&quot; http-equiv=&quot;Content-Type&quot;&gt;
&lt;/head&gt;
&lt;body bgcolor=&quot;#ffffff&quot; text=&quot;#000000&quot;&gt;

&lt;blockquote cite=&quot;[email protected]&quot;
type=&quot;cite&quot;&gt;
&lt;title&gt;&lt;/title&gt;
&lt;meta http-equiv=&quot;Content-Type&quot; content=&quot;text/html; &quot;&gt;
&lt;style type=&quot;text/css&quot;&gt;

&lt;!--

.ht {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 18px; color: #333333; padding: 26px 10px 0px 100px;}

.lt {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; color: #333333; padding: 0 10px 0 10px;}

body { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; background: #e4e4e4; color: #000000; margin: 20px 0 0 0;}

a { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; color: #660033; text-decoration: none; }

a:link { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; color: #006699; text-decoration: none; }

a:visited { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; color: #005588; text-decoration: none; }

.foot { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; padding:0 10px 0 10px;}

ul { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; padding:0 10px 0 10px;}

--&lt;/style&gt;

&lt;table align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;
height=&quot;80&quot; width=&quot;600&quot;&gt;

&lt;tbody&gt;
&lt;tr&gt;
&lt;td class=&quot;ht&quot;
background=&quot;Neteller&lt;/td&gt;
&lt;/tr&gt;
&lt;/tbody&gt;
&lt;/table&gt;

Jeśli zapomniałeś swoje hasło (lub/oraz login) w Gamebookers to prosimy
o użycie linku “hasło?” na naszej stronie głównej.

&lt;font size=&quot;-2&quot;&gt;Warunki promocji:&lt;/font&gt;
[*]&lt;font size=&quot;-2&quot;&gt;Wartość bonusu od pierwszej wpłaty to 100%
wysokości depozytu do kwoty EUR 20 .&lt;/font&gt;
[*]&lt;font size=&quot;-2&quot;&gt;Przyznany bonus należy obrócić przynajmniej
trzykrotnie po minimalnym kursie 1.60 przed jego wypłaceniem (liczba
zakładów jest dowolna, należy jedynie sumę bonusu przynajmniej trzy
razy obrócić w formie postawionych zakładów). Dopiero po spełnieniu
wymaganego obrotu bonusem będziesz go mógł wypłacić ze swojego konta
zakładów.

&lt;/font&gt;
[*]&lt;font size=&quot;-2&quot;&gt;Obowiązują wszystkie &lt;a
href=&quot;http://content.gamebookers.com/pl/bonus_for_deposit.html%20&quot;&gt;warunki
promocji gamebookers.&lt;/a&gt;

&lt;/font&gt;
&lt;/td&gt;
&lt;/tr&gt;
&lt;tr&gt;
&lt;td
background=&quot;http://content.gamebookers.com/images/promo/boxbtm.gif&quot;
height=&quot;9&quot;&gt;

&lt;/td&gt;
&lt;/tr&gt;
&lt;/tbody&gt;

&lt;/table&gt;