>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jak z 1000 zl zrobic 2 lub 3 tys.

K 0

k0wal3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Witam
Mam pytanie jak w temacie jaki sposob uwazacie za najbezpieczniejszy zeby z 1000 zrobic 2 lub 3 tys.
Mam 1000 zl wkladu i nei wiem jak go rozdysponowac
9 kuponow po 100zl i na kazdym po ok 300zl
czy lepiej 9 kuponow po 100 zl i na kazdym ok 1000zl?

Macie jakies propozycje?
Z gory dzieki
pzdr.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Pewnie, że ta druga metoda jest lepsza, a nie lepiej od razu 3000 zł ?
Nie ma złotej zasady jak szybko zrobić 2 tysiące złotych, jakby tak było to bukmacherzy dawno by poszli z torbami, to nie jest maszynka do robienia pieniędzy.
Trudno coś Ci w ogóle podpowiedzieć. Weź sobie z tego 1000 zł przykładowo 100 zł i potraktuj to jakby to był Twój tysiąc. Jeżeli uda Ci się z tych 100 zł zrobić 300 zł to równie dobrze będziesz potrafił zrobić z 1000 zł 3000 zł, a jak nie uda Ci się ze 100 zł to nie uda Ci się również z 1000 zł więc mniejsze straty.
Tak jak pisałem nie ma złotej zasady.
Jeżeli myślisz, że w 9 kuponach trafisz kurs powyżej 3,00, albo 10,00 jesteś w dużym błędzie.

jannek 389

jannek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ja odpowiem, golym okiem widac ze nie znasz sie na rzeczy, dlatego tez najbezpieczniejszym sposobem dla Ciebie zeby z 1000zl zrobic COS, jest poprostu wycofanie sie z tego absurdalnego pomyslu, ale jesli juz, to single duble po 50zl na kupon, moze uda Ci sie w miesiac nie stracic kasy, Pozdrawiam

K 0

k0wal3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
hmm Gram troszke ale jeszcze nigdy za taka kase ... a potrzebuje to conajmniej podwoic nie ma wyjscia:-| Ale mysle ze z 9 kuponow po kursie 10 przynajmniej jeden musi wejsc jak starannie dobiore mecze a wtedy bede na zero , jak wejda dwa to juz mi wystarczy. Jest to prawdopodobne ? Jak myslicie wy,...Bardziej doswiadczeni;d;d;d

Ktoras z tych dwoch metod musze wybrac, jak nie ma innej

1 czy 2?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
hmm Gram troszke
Skoro grasz to mniej więcej powinieneś wiedzieć, ile takich kuponów z AKO 10 Ci wejdzie.
Ale mysle ze z 9 kuponow po kursie 10 przynajmniej jeden musi wejsc
Wcale nie musi i o byś się nie zdziwił. Poprzeglądaj trochę tematów na tym forum i sam sobie odpowiesz ile meczy wchodzi, a ile nie.
Jest to prawdopodobne ?
Oczywiście, że jest tak samo jak to, że trafisz ako 1000.
Najlepiej to potypuj sobie na sucho i sam zobaczysz czy Ci te ako 10 wchodzi.

K 0

k0wal3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Ok dzieki wielkie za zainteresowanie.
Sprawdze na sucho jak to wyjdzie i w razie czego bede pisal dalej .
pzdr

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
1000zł @ 2.00 kurs i masz kase, to takie proste jak z dwóch złotych zrobić cztery ;)

Każdy ma swój styl do grania, jeli go nie masz to ciężko będzie Ci w krótkim odstepie czasowym zrobić dwukrotność tej sumy.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja proponuję dobierać stawki zależnie od pewności typu, sam gram bardzo różnorodnie. Żeby dodać Ci otuchy - wczoraj zagrałem za właśnie 1000, co dla mnie jest bardzo dużą stawką, na Real -1.5 po kursie 1.9, więc da się ;)

snap8 12

snap8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jak napisał Hellraiser 1000 zł i kurs 2.
Jaki problem zrobić weekendowego składaka na kurs 2,00 powiedzmy z kursów 1.3,1.3, 1.2..
Albo zagrać va banque 3 kupony po 1.3.
Co do jednego mogę cię zapewnić jeżeli rozłożysz to na kupony po 100 i będziesz grał kursy 2-3 to wcześniej czy później i tak wszystko prze....esz, jedyny plus takiej gry to to , że dłużej będziesz miał nadzieję na wygraną.
A przecież możesz dać sobie 3 tygodnie na realizację tego celu i w jeden weekend zagrać 1.3 ( chyba nie problem takie coś sklecić, tylko broń Boże czystych typów z kopanej, jak coś to podparte) i w kolejne dwa weekendy zrobić to samo.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Witam
Mam pytanie jak w temacie jaki sposob uwazacie za najbezpieczniejszy zeby z 1000 zrobic 2 lub 3 tys.
Mam 1000 zl wkladu i nei wiem jak go rozdysponowac
9 kuponow po 100zl i na kazdym po ok 300zl
Macie jakies propozycje?
Z gory dzieki
pzdr.
graj po 100zł na kupon. Na każdym singel (1,8-2,0), tak w miarę szybko dojdziesz do tych dwóch tysi. Grając all in szybko możesz stracić, grając za 1-2% budżetu będziesz się bawił do nowego roku minimum :razz: Jeśli nie poniosą Cię emocję po np dwóch pierwszych straconych kuponach i będziesz chciał za wszelką cenę odrobić lub gdy będzie odwrotna sytuacja wygrasz powiedzmy dwa pierwsze kupony poniesie Cię fantazja pomyślisz że jesteś na tak zwanej &quot;fali&quot; i postawisz albo all in albo połowę stanu konta i przegrasz, więc jeśli będziesz grał konsekwentnie każdy kupon po 100, single i tak do tych twoich 2-3 tysi to osiągniesz swój cel. Takie jest moje zdanie. Grając jeden kupon all in ryzykujesz bardzo dużo, a grając konsekwentnie ryzko porażki i straty w dłuższym okresie czasu 4-5 tygodni jest niska ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
k0wal3 +1 Punkty
snap8 12

snap8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Graj może progresją na Remis , kurs 3.0
ALe to też zależy jakim jesteś bukmacherem . Jeśli na 5 meczy nie potrafisz wytypować żadnego remisu to hmmm ...

Aż głowa boli gdy się czyta niektóre wypowiedzi :-|
Jakim jest bukmacherem ????
Jeśli na 5 meczy nie potrafisz wytypować żadnego remisu to hmmm ... ???? gratuluję umiejętności- może od razu zaproponuj, żeby poszedł do kasyna i postawił 1000 zł na czarne, szanse będzie miał większe niż z tym remisem.

Oj zaraz temat popłynie i zrobi się koleiny top o niczym.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Matko, naprawdę nie da się już czytać tego waszego całego bajzlu, pytacie tutaj o rzeczy tak banalne i tak głupie czasami, że następnym razem polecą już kartki i tematy będą zwyczajnie kasowane.

GolkeeperSuczi , bukmacher to KLIK.
Jeśli na 5 meczy nie potrafisz wytypować żadnego remisu to hmmm ...
To hmm tzn. że jesteś niespełna rozumu , że w ogóle próbujesz tracić kasę na typowanie remisów zamiast na szukanie lepszych o wiele bardziej prawdopodobnych typów i czerpać z tego zysk.
Ogólnie rzucanie takimi wysokimi stawkami nie jest bezpieczne. Raz pociśniesz handicap na Real -1,5 a następnym razem znów to samo i Real wygra tylko 2:1. Na dłuższą metę lepiej przeplatać stawki. Mi najlepiej szło kiedy grałem stawkami rzędu 200zł grając najczęściej typy Obie strzelą bądź handicap. Dosyć rzadko ale za to trafnie. Ważne , żeby nie grac za często bo przez te złe emocje najczęściej wtapiamy.

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pszczyna
Nom Sory jeśli kogoś obraziłem . Mi chodziło o to że jeśli ktoś się intresuje tą dyscypliną w większym wymiarze to można tego spróbować . Sam próbuję remisów oraz Duelów &lt;kurs zbliżony do remisów&gt; , &lt;jestem początkujący&gt; i raz mi wjedzie 4 ma 5 a raz 0 na 5 . Wiec różnie bywa . Jeśli już coś się interesujesz piłką to mniej więcej można przewidzieć gdzie jest duża szansa na remis .
Jeśli jesteś początkujący to POLECAM w 100000% progresje PaPa Smerfa .

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Nom Sory jeśli kogoś obraziłem . Mi chodziło o to że jeśli ktoś się intresuje tą dyscypliną w większym wymiarze to można tego spróbować . Sam próbuję remisów oraz Duelów &lt;kurs zbliżony do remisów&gt; , &lt;jestem początkujący&gt; i raz mi wjedzie 4 ma 5 a raz 0 na 5 . Wiec różnie bywa . Jeśli już coś się interesujesz piłką to mniej więcej można przewidzieć gdzie jest duża szansa na remis .
Jeśli jesteś początkujący to POLECAM w 100000% progresje PaPa Smerfa .
Każda progresja wcześniej czy później prowadzi do bankructwa :razz: Na forum był kiedyś jeden vip który grał progresją na hokej, ale nie zakładał że dojdzie kiedyś do x progu. Suczi nie namawiaj ludzi do grania tak ryzykownie. Progresja jak dla mnie to najgorsze co może być, bo tak jak powiedziałem prędzej czy później stracisz wszystko. Wszystko ładnie wygląda w teorii, w praktyce niestety już gorzej. Trzeba w końcu zrozumieć że bukmacherka to żmudna praca :razz: Opanowanie emocji jest najtrudniejszą sprawą w tym wszystkim.

F 0

fulerjp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja z progresja mialem przykre wspomnienia;D. Słowa Ramzesa 100% prawdy zawsze sie zdarzy passa 8 zlych typow;d i co 0

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pszczyna
Nic nie może przecież wiecznie trwać . ????
Ale pomyślmy :
Ile było już pomysłodawców na różnie systemy , progresje ITD ? Bardzo dużo . I teraz jak sam powiedziałeś nie ma żadnej skutecznej metody . Czyli trzeba wybrać najskuteczniejszą .
&quot; Jeśli jesteś początkujący to POLECAM w 100000% progresje PaPa Smerfa .&quot;
Jak dla mnie najskuteczniejszą jest progresja PaPa Smerfa i tą Ci polecam i każdemu innemu .