>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

jak wyplacic sporą sumę z bukmachera??

Status
Zamknięty.
A 0

atom111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wygralem spora kase u jednego z popularniejszych bukmacherow, kwota rzedu kilkuset tys PLN i teraz mam problem jak wyplacic te pieniadze legalnie na konto bankowe tak zeby nie miec z tego tytulu zadnych problemow. czy da sie zaplacic od tego podatek ? jesli tak to ile wynosi ? drugim problemem jest tez to ze musze to wyplacac przez posrednika jakim jest moneybookers a nie moge bezposrednio na konto bankowe. na moneybookers mam konto vip status brazowy. kolejna sprawa jest to czy nie musze sie martwic o te pieniadze u bukmachera ? czy sa one tam bezpieczne ? bo wiadomo ze zaden bukmacher niechetnie oddaje tak duze pieniadze. dodam jeszcze ze jestem osoba o ponad 20 letnim stazu pracy i mam legalne dochody w wysokosci 3 tys miesiecznie. prosze o komenatrze tylko ludzi mogacych cos wniesc do tematu i mogacych mi pomow. z gory dzieki.

A 0

atom111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak wyplacic sporą sumę z bukmachera?? re
witam. własnie zamknales moj temta na FB. poswiecilem troche czasu na sprawdzeniu forum czy nie ma tak rozwiazania mojego problemu ale nie znalazlem, bo ludzie maja podobne problemu ale sa to kwoty duzu duzo mniejsze wiec nijak mi to porownywac. wygralem dosyc duze pieniazki i chcialbym je legalnie wyplacic, zaplacic podatek itd. tylko nie wiem czy jest to mozliwe. chcialbym otrzymac pomoc od ludzi znajacych sie na rzeczy badz bedacych w podobnej sytuacji, wiec prosze o ponownie otwracie tematu. nie chodzi tutaj o 5 czy 10 tys zl tylko znacznie wiecej... a w dziale nie znalzelem rady jak poradzic sobie w tej sytuacji, a nie interesuja mnie stopniowe wyplaty po 2 czy 3 tys tylko zyczylbym sobie aby calosc badz wiekszosc kwoty wyplacic na konto bankowe.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
W 15 minut przeczytałeś dokładnie wszystko co podałem w tych tematach? Nie wydaje mi się... Ostatnio średnio jedna osoba na tydzień zakłada taki sam temat.
Na forum było już wszystko opisane. Wystarczy trochę się wysilić. Ja dałem Ci odpowiednie linki.

Status
Zamknięty.