Daj sobie spokój, bo po co potem ma buk Ci nie wypłacić kasy?:-DBardzo Was proszę o podanie buków internetowych w którym NIE TRZEBA wyslyłąc scanu dowodu, lub sposobu na "obejście" tego zabezpieczenia w innych bukach.
Pzdr.
A ja wypłacałem tylko raz i chcieli skan dowodu i karty kredytowej, zależy pewnie jaką kwotę się wypłacabah również praktycznie nigdy nie wymaga.odemnie ani razu np. nie chcieli ???? ...ale nie tylko ja bo dużo osób mówiło że nie wymagają...
Bet-at-home, betgun z tego co wiem w 90% nie chcą skanów jak dużo nie wygrasz albo jak nie korzystasz z promocji !
W większości przypadków te dane muszą się zgadzać z danymi, które podałeś rejestrując konto u danego bukmachera.A czy buk ma wgląd w dane karty na którą ma być wypłata ?
zaryzykowałbym BAH-a, ale oni "pytają" o dowód przy wypłacie kilku tysięcy zł. ?
Mnie prosili.mozesz zaryzykować expekt tam też nie z reguły nie sprawdzają dowodu a oferta całkiem niezła
Zgadzam się w 100 % . Lepiej nie ryzykuj, graj sobie u naziemnych a jak skończysz 18 lat to graj u internetowych buków.Nie masz 18 lat i chcesz operować u buka kwotami w tysiącach ? Lepiej poczekaj i nie rób sobie problemów, a jak bardzo chcesz możesz grać u naziemnych.
Ty nie bądź taki szybki w ocenianiu, bo już raz się grubo pomyliłeś, a nie zdziwiłbym się, jakbyś to ty był tym, który dowodu nie ma jeszcze.ludzie dajcie sobie spokoj kurde jakies dziecko co ma 15-16 lat zaklada temat ma pewnie na start 40zł bo chodzi mu o podwojenie depozytu i on mowi o kilku tysiacach? Zeby on obrocil ten bonus i wyplacil to co wplacil to bedzie dobrze.