>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jak grać dalej na bet365 - poradnik

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Panowie jak to jest z Angielskim betem? Bo jak wiadomo, bet 365 w Uk nie pobiera zadnego podatku, ale jesli ktos pracuje legalnie w UK i na niego jest konto, to czy ta osoba potem nie musi sie rozliczac z dochodu?? Proszę o pomoc !
Nie chcę kumpla wjeb** na mukę, żeby potem nie musiał sie rozliczać z tego... robi normalnie na etacie i pod koniec kwietnia zawsze sie musi rozliczac
Jak wszystko odbywa się w Anglii, także z adresami etc to nic nie musi tutaj przedstawiać.
tnf
Jak wcześniej każdy pisał wchodzisz przez VPN, serwer lub coś co zmieni Ci IP na PC bądź telefonie i nie jest to oklepany shit.

P 0

pawelzak94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla grających, są zamienione kursy na fraitaga ze stochem h2h na klasyfikacje tcs. Może komuś uda się złapać
P.S Widzę że ktoś ruszył, bo kursy lecą.

C 0

cfaniak1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Weźcie mi powiedzcie jakie konsekwencje ma ten co na niego jest konto, i złapią mnie na graniu w Polsce? Mój ziomek nie chcę zbytnio założyć konta na siebie bo boi się że bedzię miał ciągania jak z czasem ktoś odkryję że gram w Polsce. &#39;Od kwietnia br. oprócz urządzania nielegalnego hazardu, zabronione jest także uczestnictwo w grach hazardowych w sieci Internet, których organizator nie uzyskał wymaganego zezwolenia. Udział w takich zakładach stanowi na gruncie Kodeksu karnego skarbowego wykroczenie bądź przestępstwo skarbowe.
Czytaj więcej: http://www.dziennikzachodni.pl/strefa-biznesu/wiadomosci/z-kraju-i-ze-swiata/a/wkrotce-za-uczestnictwo-w-grach-hazardowych-w-internecie-grozic-beda-srogie-kary,11718165/2/&#39; znalazł coś takiego. Więc jak to jest? Prosił bym o szybką odpowiedź!!!! Zależy mi na czasie.
P.S a jakie konsekwencje są w Polsce za to że gram na nielegalnym buku? &#39;Znowelizowana ustawa przewiduje także kary dla uczestniczących w zagranicznej grze losowej lub zagranicznym zakładzie wzajemnym, Grzywny mogą wynosić do 120 stawek dziennych (od 185 zł do nawet 37 000 złotych)

S 0

sebolx17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Powiedzmy że mam zweryfikowane konto na znajomego z UK oraz działającego VPNa i jak teraz bezpiecznie wpłacać czy wypłacać pieniądze? Zakładam np skrilla na znajomego z UK żeby dane z betem się zgadzały i wyplacam na jego portfel a potem przesyłam do swojego? Nie będzie problemu jeśli będę logować się na zagranicznego skrilla z Polski? Bo VPN niby odpada jeśli chodzi o skrilla tak?

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Powiedzmy że mam zweryfikowane konto na znajomego z UK oraz działającego VPNa i jak teraz bezpiecznie wpłacać czy wypłacać pieniądze? Zakładam np skrilla na znajomego z UK żeby dane z betem się zgadzały i wyplacam na jego portfel a potem przesyłam do swojego? Nie będzie problemu jeśli będę logować się na zagranicznego skrilla z Polski? Bo VPN niby odpada jeśli chodzi o skrilla tak?
Większość tak robi 10 lat lat i to przechodzi bez problemu.
Osobiście na jednym z kont logowałem się z miesiąc po kilka razy z Polski i bez problemu aż wiadomo, konto padło.
Podobnie było w innych przypadkach, gdzie używałem już np. VPNa do Skrilla i także było bez problemów, raz tylko jak włączyłem połączenie z Kolumbii a zalogowałem się na UK Skrill ze dwa razy to był chwilowy blok a wtedy wystarczy zadzwonić do Skrilla i powiedzieć, że się omyłkowo włączyło, potwierdzają tylko dane i w minutę wszystko gra dalej.
W skrócie - bez obaw, bo w razie jest łatwo wyjść z tego :]

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Roznie ludzie piszą.Mam angielski meldunek, payslipy, konto w banku i te inne niny.Latam juz po calorocznym przez vpn, ale zwlekam z weryfikacją.Nie mam angielskich dokumentow.Przejdzie?
ID może być polski a jak masz konto w banku UK to możesz sobie wysłać wyciąg z banku i będziesz miał jako drugi step.
Bardzo łatwa droga u Ciebie :]

B 0

bobas87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Heya Wszystkim ???? Mam pytanko, bo mam brata w Usa ktory moglby zalozyc na siebie konto bet365 dodac swoj adres rachunek no full zarejestrowane konto ???? Kase normalnie on by wplacal i wyplacal ???? pytanie tylko jak bezpiecznie ja moge wejsc na jego konto i poprostu grac? ???? z góry dzieki

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Heya Wszystkim ???? Mam pytanko, bo mam brata w Usa ktory moglby zalozyc na siebie konto bet365 dodac swoj adres rachunek no full zarejestrowane konto ???? Kase normalnie on by wplacal i wyplacal ???? pytanie tylko jak bezpiecznie ja moge wejsc na jego konto i poprostu grac? ???? z góry dzieki
W USA jest jeszcze bardziej nielegalnie niż u nas ;)

A 0

arus082

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, to mój pierwszy komentarz na tym forum i mam pytanie zapewne nie po raz pierwszy i ostatni...
Mam brata w UK, co musi on zrobić żebym mógł grać w Polsce?
Założyć tam na siebie konto i przejść cała weryfikacje, wtedy muszę mieć jakiś VPN? Mógłby ktoś na priv mi podesłać? Byłbym bardzo wdzięczny za każda pomoc ????
Co z wpłatami i wypłatami? Można takim czymś jak PaySafeCard kupić u nas i doładować konto brata? Czy trzeba innym sposobem?

P 0

plony24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam pytanie może ktoś da mi odpowiedx bo jestem zielony
Wróciłem z Anglii posiadam karte bankową plus adres także z weryfikacją na siebie nie mam problemu, chce grać na bukmacherce ogólnie wyrabiać bonusy i tutaj pytanie jaka jest najbezpieczniejsza opcja chcę logować się po bonus wpłacić kartą bankową (czesto tylko tak dostaje się bonus) ew. netteler - przzegrać/obrócić bonus , ew. wypłacić tą samą drogą co wpłacałem . tak więc jaka jest najlepsza opcja żeby bez problemu wpłacac/wypłacac pieniądze u bukow oraz czy bez problemu tak mogę robić na nettelerze i karcie bankowej (lloyds bank) z tego wszystkiego co wyczytałem najlepsza opcja jest chyba serwer vps z wykupionym dedykowanym ip uk ? czy może coś innego ? (ogolnie będę grał głównie na 3-4 bukachj, reszta tylko do odbioru bonusu) proszę o pomoc
ps. wiem o kompie zdalnym ale na chwilę obecną nie mam jak

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Witam, mam pytanie może ktoś da mi odpowiedx bo jestem zielony
Wróciłem z Anglii posiadam karte bankową plus adres także z weryfikacją na siebie nie mam problemu, chce grać na bukmacherce ogólnie wyrabiać bonusy i tutaj pytanie jaka jest najbezpieczniejsza opcja chcę logować się po bonus wpłacić kartą bankową (czesto tylko tak dostaje się bonus) ew. netteler - przzegrać/obrócić bonus , ew. wypłacić tą samą drogą co wpłacałem . tak więc jaka jest najlepsza opcja żeby bez problemu wpłacac/wypłacac pieniądze u bukow oraz czy bez problemu tak mogę robić na nettelerze i karcie bankowej (lloyds bank) z tego wszystkiego co wyczytałem najlepsza opcja jest chyba serwer vps z wykupionym dedykowanym ip uk ? czy może coś innego ? (ogolnie będę grał głównie na 3-4 bukachj, reszta tylko do odbioru bonusu) proszę o pomoc
ps. wiem o kompie zdalnym ale na chwilę obecną nie mam jak
VPS, prywatny serwer, Proxy jeśli chodzi o grę stacjonarną to najlepsze opcje chociaż powiązane ze sobą.
Odradzam VPNy które ostatnio Bet praktycznie wykluczył na nowe konta kładąc sławne ACTSTY.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sven-131002 , to była kilkidniowa nagonka z tymi ACSTAMI , powoli wraca to do normy i Vpny nie są takie złe oczywiście dedykowane ;)

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
sven-131002 , to była kilkidniowa nagonka z tymi ACSTAMI , powoli wraca to do normy i Vpny nie są takie złe oczywiście dedykowane ;)
Wiem, wiem ale jak można lepiej się zabezpieczać to warto to czynić :]

P 0

plony24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzieki za info, także ogólnie co bardziej bezpieczne ?
VPS plus jakieś zabezp. dodatkowe ? tam też można dokupić dedyk IP ? bo dedykowane serwery sa drogie , więc zwykły VPS ? /
VPN z dedykiem też się sprawdza, ale jest mniej bezpieczny ?
Wpłaty/wypłaty bez problemu do netka/karte ? i czy spokojnie sie zaloguje przez niego po 1st depozyt. Sam już nie wiem co wybierać

korver 92

korver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko spoko do czasu podpadnięcia i dodatkowej weryfikacji. Wtedy leżysz i kasa utopiona. Ludzie, którzy handlują kontami na b365 rozkładają ręce, bo oni tylko skan dowodu mają + ewentualnie selfie z dowodem. A co dopiero jak b365 prosi o kod wysłany pocztą na zagraniczny adres + 2 dodatkowe dokumenty (poza ID) + umowa z pracy/najmu mieszkania?
Generalnie przez cały czas szło sobie poradzić, ostatnie tygodnie/miesiące to jednakże ewidentny znak, że bet365 się dla kombinujących skończył. Mówię tu oczywiście o sytuacji gry na poważnie na cudzym koncie, tu zablokowane konto i strata kwot po kilka tys. EUR już boli.

L 458

loveparade

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bukmacher posiada obecnie zlodziejskie praktyki. Oni poprostu okradają ludzi na kase. Nawet jak ktos mieszka za granica i dostaje acta, to ma mega problem z odblokowaniem kasy. Bo oni poprostu oszukuja. Mówia ze wysyłają kod, a wcale tego nie robia. Kolega czekal na kod kilka tygodni. Dopiero jak zadzwonił i wyzwał ich to za 3 dni przyszedł kod. Kolejny przypadek goscio czekal 45 dni na pcv. jak im dał to kaza znowu czekac 28 dni.To sa juz zlodziejskie praktyki
Bet365 jestescie szmatami i złodziejami!!!!
Nawet gdy ludzie dostarczają wszystkie dokumenty to robicie problemy. Bo pani kierownik musi miec wyplate na poziomie 360 milionów funtów rocznie