>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jak grać dalej na bet365 - poradnik

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Drodzy uzytkownicy Forum. Mam pewien problem z logowaniem sie na Bet365 od dwoch dni , o ile sama strona wchodzi logujac sie poprzez VPN rzecz jasna to niestety nie moge sie zalogowac na konto. Czy zatem moge uzyskac poradę co do sprawdzonego vpn`a na ktorym mozna be problemu dalej korzystac z uslug wyzej wymienionej Firmy ? Bede wdzieczny za kazda porade i sugestie
Jak ktoś Ci go poda na otwartym forum to także za długo na nim nie pograsz :]

markol1973 13

markol1973

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Jak ktoś Ci go poda na otwartym forum to także za długo na nim nie pograsz :]
Drodzy uzytkownicy Forum. Mam pewien problem z logowaniem sie na Bet365 od dwoch dni , o ile sama strona wchodzi logujac sie poprzez VPN rzecz jasna to niestety nie moge sie zalogowac na konto. Czy zatem moge uzyskac poradę co do sprawdzonego vpn`a na ktorym mozna be problemu dalej korzystac z uslug wyzej wymienionej Firmy ? Bede wdzieczny za kazda porade i sugestie
na jaki kraj szukasz?

majkel02 42

majkel02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakby ktoś chciał poratować VPNem odpowiednim do beta to chętnie się zainteresuję, oczywiście PW ????

M 0

maciej126

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Panowie ja właśnie wyemigrowałem do Holandii, gdzie bet365 jako tako nie oferuje swoich usług ale stronka śmiga i wszystko jest ok. Chciałbym się jednak dowiedzieć jak założyć konto? Na kogo ewentualnie, aby później nie było problemów z wpłatami i wypłatami. Jestem zielony w tym temacie a mam już dosyć innych bukmacherów bo albo kitowa oferta albo słabe kursy.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Panowie ja właśnie wyemigrowałem do Holandii, gdzie bet365 jako tako nie oferuje swoich usług ale stronka śmiga i wszystko jest ok. Chciałbym się jednak dowiedzieć jak założyć konto? Na kogo ewentualnie, aby później nie było problemów z wpłatami i wypłatami. Jestem zielony w tym temacie a mam już dosyć innych bukmacherów bo albo kitowa oferta albo słabe kursy.
też jestem ciekaw co i jak ;)

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj sprobowalem zalogowac sie do bet365 z angielskiej karty sim na terenie polski i wszystko smiga. Ktos tak gra na stale?

R 367

romeo12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napewno Ci nawala tutaj tych vpnow:) Mysle, ze kazdy platny bedzie dobry. Wydasz kilka stowek i wszystko bedzie smigac.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja znalazlem przypadkowo bezplatny z lokalizacja kalifornia.
Byly przypadki ze blokuja konta i nie da sie wyplacic kasy? Konto na ang dane i ang karte

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Ja znalazlem przypadkowo bezplatny z lokalizacja kalifornia.
Byly przypadki ze blokuja konta i nie da sie wyplacic kasy? Konto na ang dane i ang karte
Jak dostaniesz ACSTA :] No chyba, że będziesz miał PVC, drugi dokument oraz selfi.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skoro masz konto na angielskie dane i z angielską kartą (lyca, lebara) to po co używać VPN na Californię?
Niestety czasami jak jest trefne konto to bet365 potrafi zablokować dostęp, żądając dodatkowego potwierdzenia tożsamości (list z kodem PVC). Czasami także zły vpn (zdublowanie adresu) powoduje to że bukmacher zablokuje konto.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skoro masz konto na angielskie dane i z angielską kartą (lyca, lebara) to po co używać VPN na Californię?
Niestety czasami jak jest trefne konto to bet365 potrafi zablokować dostęp, żądając dodatkowego potwierdzenia tożsamości (list z kodem PVC). Czasami także zły vpn (zdublowanie adresu) powoduje to że bukmacher zablokuje konto.
Z angielskiej sim nie korzystam bo jakis problem z trabsmisja danych w roamingu mam. Mieszkam na stale w anglii i mam na angielski adres konto + wplaty i wyplaty z karty angielskiej leca. Teraz 2 miesiace urlopuje sie w polsce i chcialem miec dostep do konta

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Z angielskiej sim nie korzystam bo jakis problem z trabsmisja danych w roamingu mam. Mieszkam na stale w anglii i mam na angielski adres konto + wplaty i wyplaty z karty angielskiej leca. Teraz 2 miesiace urlopuje sie w polsce i chcialem miec dostep do konta
To nawet jak dostaniesz ACSTA to bez problemu przejdziesz jak na Ciebie konto :]

A 1

arsenewenger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdank
Panowie i Panie. Może któryś z użytkowników ma na sprzedaż zweryfikowane konto? Albo ma chociaż jakieś sprawdzone namiary gdzie takowe konto mozna nabyć?

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
ja sie wlasnie zalogowalem na b365 po kilku miesiacach przerwy i widze, ze juz zbanowali konto niemal z wszystkich ofert promocyjnych :]

C 0

cfaniak1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie jak to jest z Angielskim betem? Bo jak wiadomo, bet 365 w Uk nie pobiera zadnego podatku, ale jesli ktos pracuje legalnie w UK i na niego jest konto, to czy ta osoba potem nie musi sie rozliczac z dochodu?? Proszę o pomoc !
Nie chcę kumpla wjeb** na mukę, żeby potem nie musiał sie rozliczać z tego... robi normalnie na etacie i pod koniec kwietnia zawsze sie musi rozliczac

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wróciłem z UK, tam założyłem i zweryfikowalem konto jednak teraz jestem w Polsce i pytanie jak wejść na stronę?