>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

IV Runda

Status
Zamknięty.
tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Villareal jedzie do Holandii bez zawieszonego Sebastaina Egurena i kontuzjowanych Marcano i Soriano NAC bez czolowego snajpera M.Amoahy ktory gra w repr. Ghany
NAC to tylko Holenderski sredniak i ostatnio wlasnie wyjazdy lepiej notuja, przy odrobinie szczescia Villareal powinien wygrac, NAC zaczeli sezon ale dopiero sa po 3 kolejkach wiec nie sa w pelnym cyklu...ponadto Hiszpanie potrafia grac na wyjezdze i sa pilkarsko daleko nad rywalem, jezeli NAC zagra offensywnie to nie widze ich w tym spotkaniu musza zagrac ostroznie ...co do wczorajszego meczu mozna sobie pozwolic na drobna wypadkowa poniewaz w zeszlej edycji LM Villareal takze wygral w Grecji a Panathinaikos jak dla mnie jest nie bo lepsze niz NAC....ryzko jest no ale kurs przyzwoity

T 0

typerexpert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
forum.bukmacherskie.com
FK Sarajevo – CFR Cluj 20 sierpień 20:15
FK Sarajevo – CFR Cluj 20 sierpień 20:15

Bardzo zła sytuacja w drużynie FK Sarajevo. Wszyscy są zrozpaczeni złymi wynikami – 2 pkt w 3 meczach nie napawają optymizmem.Mecze z Trnava oraz Helsingborg były bardzo szczęśliwe (2,3 strzały na bramkę w meczu). Piłkarze narzekają na coraz gorszą infrastrukturę , boją się o swoje wypłaty. Kibicie narzekają na cały zarząd klubu , tak więc o doping na trybunach jest coraz gorzej.
Sam przeczuwam, że prezydent klubu już niedługo straci posadę ,a za nim trener Janjos , który wydaję się być lekko nierozgarnięty w swoich poczynaniach.Dodatkowo nie zagra najlepszy piłkarz : Alen Škoro.
Nie daje nawet 15 % szans na wygraną FK Sarajevo dzisiaj , a Cluj to najlepsza drużyna w Rumuni na tą chwilę.
Kursy już lecą z 2.85 , ale na Betfair jeszcze możemy złapać 2.62 (Na Bwin np tylko 2.05 !)
Gram to za 3 jednostki i wynik wliczam do statystyk.

FK Sarajevo – CFR Cluj 20:15
Typ:CFR Cluj
Kurs:2.62 @ Betfair
Stawka:3/10

K 0

kamil1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam to moje pierwsze typy na forum

sion - fenerbahce 2 1,7

zespół fenerbahce bardzo ładnie wszedł w nowy sezon
zwycięstwo w meczu o superpuchar z besiktasem oraz dwie wygrane w lidze bilans bramek 5-1.zespół fener w poprzedniej rundzie łatwo odprawił z kwitkiem węgierski honved budapeszt. Po ostatnim nieudanym sezonie zatrudniono nowego trenera christophera dauma, który bardzo dobrze poukładał zespół. Teraz troszke o gospodarzach po 6 kolejkach w tabeli ligowej mają 8 punktów kolejno 2 wygrane 2 remisy i 2 porazki. Patrzac na skład gospodarzy najbardziej w oczy rzuca sie nazwisko belgijskiego napastnika emile mpenza. Myśle ze guiza, alex, r.carlos, k.richards, deivid, emre, senturk i spółka zapewnią sobie awans już w pierwszym spotkaniu. Typ grany za 150euro w realu

camillo 9

camillo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj niektóre typy są naprawde godne uwagi i moim zdaniem przy odpowiednich stawkach i doborze można zarobić pare groszy. Najlepszym typem wg mnie jest pewna wygrana Galatasaray Stambuł.
Galatasaray - Levadia Tallin | 1 (-1) @ 1.52 5:0✅
Dzisiaj wygrana Galaty jest moim zdaniem przesądzona tylko powstaje pytanie jaką różnicą bramek? Myślę, że Turcy wygrają co najmniej dwoma golami. Jak gra się w Stambule przy żywiołowych kibicach przekonywały się największe marki europejskie a czego ma tam szukać kopciuszek z Tallina? Pogromcy Wisły po tym feralnym dwumeczu są moim zdaniem zbytnio chwaloną drużyną i przez kibiców i bukmacherów, a w moim mniemaniu to i tak bardzo kiepska drużyna na poziomie średniaka I ligi polskiej. Drużyna Galatasaray ma na ten sezon bardzo ambitne cele o czym świadczą transfery takich piłkarzy jak Elano, Baros, Keita, Franco czy Meira. W sezon weszli dobrze pewnie wygrywając dwa pierwsze mecze w lidze. Jak dla mnie murowane handi -1.
Po za tym polecam: Steaua 1.23✅, Fulham 1.40✅, Ajax -1 1.77✅ i Twente -1 1.67✅. Wszystkie kursy by tobet.

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Spotkanie: Nacional Madeira - Zenit St Petersburg ⛔
Typ: 2
Kurs: 2.05
Bukmacher: bwin

Analiza: Dziś o 21.30 polskiego czasu w portugalskiej Madeirze turecki arbiter Cuneyt Cakir rozpocznie spotkanie IV rundy eliminacyjnej Ligi Europejskiej UEFA, w którym miejscowy Nacional podejmować będzie zespół Zenitu Sankt Petersburg.
Faworytem dwumeczu niewątpliwie jest zespół z Rosji, ale o zwycięstwo już w pierwszym spotkania łatwo na pewno nie będzie.
Podopieczni Manuela Machado, którzy grę w eliminacjach zawdzięczają wywalczonej w poprzednim sezonie 4. lokacie w Liga Sagres, nie mają raczej wielu argumentów, które pozwoliłyby uwierzyć ich kibicom w to, iż zobaczą ich w fazie grupowej. Jednym z nich mógłby na pewno być rewelacyjny napastnik Nene - absolutna gwiazda Nacionalu w zeszłym sezonie. Ale klub z Madeiry nie był w stanie zatrzymać Brazylijczyka u siebie i w efekcie sprzedał go włoskiemu Cagliari. Nawet remis w premierowej ligowej kolejce ze Sportingiem Lizbona nie stanowi raczej żadnej przesłanki ku temu, by sądzić, iż gracze Machado są w stanie wyeliminować tryumfatora Pucharu UEFA z 2008 roku.
Z kolei ekipa z Sankt Petersburga, która w ostatnim czasie pożegnała się z trenerem Dickiem Advocaatem, również była zmuszona pogodzić się ze stratą kluczowego zawodnika - nawet dwóch: napastnika Pavla Pogrebnyaka (Stuttgart) i pomocnika Anatolija Tymoszczuka (Bayern Monachium), w których miejsce udało się pozyskać jedynie Alessandro Rosinę z włoskiego Torino.
Mimo, iż Zenit nienajlepiej radzi sobie w lidze (stąd przedwczesne zwolnienie Advocaata), to, moim zdaniem, ze względu na widoczną gołym okiem różnicę klas, zwycięsko z tego pojedynku wyjdą właśnie Rosjanie, dla których rewanż w Sankt Petersburgu będzie już wówczas tylko formalnością. Awans do fazy grupowej na pewno poprawi nastroje w klubie, a przede wszystkim &quot;udobrucha&quot; kibiców.
Mój typ: skromne 1:0 dla gości.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Lazio - IF Elfsborg Typ:1 Kurs 1.40✅

Lazio to klasowa drożyna włoskiej Serie A, której na drodze do awansu stanął szwedzki klubem piłkarski, który nie jest jakimś trudnym przeciwnikiem w drodze do awansu dla włoskiego klubu, więc Lazio powinno sobie z łatwością poradzić z nim na własnym stadionie. Klub z Włoch to zajął 10 miejsce w Serie A, ale z dobył Pucharu Włoch, co pozwoliło mu wystąpić w tym spotkaniu i myślę, że mają większe aspiracje i będą chcieli w końcu pokazać się w Europie zwłaszcza, że maja ku temu okazje gdyż Szwedzi nie są drużyną, która mogła by im przeszkodzić, po pierwsze w ostatnich 5 latach gry w lidze szwedzkiej tylko raz udało im się wywalczyć mistrzostwo(2006) i raz wicemistrzostwo(2008 ) , no i mogą pochwalić się super pucharem Szwecji(2007), ale ni jak ma się to do realiów Serie A gdzie grają o wiele lepsze więc Rzymski klub może pochwalić się spotkaniami z Interem czy Milanem, które wiele wnoszą do gry samego Lazio.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Lazio (-1) - Elfsborg 1 @ 2.37
under 2.5 @ 1.80
Pierwsza ruda elimincji. Lazio na wlasnym boisku zawsze lepiej gralo niz na wyjazdach, a tym razem to boisko bedzie mialo jeszcze wieksze znaczenie - szwedzi u siebie graja na sztucznej murawie, poza tym dzis temperatura w Rzymie siega 40 stopni (dokladniej z tego co widze 37), szwecka druzyna moze nie byc przyzwyczajona do takich temperatur ...
Sprawa skladow ma sie nastepujaco - gospodarze bez Ledesmy , Pandeva i De silvestriego wiec najpewniej zagra sklad taki jak z Interem w superpucharze z ta roznica ze Cruz od pcozatku za Rocchiego. Sklad wydaje sie oslabiony, ale druzyna wcale zle nie grala, malo bledow w obronie, Muslera w formie, atak dosyc dzialal.
W Elfsborgu keane i Nordmark zawieszenie do tego Anders Svennson i Bajrami maja kontuzje, nie znam tej druzyny ale z tego co czytam to wazni zawodnicy.
Wyglada na to ze i sklady i boisko przemawiaja za Lazio takze IMO wyglada to na 2-0 chociaz postawie under osobiscie.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Lazio jest na tyle nieobliczalną druzyną ze az strach sie bac postawic za 1.4 zreszta Efsborg wbrew pozora to nie sa leszcze sezon w szwecji trwa na dobre sa po 19 kolejce Lazio z tego co mi wiadomo od 3 miesiecy gralo 2 sparingi i wygrali superpuchar z Interem..chyba w chinach grali albo gdzies w tych rejonach..niepamietam do 21:00 temperatura spadnie

katalonczyk9 0

katalonczyk9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Taka ciekawostka, jeżeli chodzi o mecz Partizan - Zilina. Dzisiaj (w dniu meczu!) z pełnienia swojej funkcji zrezygnował jeden z wiceprezesów Partizana. Może to świadczyć o jakichś kłopotach wewnątrz klubu. Oprócz tego belgradzka drużyna będzie sobie musiała dziś radzić bez swojego super strzelca Diarry. Jeśli chodzi o Ziline wydaje mi się ona być słaba w ataku. Wszystko powyższe skłania mnie do zagrania Under 2.5 gola.
Kolejnym spotkaniem którego temat chciałbym poruszyć jest mecz Genoa - Odense. Powstrzymałbym się od grania tutaj na Włochów. Jak wiemy Genoa w lecie wybrała się na konkretne zakupy. Odszedł ofensywny trzon drużyny (Milito,Motta). Doszło wielu ciekawych zawodników:Floccari ( Atalanta), Crespo ( Inter), Bolzoni ( Inter), Kharja ( Siena), Tomovic ( Red Star Belgrade), Forestieri ( Vicenza), Pelè ( Portsmouth), Troest ( Parma), Moretti ( Valencia), Palacio ( Boca Juniors), Zapater (m, Real Zaragoza), Amelia (g, Palermo). Wzmocnienia wyglądają bardzo fajnie, ale czy taka liczba nowych zawoników jest w stanie szybko się ze sobą zgrać? Oprócz tego dziś zabraknie takich piłkarzy jak Floccari, Jankovic, Palladino, a Crespo podobno przez ostatni tydzień trenował bardzo lekko-ma zagrać ale raczej nie jest w pełni sił. W skandynawii panuje ogólne przekonanie że Odense jest obecnie najlepszym klubem w tym regionie. Mają wielu ciekawych grajków, a samo to że występują tam znani z Man Utd Djemba-djemba i Roy Carrol skłania mnie do tego aby liczyć się z tą drużyną. Jeżeli miałbym coś stawiać to handi +1.5 na Odense.
Warto za to spróbować dziś zagrać zwycięstwo Fulham. Na swoim stadionie Craven Cottage są bardzo mocni. W poprzednim sezonie mieli bodajże czwarty bilans w całej Premiership! W okienku transferowym nie było żadnych większych ruchów transferowych, ale moim zdaniem to tylko ustabilizuje sytuacje w klubie. Sezon ligowy zaczęli od wyjazdowej wygranej w Porstmouth. Fulham słynie przede wszystkim z bardzo solidnej defensywy. O tyły jestem spokojny,a z przodu tacy piłkarze jak Bobby Zamora, czy Andy Johnson na pewno coś ustrzelą. Poza tym piłkarze z Rosji przebyli na ten mecz około 3500km. Różnica czasu wynosi 5 godzin. Klub z gór Uralu ma w tym roku duże problemy w lidze. Nie zbyt dobrze dźwigają wagę sukcesu z poprzedniego roku. Moim zdaniem &quot;1&quot; w miarę pewne.
Kolejny mecz jaki wziąłem na tapetę to Sion - Fenerbahce. Spotkanie zostanie rozegrane w Genevie. Tureccy kibice mają zająć połowę stadionu! Fener na pewno nie odczuje tego że gra na wyjeździe, a tym bardziej Sion nie ma żadnej przewagi z gry &quot;u siebie&quot;. Obrona szwajcarskiej drużyny jest dziurawa podobnie jak ser z tych okolic ???? . Fener co prawda bez Alexa, jednak potencjał drużyny i apetyty aby w tym sezonie zdziałać coś w Europie są wielkie. Warto zagrać &quot;2&quot;
Mam nadzieje że nie zawiedzie Hamburg. Z tego co widze 3/4 forum gra ten mecz. Ja również. Jak ktoś już wspomniał w Guingamp nie zagrają Wilson Oruma i Eduardo Dos Santos. Ten drugi to moim zdaniem z 30% wartości drużyny. W poprzednim sezonie głównie dzięki niemu udało się zdobyć puchar. Guingamp z pewnośćią będzie zaciekle się bronić licząc na kontry. W takim systemie właśnie doskonale czuje się Eduardo dos Santos-bez niego nie daje większych szans Francuzą.
Skłaniam się ku Under 2.5 gola w meczu Dinamo Zagrzeb - Hearts. Nie zbyt dużo wiadomo mi o dużynie z Chorwacji. Jeśli chodzi o Hearts to po tym co pokazało w pierwszym meczu ligi Szkockiem uważam że przynajmniej na początku sezonu są słabi. Jeżeli gdzieś będą szukać swojej szansy to w meczu u siebie, a w Zagrzebiu myślę że będą chcieli mecz &quot;przeczekać.

K 0

kierbec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

TRABZONSPOR - TOULOUSE FC
Typ: 2 DNB
Kurs: 2.09
Bukmacher: Betsafe
Stawka: 6/10​
Bardzo ciekawie zapowiada się spotkanie IV rundy LE, w którym na przeciw siebie staną drużyny z Turcji i Francji. Faworytem Bukmacherów jest drużyna Trabzansporu, moim zdaniem tylko dlatego iż jest gospodarzem tego spotkania. Mój typ opiera się głownie na poczynaniach obu klubów w lidze. Tranzespor w 2 kolejkach zainkasowł 3 pkt. Niezdołał pokonać na własnym stadionie Diyarbakirsporem. Liga Turecka dopiero się rozpoczyna, podobnie jak Francuska więc drużyna może nie jest w szcytowej formie, ale porażka przed własną publicznością moze dawać do myślenia kibicą, którzy z obawą mogą oczekiwac na dzisiejsze spotkanie. Drużyna Toulousy jest w fantastycznej formie. W poprzednim spotkaniu z AS Saint Etienne pokazała kawał dobrego futbolu. Grała widowiskowo a co najważniejsze skutecznie. Jeżeli zaprezentuje choć 70% tego co w Ligue 1 to na trudnym terenie rywala powinna spokojnie wygrać to spotkanie.Liczę tu w szczególności na Gignaca i Machado, którzy zaprezentowali już siłę swojego uderzenia. Ta broń może przydać się w razie skomasowanej obrony gospodarzy. Jednak była drużyna Mirka Szymkowiaka jest nieobliczalna, moze zremisowac to spotkanie, wątpię żeby zdołała tu wygrać, dlatego postanowiłem zagrać DNB.

Kadra na mecz:

Toulousa:

Bramkarze: Vidal, Blondel, Pele
Obrońcy: Ebondo, Cetto, Fofana, M&#39;Bengue, Nounkeu, Tabanou, Congré, Cesar.
Pomocnicy: Capoue, N&#39;Diaye, Braaten, Sirieix, Didot, Mansaré, Devaux, Sissoko, Machado.
Napastnicy: Gignac, Pentecôte, Soukouna.

Absencje: Larsen, Luan, Berson.

Trabzon:

TFC: Pelé, Blondel, Vidal - Ebondo, Cetto, Fofana, M&#39;Bengue, Nounkeu, Tabanou, Congré, Cesar - Capoue, N&#39;Diaye, Braaten, Sirieix, Didot, Mansaré, Devaux, Sissoko, Machado - Gignac, Pentecôte, Soukouna.

R 10

radziopb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
hahaha dobrze że później do domu wróciłem i nie postawiłem nic na Romę ????
Kto widział mecz, ten pewno wie o czym mówię ????Ale już dawno nie widziałem meczu, w którym Faworyt tak odstawiał nogi.. Niespodzianka stała sie faktem :-|

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Lazio jest na tyle nieobliczalną druzyną ze az strach sie bac postawic za 1.4 zreszta Efsborg wbrew pozora to nie sa leszcze sezon w szwecji trwa na dobre sa po 19 kolejce Lazio z tego co mi wiadomo od 3 miesiecy gralo 2 sparingi i wygrali superpuchar z Interem..chyba w chinach grali albo gdzies w tych rejonach..niepamietam do 21:00 temperatura spadnie
Elfsborg na pewno nie sa leszcze, ale w Lazio sie troche zmienilo od ostatniego niewypalu europejskiego, chociaz liga im zawsze szla jakos srednio to puchary - zwlaszcza wloch - niezle. Do tego warto zaznaczyc ze sie trener zmienil, na lepsze.
1.4 na pewno smiech na sali ... pamietam kurs byl 1.8 ale po zwyciestwie nad Interem zaczelo spadac. W Szwecji sezon w pelni, we Wloszech zaczyna sie w sobote, ale jak tez powiedziales Lazio mialo 2 tyg temu dosc istotne spotkanie z Interem w Chinach.
Tempretaura spadnie ... nigdy nie bylem w szwecji ale bylem w Polsce i we wloszech (okolice rzymu) to jednak lato jest tam gorzej przezyc (dla niektorych [starszych] doslownie) niz u nas. Normlanie bym nie bral tego zbytnio pod uwagi, ale synoptycy zapowiadaja przez ten okres jakies powietrze z afryki (czy jak to tam sie zwie, geografi nie studiuje ???? ) i ma byc pogoda w afrykanskim stylu.
Chociaz nie ukrywam ze pierwszy typ z sympatii do gospodarzy ???? chociaz ciagle mysle ze boisko i braki ( o ile sa na prawde istotne jak pisza) zrobia swoje ????

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Lazio (-1) - Elfsborg 1 @ 2.37✅
under 2.5 @ 1.80⛔
Wyglada na to ze i sklady i boisko przemawiaja za Lazio takze IMO wyglada to na 2-0 chociaz postawie under osobiscie.
Pomylilem sie o jedna bramke 3-0 ... chociaz moglo byc wiecej. Ogladalem 1 polowe i Lazio dosyc gladko gralo. standardowe zagrania Zarate, tylko szkoda ze nei trafil jednej sam na sam. Ogolem niezly mecz Elfsborg wielkiego meczu nie zagrali (bynajmniej z 1 polowy sadzac, bo pozniej mnie wieszajacy sie stream wkurzyl :p). Z kolei Cruz cieniutko cieniutko ...
Ballardini niezle pracuje z zespolem ... oby tak dalej :spokodfhgfh:
niestety ale ja wiedziałem napewno że lazio wygra i wygrywa jak ostatio patrzyłem hehehe
A ja wiem ze zaraz Twojego postu nie bedzie xD

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na poczatek dzieki Lechowi za uratowanie kuponu ????
A teraz ocena na gorąco ich gry.
Niestety bardzo przeciętna nie napisałem słaba bo nie stracili gola.
Ale fani LEcha , którzy na początku nie byli fanami Smudy czuje , że jeszcze za grą w takim stylu zatęsknią.Brugia bardzo dobrze zorganizowana taktycznie : małe różnice między formacjami, gra na jeden dwa kontakty , szybkie przejscie z obrony do ataku...Lechici niemal odwrotnie.
Na rewanż myśle , że trener powinien pójsc po rozum do głowy i wspomóc Bandrowskiego w środku Injacem a Kikuta dac na obrone . PRzy akcjach szczegolnie prawa strona Brugii gdy spojrzymy kto zabezpieczal srodek byl tam tylko Bandrowski czasem przeciwko dwóm zawodnikom. Peszko , który dzieki jednemu pieknemu golowi w lidze według Kołtonia jest w &quot; życiowej formie &quot; no to gratuluje. Zapędzał sie do przodu bez powrotu po stracie piłki(u Smudy niedopuszczalne) niemal jak trzeci napastnik. Uff, dobrze , że najwieksze zagrożenie dla Lecha było po jego lewej stronie tam gdzie w mojej ocenie grał piłkarz meczu Gancarczyk .
Taki jest futbol to tylko jeden gol ale diametralnie odmienia on sytuacje bo to Fc Brugge musi strzelic gola i sie odkryc nie Poznaniacy.
Mawia sie , że klasowy zespol potrafi wygrac mecz grając źle i brzydko oby tak było , oby Lech na tle Brugge był na tyle klasowym zespołem żeby awansował do fazy gr. Le. Niezależnie od okolicznosci i stylu wszak wynik jest sprawą pierwszorzędną.
Na koniec przypominam nigdyś słowa Smudy , którego drużyny &quot; trzymały sie na nogach&quot; nie wykonując do przesady duże ilsoci wślizgów. Ponieważ Franz twierdził , że piłkarz jest groźniejszy w odbiorze gdy stoi twardo na nogach i ma nad swoim ciałem 100% panowania...zwrócie uwage ile dzis bylo takich niepotrzebnych zagrac w samej pierwszej polowie np. Stillica , który za conajmniej jeden mógł ujrzec żółtko.
Oby po awans.
pzdr

gost3k 0

gost3k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koscian
Fulham - Amkar​

Ekipa z Craven Cottage znajduje się w dobrej dyspozycji, świadczą o tym niedawne potyczki z Vetrą. Litwini w dwumeczu nie mieli zupełnie nic do powiedzenia. Efektowna wygrana pokazuje zaangażowanie Fulham. Fakt debiutu ekipy z Londynu w europejskich pucharach sprawi, że będą chcieli jak najlepiej się zaprezentować. Amkar nie będzie traktować LE jako priorytetu, ze względu na trudną sytuację w lidze. Walka o utrzymanie jest napewno ważniejsza. Fulham u siebei pewnie wygra, bo w Rosji różnie być może.

Fulham - Amkar 1,50✅✅

No i ładnie weszło ???? :spokodfhgfh:
Poza Romą brak większych niespodzianek ;]

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
a co jest z Dynamem Bukareszt? wie ktoś o co k&#39;mon? kupon mi zamyka więc się ucieszyłem gdy przy 0-1 w 83 min nagle anulowano, ale czy wie ktoś dlaczego?
EDIT: już widze że przegrali 0-2 ???? tylko czemu na livesports &quot;anulowano&quot; i na kuponie jeszcze nie rozliczone :|

other 60

other

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Bukareszcie zamieszki kibiców na stadionie.

K 0

krakk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bochnia
Dla mnie żadnych niespodzianek, no może jednak niespodzianka jest to ze nie ma niespodzianek.. wyniki bardzo pewne, faworyci wygrywali spotkania minimum dwoma bramkami

gibakrk 0

gibakrk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
piękna runda, wszystkie mecze weszły (nie stawialem Romy) i dzisiejszy dzień +420zł ✅✅✅:spokodfhgfh:

zaimponowała mi forma Lazio, do tego dobra Genoa, Ajax, Benfica i Galata - pewki.
In plus zaskoczył mnie Szakhtar :spokodfhgfh:

goly78 17

goly78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ja tez dośc dobrze do przodu ale jak ktoś postawił Athletic Bilbao i oglądał mecz to ładnie sie nawqrwiał .....Niedość ze zaczeli najpózniej to zapewnili mega nerwy do końca . ????

Status
Zamknięty.