>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Inwestycje typerskie - typy by Kojiro

kojiro 290

kojiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
W niniejszym temacie podawać będę własne propozycje typów.

Mam fioła na punkcie sportu - głównie Siatkówki. Interesuje się także w dużym stopniu Tenisem i Piłką Nożną. Na inne dyscypliny także mam oko ???? Czasem typy podepre stosownymi analizami w działach tematycznych.

Budżet podaje w jednostkach . Jest to 1000 j. Gram single. Stawka na kupon : 100 j .

Preferuje grę u 3 bukmacherów : Bet365, Unibet , Pinnacle .

Zachęcam do częstych odwiedzin tematu . Mile widziane komentarze , spostrzeżenia, konstruktywne uwagi.

kojiro 290

kojiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
???? ATP Rzym

Igor Sijsling - Marco Cecchinato 1 @ 1,75 Pinnacle ✅ [ 7:6 7:5]

100 j = 175 j

Nie za bardzo rozumiem takie kursy. Według mnie Sijsling jest lepszym zawodnikiem od Włocha. Cechinato gra głównie w Challangerach i to w dodatku ze zmiennym skutkiem. Holender jest zawodnikiem lepszym i bardziej ogranym. W dodatku jego gra w Madrycie nie wyglądała najgorzej. Rywal Holenda z niezawysokiej półki , więc myślę , że takiej przeszkodzie Igor sprosta.

// Budżet : 1075 j

kojiro 290

kojiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
⚽ Finał Ligi Europejskiej -Turyn 2014

Sevilla - Benfica over 2,5 gola @ 2,10 Unibet ⛔ [0:0]

100 j = 210 j

Mecz zapowiada się niezwykle ciekawie. Opinie wsród znawców ,moich znajomych , nawet na forum są podzielone. W sumie nic dziwnego - wyrokować zwycięzce naprawdę trudno. Jest to finał więc teoretycznie powinno nasuwać się myślenie sugerujące grę na jedną akcję i pilnowaniu się w obronie. Obie drużyny dysponują sporym potencjałem w ofensywie. Uważam , że może być to dość żywy,otwarty mecz obfitujący w wiele sytuacji bramkowych. W historii finałów Ligi Europy , dawniej Pucharu UEFA bramki padały dość często. Spodziewam się interesującego widowiska i bramek. W dodatku utrata bramki przez którąkolwiek z drużyn może zmienić początkowo zachowawcze oblicze meczu.
Od samego początku moje odczucie szło ku overowi i myślę , że jest to ciekawa propozycja na jutrzejszy finał.

// Budżet : 975 j

kojiro 290

kojiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
⚽ Bundesliga - baraże

Hamburger - Greuther Furth 1 @ 1,95 Pinnacle ⛔ [0:0]

100 j = 195 j

Czeka nas mecz barażowy w Bundeslidze. Hamburg po tragicznym sezonie musi mierzyć się w walce o utrzymanie - kto by pomyślał. Furth przywoicie grało w lidze niżej jednak jest to chyba jedna półka niżej od Hamburga.Co prawda Hamburczycy przegrali ostatnie 5 meczy w Bundeslidze gdzie tak naprawdę rostrzygała się sprawa utrzymania jednak w każdym strzelali bramkę. Szansą Furth jest jedynie dobrze skomasowana obrona i jakaś przypadkowa kontra. O wiele bardzioej cenię drużynę Hamburga. W lidze pokazała, że jak zdobywa punkty to czyni to głównie na własnym boisku. Myślę , że Hamburg od początku na nich siądzie i wygra to spotkanie. Furth jest za słabe na Bundeslige , zdecydowanie.

// Budżet : 875 j

kojiro 290

kojiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
???? ATP Rzym

Novak Djoković(-3,5 gema) - David Ferrer 1 @ 1,80 Bet365 ⛔ [ 7:5 4:6 6:3]

100 j = 180 j

Mecz zapewne będzie interesujący jednak uważam , że Novak jest na dobrej drodze do wygrania tego turnieju. Pojedynek z Ferrem to zalążek prawdopodobnego starcia z Nadalem więc tym bardziej Djoko będzie zależeć na skutecznym szukaniu złotego środka. Ostatnio Serb dużo trenował na Clayu by w Roland Garros stawić czoła Rafie. Turniej w Rzymie jest ważny w sensie samej gry jak i aspekcie mentalnym. Serb powinien pokryć taki handicap.

// Budżet : 775 j

kojiro 290

kojiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
???? ATP Rzym
Andy Murray - Rafael Nadal 1 @ 6,30 Pinnacle
100 j = 630 j
Dwaj wielcy zawodnicy a ze względu na nawierzchnię taka dysproporcja kursów. Ja rozumiem , że Nadal gra swietnie na mączce ale to jest przesada. Dyspozycja dnia może spowodować , że to Murray wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku. Djoković już dzisiaj miał trudne starcie , Nadal chyba też jeszcze nie przeszedł prawdziwego tetsu na tym turnieju. Mimo , że Murray nie przepada za Clayem i wyniki kręci na nim średnie tak w ostatnich meczach pokazuje dobrą grę i uważam , że nie można go skreślać w tym pojedynku . To wciąż wielki gracz , a w dodatku jego mecze z Rafą zawsze były na styku.
Po takim kursie jak najbardziej warto spróbować Szkota.